Şimdi Ara

AVEA Sitesindeki iPhone 5 Fiyatları Gerçek mi.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  AVEA Sitesindeki iPhone 5 Fiyatları Gerçek mi.?
    Arkadaşlar resimdeki fiyatlar doğru mu.? Ben 4.Grup Tarifeden 16 GB'lik olanı baz aldım ve 24 ay taahhütlü hesapladım 58*24=1.392 TL yapıyor. Bu doğru mu.? Bi yakınım geçen gün 2.100 TL'ye 16 GB aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Arkadaşlar resimdeki fiyatlar doğru mu.? Ben 4.Grup Tarifeden 16 GB'lik olanı baz aldım ve 24 ay taahhütlü hesapladım 58*24=1.392 TL yapıyor. Bu doğru mu.? Bi yakınım geçen gün 2.100 TL'ye 16 GB aldı.

gercekse bizde alalım renkdaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: necmisz

quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

gercekse bizde alalım renkdaş

Bilen birinden cevap bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 58 + 4. grup tarife ücreti olacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccandan -- 3 Ağustos 2013; 13:23:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

58 + 4. grup tarife ücreti olacak .

İşte o zaman 4.000 TL'ye yakın oluyor. Yani hiç gerek yok.

• 4. grup tarifede sadece maksi tarife var, onun da aylık ücreti 149 tl
  • Aslında bayii yerine Twitter üzerinden Avea Destek ile iletişime geçip bizi aramasını sağlamak daha doğru oluyor. Sakın siz aramayın müşteri hizmetlerini 15 dk beklersiniz.
    Neyse ben her 2 Iphone 5 alışımda da müşteri hizmetlerine arartırdım kendimi. İkisinde de 1. Grup tarifede olmama rağmen bendeki (9 yıllık), eşimdeki (5 yıllık) ve 2 annedeki (birisi 7 birisi 3 yıllık) üzerime olan hatları başka operatöre geçmekle tehdit edince her iki Iphone 5'i de peşin fiyatına tarifeye ek 36 taksitle verdiler. Aksi halde 2800 TL civarına gelecek telefonlar 2047 TL'ye gelmiş oldu. Hem de 36 ay taksitle.
    Hattınız ne olursa olsun uzun süredir kullanıyorsanız ve faturalıdaysanız tehdit edin; kesin yardımcı oluyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Aslında bayii yerine Twitter üzerinden Avea Destek ile iletişime geçip bizi aramasını sağlamak daha doğru oluyor. Sakın siz aramayın müşteri hizmetlerini 15 dk beklersiniz.
    Neyse ben her 2 Iphone 5 alışımda da müşteri hizmetlerine arartırdım kendimi. İkisinde de 1. Grup tarifede olmama rağmen bendeki (9 yıllık), eşimdeki (5 yıllık) ve 2 annedeki (birisi 7 birisi 3 yıllık) üzerime olan hatları başka operatöre geçmekle tehdit edince her iki Iphone 5'i de peşin fiyatına tarifeye ek 36 taksitle verdiler. Aksi halde 2800 TL civarına gelecek telefonlar 2047 TL'ye gelmiş oldu. Hem de 36 ay taksitle.
    Hattınız ne olursa olsun uzun süredir kullanıyorsanız ve faturalıdaysanız tehdit edin; kesin yardımcı oluyorlar.

Hocam öyle diyonda sen neredeyse 3-4 tane almışsın ben ise 1 tane alıcam. Yürü git dese yeri yani.

• 4. Grup maxi tarifenin fiyatınada baksaydın bi keşke millet salak değil heralde 1400 tl verip almak varken 2000 tl vericek.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

4. Grup maxi tarifenin fiyatınada baksaydın bi keşke millet salak değil heralde 1400 tl verip almak varken 2000 tl vericek.

Salak mı değil mi diye öğrenmek istedim ve gereken cevabı aldım. Mevzuyu bilmiyordum, yukarıda bi arkadaş yazmış bende tarife(149 TL) ile bedelini(58) 24 ay ile çarptım toplam 4.000 TL'ye yakın oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 3 Ağustos 2013; 15:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

4. Grup maxi tarifenin fiyatınada baksaydın bi keşke millet salak değil heralde 1400 tl verip almak varken 2000 tl vericek.

renkdaş bu ne bilgidir ya..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.