Şimdi Ara

Cep Magnet tarifeleri telefonda kullanılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tarifelerden bir tanesine geçip telefona ikinci sim olarak takmayı internet kullanımını sadece oradan yapmayı düşünüyorum. Bu tarifelerde bu mümkün müdür? Belli bir lokasyonda kullanma gibi bir zorunluluk var mıdır?

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen şöyle,Cep Magnet`in içindeki Data Hattını telefonunuza takınca ya şebeke gelmeyecek. Ya da internete 64/128k ile bağlanacaksınız.
    Bence riske değmez,zamanında Turk Telekom normal Magnet kullananlar yapmıştı. İnternet hızları 128K`e düştü. Muhattap bile bulamadılar,Ofisler 444 1 444`e, 444 1 444`te Ofislere yönlendiriyor,birbirlerinden haberleri yoktu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanabilirsiniz sorunu olmaz 2 3 ay oncesinde önce 100gb sonra 50gb faturasız kullandım. Lokasyon şartı yok
    Lokasyon şartı altyapısı olmayanlara özel magnet tarifelerinde var. Cep magnet herkese açık. Koşullarda yazıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MobilRadar

Muhtemelen şöyle,Cep Magnet`in içindeki Data Hattını telefonunuza takınca ya şebeke gelmeyecek. Ya da internete 64/128k ile bağlanacaksınız.
    Bence riske değmez,zamanında Turk Telekom normal Magnet kullananlar yapmıştı. İnternet hızları 128K`e düştü. Muhattap bile bulamadılar,Ofisler 444 1 444`e, 444 1 444`te Ofislere yönlendiriyor,birbirlerinden haberleri yoktu.

Limitsiz magnet kullanıyorum 10 gün oldu alalı ama 1 gün bile internete giremedim, müşteri hizmetlerini aradığımda teknik ekibe yönlendiriyor onlarda modemi resetleyin diyor okadar ama internet halen yok

• mali. M kullanıcısına yanıt

Müsteri hizmetlerini arayıp “paketsiz internet” kullanımını açtırmanız gerekiyor sanırım. Bi deneyin eğer denemediyseniz. Data hatlarının interneti bu yapılmadan açılmıyor

www.turktelekom.com.tr
    Paketsiz İnternet Kullanımı | Türk Telekom
    https://www.turktelekom.com.tr/yardim/kurumsal-mobil/paketsiz-internet-kullanimi

• Cep magnet tarifesi gerçekten pişmanlık. İnternete bağlanamıyorum. Muşteri hizmetleri ile görüşmelerden bir netice alamadım.

Paketsiz Inter açık. Güvenli internet kapalı. Kullanan bir arkadaş yardımcı olursa, şimdiden teşekkür ederim.

• Ben dün 200gb aldım dat hatti ile ama malesef hiç bir şekilde tt mobil uygulamaya giremiyorum. Şifre alamıyorum. Ne kadar internet kalmış sorgulana yapamıyorum. Çok saçma ancak müşteri hizmetlerini arayarak öğreniliyor. Bilseydim hiç almazdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.