profilimde: Üyelik durumunuz Tam Üyelik (GSM onayı yok!) (Neden?) halinden dolayi kisitliyim. durumu halletmek icin alttaki isimlere yazdim. Gürkan Kara Forum Yöneticisi'ne 27/5/11 de pm gonderdim. (Grup üyeliği) Admin 'ne 28/5/11 de pm gonderdim. hala okunmamislar bile :( 4/6/11 iki farkli sekilde cell no yazdim,yazilis sekli yanlissa 3 kez duzeltme hakkim yokmus. neticede onay kodu filan gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: arel.gr
profilimde: Üyelik durumunuz Tam Üyelik (GSM onayı yok!) (Neden?) halinden dolayi kisitliyim. durumu halletmek icin alttaki isimlere yazdim. Gürkan Kara Forum Yöneticisi'ne 27/5/11 de pm gonderdim. (Grup üyeliği) Admin 'ne 28/5/11 de pm gonderdim. hala okunmamislar bile :( 4/6/11 iki farkli sekilde cell no yazdim,yazilis sekli yanlissa 3 kez duzeltme hakkim yokmus. neticede onay kodu filan gelmiyor.
Alıntıları Göster
Bana da onay kodu bir türlü gelmiyor :(
quote:
Orijinalden alıntı: arel.gr
Sorununuz çözüldü
quote:
Orijinalden alıntı: NaxHar
Mesaj atma hakkı tanıdım tekrar deneyiniz
quote:
Orijinalden alıntı: cagri105
quote:
Orijinalden alıntı: NaxHar
Mesaj atma hakkı tanıdım tekrar deneyiniz
Alıntıları Göster
Son gönderdiğimiz kodun, telefonunuza başarıyla ulaştığı görünmektedir. Bu durumda değişiklik yapmanız mümkün değil. Son gönderdiğimiz kodun, telefonunuza başarıyla ulaştığı görünmektedir. Bu durumda tekrar kod gönderemeyiz.
bendede bunlar yazıyo ama telefona giden gelen bişi yok :S
halledebilirmiyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: bermanX
Son gönderdiğimiz kodun, telefonunuza başarıyla ulaştığı görünmektedir. Bu durumda değişiklik yapmanız mümkün değil. Son gönderdiğimiz kodun, telefonunuza başarıyla ulaştığı görünmektedir. Bu durumda tekrar kod gönderemeyiz.
halledebilirmiyiz?
Alıntıları Göster
benimde yok teli yazıyorum olmuyor...halbuki tel kayıtlı değil...
quote:
Orijinalden alıntı: xCastieL
benimde yok teli yazıyorum olmuyor...halbuki tel kayıtlı değil...
Alıntıları Göster
banada gelmiyor bu yüzden tekrar hesap açtım ama bunada gelmiyor???
quote:
Orijinalden alıntı: brkarkn46
banada gelmiyor bu yüzden tekrar hesap açtım ama bunada gelmiyor???
Alıntıları Göster
Bende aynı sorunu yaşıyorum.Daha önce telefonuma gelmişti onay mesajı.Fakat bir süredir konu dışına yazı yazamıyorum mesela.Tekrar onay istediğimde 3 hakkımında bittiğini söylüyor. Bu durumada el atarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane
Bende aynı sorunu yaşıyorum.Daha önce telefonuma gelmişti onay mesajı.Fakat bir süredir konu dışına yazı yazamıyorum mesela.Tekrar onay istediğimde 3 hakkımında bittiğini söylüyor. Bu durumada el atarsanız sevinirim.
Alıntıları Göster
bana da onay kodu gelmedi..
quote:
Orijinalden alıntı: luce
bana da onay kodu gelmedi..
+1
quote:
halledebilirmiyiz?
bnmde üle oldu sonra hakkınız doldu dediydi
quote:
Orijinalden alıntı: ugur48151623
quote:
halledebilirmiyiz?
bnmde üle oldu sonra hakkınız doldu dediydi
Alıntıları Göster
benim telefonuma da herhangi bir aktivasyon kodu gelmedi yardım edin lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: proIT
benim telefonuma da herhangi bir aktivasyon kodu gelmedi yardım edin lütfen
Alıntıları Göster
bana da gelmiyor bir türlü. hakkım da bimiş. yardımcı olursanız sevinirim.