Şimdi Ara

Telekomun daha BTK dan haberi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İnternet kafe için Türk telekoma gittik kurumsal kısmına bir bayan vardı. Şuanda AKK olmayan 8 mbps adsl ye 130 lira gibi komik bir fiyat alıyorlar. Dedik bari artık 3 e düşmüyor şunu VDSL geçirelim 50mbps bari AKK olsa bile 16 ya düşer dedik. Gittik kadın 3 e düşer öyle bir şey henüz yok diyor. Bu ne demek arkadaşlar kafasını kırasım geldi orda kadının. Bu Türk Telekomu bırakıp Turk.net e geçmek en iyisi diye düşünüyorum.

• Kadın beyni nisanda kalmıştır ping varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Kadın beyni nisanda kalmıştır ping varsa.

Hala bana adsl diyor efendim 8 i 16 yapalim 160 tl olsun. Yav adsl yi 9999 yapsan nolur genişbant değil diyorum hemen internet yavasliyor vdsl olmali diyorum 3 e dusmeyecek. Yokmuş ole bisey. Son bi kez daha bilen birisiyle goruscem sonra olmazsa iptal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

kesin lag yemiştir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: l0chness

quote:

Hala bana adsl diyor efendim 8 i 16 yapalim 160 tl olsun. Yav adsl yi 9999 yapsan nolur genişbant değil diyorum hemen internet yavasliyor vdsl olmali diyorum 3 e dusmeyecek. Yokmuş ole bisey. Son bi kez daha bilen birisiyle goruscem sonra olmazsa iptal

bak onlar bizden uyanık, komisyonu varsa sen ne dersen de 3e düşecek adsl al der,

neyse sen rahat ol, turktelekom yeni uygulamaya geçti, vdsl geçiş yapabilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TD-W9970_V3 -- 4 Mayıs 2017; 13:48:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TD-W9970_V3

quote:

Orijinalden alıntı: l0chness

quote:

bak onlar bizden uyanık, komisyonu varsa sen ne dersen de 3e düşecek adsl al der,

neyse sen rahat ol, turktelekom yeni uygulamaya geçti, vdsl geçiş yapabilirsiniz....

internetten gecis yapsak nasil iletisime gecebiliriz acaba? zyxel p660 hnu f-1 var sanirim vdsl uyumlu degil bu modem. Tekrar telekom mudurlugune gitmek istemiyorum acikcasi

modem bu :http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-p-660hnu-f1-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2-modem.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçiş 444 1 444 üzerinden kolayca yapılabiliyor,

sen vdsy yada fibere geçmek istiyorum de kendileri halleder herşeyi,

senin için en uygun paket buhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yuksek-hiz-kampanyasi.aspx

diğer kanpanyalardan ucuz, ve zorunlu kalmadıkça önermediğim ttnet modemde hediye, kısa bir süre kullanırsınız, sonra kaliteli bir modeme geçiş yapabilirsiniz,

bu tabiki bireysel kullanıcılar için, internet kafeye ne tür prosedürleri var yada breysel internet kafelerde kullanılabilirmi bilmiyorum,

kolay gelsin....

not:ama şundan emin ol yeni karar ttnet tarafından uygulamaya konuldu....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TD-W9970_V3

geçiş 444 1 444 üzerinden kolayca yapılabiliyor,

sen vdsy yada fibere geçmek istiyorum de kendileri halleder herşeyi,

senin için en uygun paket buhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yuksek-hiz-kampanyasi.aspx

diğer kanpanyalardan ucuz, ve zorunlu kalmadıkça önermediğim ttnet modemde hediye, kısa bir süre kullanırsınız, sonra kaliteli bir modeme geçiş yapabilirsiniz,

bu tabiki bireysel kullanıcılar için, internet kafeye ne tür prosedürleri var yada breysel internet kafelerde kullanılabilirmi bilmiyorum,

kolay gelsin....

not:ama şundan emin ol yeni karar ttnet tarafından uygulamaya konuldu....

Zaten 3 Mbps olayını düzeltmişler hocam şurdan ;

https://kurumsal.turktelekom.com.tr/internet/web/destek/bilgi-bankasi/Sayfalar/Adil-Kullanim-Noktasi-Uygulamasi.aspx

• eğer ttnt düşünüyorsan geçiş 444 1 444 üzerinden işlemler halledilebiliyor, not:ttnet kurumsal fiyatlar breyselden daha ucuz....

bence turknet olsun, superonline olsun, dsmart internet olsun, vodafon internet olsun, kablonet olmasın, hepsiyle görüşün derim, size uygun olanı seçin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.