Şimdi Ara

[Yardım] Superonline Fiber Altyapı Çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, altyapı çalışması konusunda bir problem yaşıyorum da fikrinizi almak istedim. Bu apartmana taşındığımızda sadece ADSL 16Mbit hız internet mevcuttu, onda da açık port yoktu dolayısıyla Superbox kullanmaya başladık. Yayıncı olduğum için tahmin edebileceğiniz üzere yeterli olmuyor, sokak boyunca fiber kutuları olduğu için de bir altyapı çalışması için başvuralım dedim.

Apartmanda oturanlar daha önce Türk Telekom’a başvuruda bulunmuş, biz Superonline’a başvurduk. Önce saha ekibi geldi ve sözleşme imzalandı. Sözleşmede de Turkcell Superonline logosu var. Birkaç hafta içinde turuncu kabloyu yer altından verip siyah bi kutu taktılar, tüm dairelerin önüne kadar dışarıdan siyah kablo çektiler. Gelen ekipte Türk Telekom logolu kıyafetler olduğu için bi garipsedim de çok oralı olmadım. Bildiğim kadarıyla bu taktıkları kutu Türk Telekom’un FTTH kutusu. Yine de Superonline’ın kutusundan bir farkı yoktur diye düşündüm.

Şu an TurkNet, Millenicom vb. sitelerde 100Mbit fiber internet başvurusu yapabiliyorum fakat Superonline’ın sisteminde sadece ADSL gözüküyor. Planım Superonline 500/1000Mbit başvuru yapmaktı fakat bildiğim kadarıyla SOL dışında kimse o hızlarda internet sunmuyor.

Ne yapabilirim? Bu altyapıyı hangi firma yaptı? Fikriniz var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Türk Telekom Fiber gelmiş size hocam

• kadir. kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom altyapısı üzerinden 100Mbit üstü internet veren bir sağlayıcı var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tunayegit T kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam ama 1 hazirandan sonra olabilir. 1 nisanda olacaktı ertelendihttps://donanimarsivi.com/turk-telekoma-100-mbps-uzeri-paketler-geliyor/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam altyapı başvursunu nereden, nasıl yaptınız acaba?

• tunayegit T kullanıcısına yanıt

Comnet vardı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Haziran 2022; 16:11:21 >
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt

Her bölgede Superonline ofisleri oluyor, oraya başvuru yaparsanız ilgileniyorlar. Bahsettiğim Turkcell ofisleri değil, Superonline bayileri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevabınız için.

• runorunoruno kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.