Merhaba arkadaşlar ehliyetimi alalı neredeyse 5 yıl oldu bu süre zarfında baya bi trafik cezası yedik neyse ama her ceza yimemde karşı tarafa ehliyet numaramı anons eden memur benim kaydıma ulaşamıyor oda numaraya yazıyor cezayı ve aynı sorun bugunde başıma geldi sizce arkadaşlar ehliyetimde sakat bi durum olup olmadıpını nasıl öğrene bilirim
nerden aldığına bağlı ehliyeti veya git bi karakola baktırt?
nerden anlarsın bilemem ama polisle başın belaya girmiyormu,yani kayıtlara ulaşamayınca ne diyo
nereden aldıysan orayla dialoğa geç bir an önce
Walla polisler bi şey demiyor 2-3 kez anons ediyorlar bi şey çıkmayınca onlarda ehliyetin aynısını ceza kağıdına geciriyor ehliyeti ilk aldığımda imzalayıp teslim almak için emniyete de gitmişdim ama halen şuphe var yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Merhaba arkadaşlar ehliyetimi alalı neredeyse 5 yıl oldu bu süre zarfında baya bi trafik cezası yedik neyse ama her ceza yimemde karşı tarafa ehliyet numaramı anons eden memur benim kaydıma ulaşamıyor oda numaraya yazıyor cezayı ve aynı sorun bugunde başıma geldi sizce arkadaşlar ehliyetimde sakat bi durum olup olmadıpını nasıl öğrene bilirim
http://www.trafik.gov.tr derdinin dermanı burada bilgilerini gir ceza puanını öğren sana ceza vermişlerse bir sakatlık yoktur ehliyette.
Tertemiz ben ora daha oncede bakmışdım gecen sene 2 kere radara yakalanmışdım bu sitede sorgulum dedim cıkmamışdı şimdiki gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme