< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 11 Mart 2024; 0:33:40 > |
FİBER İNTERNETİN ASLA GELMEYECEĞİ ADAMIN HİKAYESİ
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Uzun süre gelmez umarım.
On binlerce öğrenci evine İnternet baglatamazken bu şekilde bir yatırım yapıyorlarsa ülkenin geleceğine ihanet ediyorlar demektir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
100 mbps var ve hala fiber istiyorsan senin türkiyede yaşadığına inanmıyorum
-
başvur sen gelir emrak etme ben başvurdum 8-9 aay geldi erkenden başvur erken gelsin
-
Gelmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2006 dan beri gelmedi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2006dan beri vdsl mi var sizde ?
-
-
Sanırım dip dibeyiz camdan bağırsam duyarsınız
-
-
VDSL buralarda çoğu yere geçen yaz ve bu sene geldi hocam, ancak eve kadar fibere geçirilen yerler de oldu, ve bunların çoğu da 30+ yaş binalar. Tanıdığınız vesaire varsa/veya uğraşabilecek zamanınız varsa birebir ilgilenmeye bakın. Şu sıralar bu bölge üzerine çok düştüler, belki bir faydası olabilir.
Ki ADSL olan da çok yer var, ana caddenin aşağısına geçtiğimde ben de yeni tip kabin göremedim neredeyse hiç.
(Samatya-KMP-Yedikule)
Marmara Caddesi ve civarına yakın olan yerler o bakımdan biraz daha şanslı.
Not: Bize geçen yaz VDSL2 gelmiş, Mart'ta farkederek geçebildik, sonra ise hazır altyapı varken, pinglerin düşmesi ve daha stabil bir bağlantı olması için FTTH konusunda çabaladık. 2019 Haziran'ında gelen Tip-7 ve Tip-23 kabinlerin neredeyse tam 1 sene ardından, 2020 Haziran sonunda eve kadar fiber altyapısı tamamlandı ve 2020 Temmuz başında aktivasyon yapılarak abone alımına açıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarumana -- 18 Ekim 2020; 14:2:16 >
-
Ya bizim diğer evden bahsedeyim. 2013e kadar adsl vardı. sonra vdsl geldi. Ama sonra hiçbir gelişme yok. Bulunduğum ilçede fiber olan bina görsem şükredeceğim. Sadece vdsl var.
Aşağı caddede de var kabinler. Bime gelmeden sağdaki kabin tip7 oldu.
Samatyadaki kimsenin olmadığı harabe evlere fiber getirmişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 18 Ekim 2020; 15:5:31 > -
Geri dönütü olabilecek yatırımlar olmalı. Hele VAE yaygınlaşırsa çoğu kişi alternatif ISS'lerden hizmet alma yoluna gidecek.
Ki dediğiniz gibi ya yaş ortalaması fazla, ya da teknolojiye erişim az olduğu için haliyle internetin de diğer problemler yanında pek önemi kalmıyor.
GOP, Sultangazi hatta yatırımın çok daha maliyetli olabileceği Çekmeköy'de büyük oranda FTTH çalışmaları olmak üzere, fiber internet çalışmaları devam etmekte.
Merkezi ilçelerin çoğunda menhol ve kablo kanalları halihazırda mevcut olduğu için bu TT'ye de ek bir maliyet getirmeyecek, kazı prosedürü vs. zaman kaybettirmeyecek ve en kısa sürede en çok aboneye hizmet verebilmiş olacaklardır.
Ki Fatih'te TT kullanan da çok kişi olduğunu düşünüyorum, Türksat yanında.
-
VAE güzel değil. Hala ttnete bağlıyız aslında. SAYE gelse de Turknet altaypıya müdahale edebilse
-
Sonlandırıcı cihazlar TürkNet olması avantaj illaki sağlar, ancak maliyetten dolayı yurtdışı bone-POP noktaları TT kadar kaliteli değil diye duymuştum.
Büyük oranda TürkNet sorumluluğunda olur, ancak hattaki arızalara TT'ye iş emri girilir ve TT ekipleri bakar yine.
Tabii GIGAFIBER geldiği takdirde ise kablosundan cihazına her şey TürkNet sorumluluğunda olur ve TT kaynaklı sıkıntı yaşamazsınız.
-
Yurtdışı çıkışlar TTnet olsun tamam ama DSLAM arızalarında TTnet hiç ilgilenmiyor. Banane sen Turknet abonesisin ona git diyor.
-
Bize vdsl dolabı taksalar o da yeter ben santralden vdsl alıyorum dolaplar halen adsl
-
Tanıdığın varsa yarın gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgemde hiçbir binada fiber yok ki. Ama sokağımızdaki tip7 kabine giden fiber hat önümüzdeki rogardan geçiyor. Acaba o rogardaki fiberden ek yapıyor gibi bizim binaya paralel çekilir mi ?
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı başvurusu
- türk telekom port başvurusu
- los ışığı yanmıyor
- ttnet kullanıcı adı
- zte modem güncelleme
- modem kurulumu
- internet hızlandırıcı
- kapanan hat nasıl açılır
- ağda kayıtlı değil ne demek
- en iyi internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X