Şimdi Ara

Kız Arkadaşım Elini Cebine Hiç Atmıyor ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tipik türk kızı dimi arkadaşlar... :D allahım.

Ya arkadaşım kız vardır...beraber ödemek ister,kimisi kendine kural edinmiştir amacı sömürmek değil ama sırf erkek olduğu için yanında ödemez,kimiside iste sömürücüdür...Rahatsız oluyorsan çıkmazsın dışarı yada denersin bir yöntem bulup...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demons89

Benimde başıma geliyordu bu durum.Artık bilmem kaçıncı bulusmada dur bu sefer ben odicem dedi ben odetmedim. Ama daha onceden kıl olmuştum en azından teklif etmesi lazım diye.Neyse bigün dur ben odicem bu sefer dedi.Hesapta tuzlu gelicek biliyorum parası buyuk ihtimal yetmeyecek.Neyse iyi ode dedim bi şaşırdı sonra cüzdanı çıkardı, baktı hesaba parası yetmeyecek heralde çantasını falan karıştırmaya başladı yalandan Neyse sen bulamayacaksın heralde dedim ben ödedim hesabı Ödemeyi sonra tahsil ettim

oha nasıl tahsil ettin

• Burası yeri değil şimdi
  • lisedeysen salla, öde gitsin; üniversitedeysen postala gitsin, cebindeki akrebi çıkarsın.
  • Ayrıl o zaman
  • aynen forumda vardı böyle konu
    adam kız buluşmaya çağırınca bu aralar sıkışığım falan demişti
    sonra alman usulü herkes kendi yedini yapmışlardı ve mutlu mesut yaşamışlardı
  • Haklısın hocam yani insan numaradan da olsa bırak ben odeyim felan der.

• quote:

Burası yeri değil şimdi

Kaçak et kokusu seziyorum
  • Parka gidin oturun o zaman en fazla 2 simit parası verirsin.
  • Ayrıl gitsin bu kız seni batırmak içinmi çıkıyo olurmu öyle şey
  • Oha lan tek ödeyen benimki herhalde Hesap ödemeye giderken düello yapan kovboylar gibi benim bir elim cebimde onun eli cüzdanında
  • Aga elini cebine atmıyorsa,sen elini onun cebine at
  • 3 sefer fazla degil mi ya duzenli iliskilerim olmadigindan her seferinde ben oduyorum ama :D bi arkadasim kiz bulusmak ostediginde param yok filan diyodu o yolu dene veya kizin da parasi yoktur butcene gore bi yere takil eger enayi olarak hissediyorsan ayril gitsin ayrica ciddi iliskiler de bunun bi dengesi olur kiz seni kerizliyor olabilir :)) qwerty klavye de virgul nokta uzak kb beyler :))

• Hesabı iste sonra tuvalete kaç.Hesabı o ödemek zorunda kalır tabi bi daha suratına bakmaz o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan19o7

quote:

Benimde başıma geliyordu bu durum.Artık bilmem kaçıncı bulusmada dur bu sefer ben odicem dedi ben odetmedim. Ama daha onceden kıl olmuştum en azından teklif etmesi lazım diye.Neyse bigün dur ben odicem bu sefer dedi.Hesapta tuzlu gelicek biliyorum parası buyuk ihtimal yetmeyecek.Neyse iyi ode dedim bi şaşırdı sonra cüzdanı çıkardı, baktı hesaba parası yetmeyecek heralde çantasını falan karıştırmaya başladı yalandan Neyse sen bulamayacaksın heralde dedim ben ödedim hesabı Ödemeyi sonra tahsil ettim

oha nasıl tahsil ettin

Tahminen yoluyla

• kızın belki parası yoktur bilmem ama ben ödemeyen kızla çıkmam malum öğrenciyiz her hafta para nerde gezer . benim abim mesela bu zamana kadar sayamadığı kadar kızla çıktı yanında da sadece otobüs parası vardı hiçte hesap ödemiyor , bizde şans yok .
  • Sanki onu beslemek zorundaymissin gibi tavirdaysa zaten is olmaz yani biraz kultursuz demektir. Adam akilli kiz oyle sen odemek zorundaymissin gibi pasif davranmaz.
  • Sen niye ödüyorsun kerizmisin arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

bursa'daki kızlar atardı ama
    şuan bursa'da değilim ve başka kız var doğal olarak atmıyor benimde garibime geldi oraı bile olmuyor :)

Sölemesi bile yeter beraber ödeyelim diye ama akrep var sanki:)

bende bursada okuduğum yıllarda kızlar alman usulü önerir. hatta sen ödersen kötülerler. sanki kendi paranda artistlik mi yapıyorsun dediklerine şahit olmuşumdur. sakarya da da keza öyle.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.