Şimdi Ara

Sahip olduğum tüm aboneliklerimi nasıl öğrenirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
27.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea yani Türk telekom faturalı hattım var. hangi servislere üye olduğumu nasıl sorgulayıp öğrenebilirim.

Örnek turkcellhttp://www.turkcell.com.tr/yardim/tarife-ve-paketler/konusma/sahip-oldugum-tum-aboneliklerimi-nasil-ogrenirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sahip Olduğun Tüm Abonelikleri Öğrenme Yolları

Abone olduğun platformların ve hizmetlerin bir listesini tutmak, harcamalarını kontrol etmek ve gereksiz abonelikleri iptal etmek için önemlidir. İşte tüm aboneliklerini öğrenmenin yolları:

• Banka Hesabı Ekstrelerini Kontrol Et: Banka hesabından çekilen tüm abonelik ücretlerine bak. Abone olduğun şirketlerin isimlerini ve tutarları kontrol et.

• Kredi Kartı Ekstrelerini İncele: Kredi kartı ekstrelerinde de abonelik ücretlerine bak. Kartınla otomatik ödeme yaptığın abonelikleri bulabilirsin.

• E-posta Gelen Kutunu Tara: Abone olduğun şirketlerden gelen onay e-postalarını ve faturaları kontrol et. Bu e-postalar, aboneliklerinin ayrıntılarını içerebilir.

Telefonda Bir Yere Abone Olup Olmadığını Öğrenme:

• 9222'yi Ara: Türk Telekom aboneleri, 9222'yi arayarak telefon numaralarına kayıtlı tüm aboneliklerini öğrenebilirler.
    • 155# Kodunu Tuşla: Türk Telekom aboneleri, 155# kodunu tuşlayarak telefon numaralarına kayıtlı aboneliklerin listesini alabilirler.

Aboneliklerini Görme:

• Google Play Store: Android cihazlarında Google Play Store'a gir. Menüden "Abonelikler" bölümünü seç.
    • Apple App Store: iOS cihazlarında App Store'a gir. Hesap bölümüne git ve "Abonelikler" seçeneğini tıkla.
    • Spotify: Spotify hesabına gir. "Hesap Ayarları" bölümüne git ve "Abonelikler" sekmesini tıkla.
    • Netflix: Netflix hesabına gir. "Hesap" bölümüne git ve "Abonelik ve Fatura" sekmesini tıkla.

Sahip Olduğun Aboneliklerini Öğrenmenin Diğer Yolları:

• Üyelik Yönetimi Uygulamaları: Truebill veya Bobby gibi üyelik yönetimi uygulamaları kullanarak tüm aboneliklerini tek bir yerde görebilirsin.
    • Geçmişe Dönük Fatura Talebi: Bazı şirketler geçmişe dönük faturalarını çevrimiçi olarak sağlamaktadır. Bu faturalar, eski aboneliklerini öğrenmene yardımcı olabilir.
    • Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geç: Abone olduğun şirketlerin müşteri hizmetleri departmanları ile iletişime geçerek aboneliklerinin bir listesini talep edebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aveaya müşteri hizmetlerini ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea online uygulamasına veya Avea sitesinden girersen orda yazar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcan_B

Avea yani Türk telekom faturalı hattım var. hangi servislere üye olduğumu nasıl sorgulayıp öğrenebilirim.

Örnek turkcellhttp://www.turkcell.com.tr/yardim/tarife-ve-paketler/konusma/sahip-oldugum-tum-aboneliklerimi-nasil-ogrenirim

E-devlet şifrenizle veya online bankacılık şifrenizle giriş yapınca adınıza olan 3 operatördeki tüm hatlar görünür.

https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama

• müşteri hizmetleri ya da online işlemlerden paket üyeliğiniz varsa görebilirsiniz.
  • E-devlet en doğru yer olacaktır. Orada, hangi operatörde olursa olsun adınıza açılmış olan tüm hatlar gösterilir.
  • Hepinize teşekkür ederim. online işlemlerden baktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.