Şimdi Ara

puk kodundan sonra pin kodu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
42.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni telefon aldım pin kodu koyayım derken ne yaptıysa martık puk kodu girdi hatta.. daha sonra aveayı aradım aldım puk kodunu, girdim kodu bu sefer de pin kodu istiyor ne girersem gireyim başta istediği puk kodu kısmına geliyor. kafayı yemek üzereyim

• Yapay Zekanın Yanıtı

PUK Kodundan Sonra PIN Kodu Sorunu

PIN kodunu unuttuğunda veya yanlış girdiğinde, cihazın kilitlenir ve PUK (Kişisel Kilit Açma Anahtarı) kodunu girmen gerekir. PUK kodunu doğru girdikten sonra yeni bir PIN kodu oluşturman istenir. Ancak bazı kullanıcılar, PUK kodunu girdikten sonra yeni PIN kodu oluşturamama sorunuyla karşılaşmaktadır.

Vodafone ve Turkcell'de PUK Kodundan Sonra PIN Kodu Sorunu

Bu sorun, özellikle Vodafone ve Turkcell kullanıcılarında sıklıkla görülür. PUK kodunu doğru girdikleri halde, yeni PIN kodunu oluştururken "PIN kodları eşleşmiyor" hatası alabilirler.

Sorunu Giderme Yolları

PUK kodundan sonra yeni PIN kodu sorununu gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• PIN Kodunu Doğru Gir: PUK kodunu ve yeni PIN kodunu dikkatlice gözden geçir. Büyük/küçük harf duyarlılığına dikkat et.
    • Cihazını Yeniden Başlat: Cihazını kapatıp tekrar açmak sorunu çözebilir.
    • Başka Bir SIM Kart Kullan: Sorun cihazından kaynaklanıyorsa, başka bir SIM kart takmayı dene.
    • Operatörünle İletişime Geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, operatörünle iletişime geçerek yardım almalısın.

Önemli Hatırlatmalar

• PUK kodunu yanlış girersen cihazın kalıcı olarak kilitlenebilir.
    • PUK kodunu unuttuysan, operatörünle iletişime geçerek yeni bir PUK kodu talep edebilirsin.
    • PIN kodunu arka arkaya üç kez yanlış girersen, SIM kartın devre dışı kalır. Bu durumda, yeni bir SIM kart almalısın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Doğru puk kodunu aldıysanız, önce puk kodunu gireceksiniz. Pin istediğinde belirlemek istediğiniz pin kodunuzu gireceksiniz. Yeniden pin istediğinde aynı pin kodunu tekrar girip, onaylarsanız, sim kartınız aktif hale gelir.

doğru puk kodunu aldım sanırım. bir daha alayım onu da giriyorum puk kodunu, sonra pin istiyor onu giriyorum kafama göre, sonra pini doğrulayın diyor aynı pini oraya da giriyorum yine en başa puk koduna dönüyor.. bir de puk kodunu yanlıs girersem bilerek 8 haneli puk kodunu girin diyor. ne iş anlamadım
  • baska telefona takıp orda deneyin.pin kodunu kaldırıp kullandıgınız telefona takın sonra hattınızı
  • puku yanlış almışım mal gibi.. çok defa yanlış girince de sim bloke oldu sanırım telefonlar kabul etmiyor sim kartı. ne yapayım şimdi, telefoncuya gidip para mı bayılayım yoksa daha makul bir yolu var mı
  • Telefoncudan baskasi kesmez gibi=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes (2) hata kodu nedir yahu ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.