Şimdi Ara

Türk Telekom'a geçiş yaptım servis yok yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesaj geldi geçen hattınız 24 nisanda açılacak diye 2 gündür bekliyorum hala servis yok yazıyor. Defalarca açtım kapattım ayarları sıfırladım sorun hala aynı lütfen bi akıl verin çözümü nedir bunun? Telefonum ıphone 5s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Servis Yok Sorunu

Türk Telekom internet veya mobil hizmetlerine yeni geçtiyseniz ve "Servis Yok" hatasıyla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Cihazınızı yeniden başlatın: Cihazınızı kapatıp yeniden açmak geçici iletişim kesintilerini giderebilir.
    • SIM kartınızı çıkarın ve yeniden takın: SIM kartınızı çıkararak ve yeniden yerleştirerek bağlantıyı yeniden kurabilirsiniz.
    • Ağ ayarlarınızı sıfırlayın: Ağ ayarlarınızı sıfırlamak, cihazınızla ağ arasındaki bağlantı sorunlarını çözebilir.
    • Türk Telekom'un servis durumunu kontrol edin: Türk Telekom'un servislerinde geçici kesintiler olabilir. Servis durumunu kontrol etmek için resmi web sitelerini veya sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.
    • Türk Telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geçin: Sorun devam ediyorsa, Türk Telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek daha detaylı destek alabilirsiniz.

Yeni Hat Aldım Servis Yok Diyor Türk Telekom

Yeni bir hat aldığınızda ve "Servis Yok" hatasıyla karşılaşıyorsanız, şunları deneyebilirsiniz:

• Hatınızın aktif olup olmadığını kontrol edin: Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak veya online hesap yönetimi aracını kullanarak hatınızın aktifleştirildiğini doğrulayabilirsiniz.
    • Cihazınızın uyumlu olup olmadığını kontrol edin: Yeni hat kartınızın cihazınızla uyumlu olduğundan emin olun. Uyumluluk listesine Türk Telekom'un web sitesinde ulaşabilirsiniz.
    • Cihazınızın yazılımını güncelleyin: Cihazınızın yazılımının en son sürüme güncellendiğinden emin olun. Güncellemeler genellikle performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri içerir.

Yeni SIM Kartı Taktım Servis Yok Diyor

Yeni bir SIM kartı taktıktan sonra "Servis Yok" hatasıyla karşılaşıyorsanız, şunları yapmayı deneyin:

• SIM kartınızın doğru takıldığından emin olun: SIM kartı doğru şekilde yerleştirdiğinizden emin olun. Yanlış takılmış bir SIM kart iletişim sorunlarına neden olabilir.
    • SIM kartınızın hasarlı olup olmadığını kontrol edin: SIM kartınızın hasarlı olup olmadığını kontrol edin. Çizikler veya bükülmeler bağlantı sorunlarına yol açabilir.
    • Farklı bir cihazda deneyin: SIM kartınızı başka bir cihazda deneyerek sorunun cihazınızdan mı yoksa SIM kartınızdan mı kaynaklandığını belirleyebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir hafta oldu hala aynı terane

• Şanssızlık sizinkisi bana söylenen saatte hattı taktım açılmıştı

• banada aynısı olmuşdu
    bende numara taşıma yaptığım bayiiye gittim
    kontrol ettiler
    bayii bana yanlış kayıt yapılmış sim kart verdik ondan oldu..
    daha sonra bana yeni kayıt yapılmış sim kart verdiler
    yeni sim kartı bayiide telefonuma takdım çalışdı .....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deveye boynun eğri, demişler; nerem doğru ki, demiş
    Türkiye'de 3 Operatör var bu konuda hepsi sorunlu emin olun
    Bu tür olaylar genellikle bayi tarafından gerçekleşiyor.
    Operatör önüne gelene yetki verirse olacağı budur.
    Türkcell Tim konusunda başarılı hareket ediyor diğerleri pek denetlenmiyor.
  • hocam geçiş yaptıktan sonra şehir değiştirdim nasıl olacak bu iş?
  • o zaman müşteri hizmetlerini arayarak veya bulunduğunuz şehirdeki bayiye giderek durumu anlatın , mutlaka yardımcı olacaklardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.