< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Kasım 2020; 22:16:43 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Superonline Fiber Altyapı Bağlatma /MUTLU SON!
-
-
Sadece belirli bölgelere çekiyorlar. Bu katlanılmaz artık, kapımızın önünden fiber geçiyor ama bizim eve adsl geliyor yazıklar olsun.
-
Öncelikle hayırlı olsun. Sitede değil de müstakil bir evde oturuyor olsaydınız sonuç çok şaşırtıcı olurdu ama bu haliyle şaşırtıcı olmuyor. Çünkü Superonline sitelere fiber altyapısını götüren bir şirket zaten. Altyapı sorgulama sayfasında da hep siteleri, iş merkezlerini vb. görebilirsiniz. Bunun amacı potansiyel olarak görülen müşteri gruplarından faydalanmak. Bir müstakil eve mi fiber çekmek daha maliyetlidir yoksa en az 100 daireden oluşan bir siteye mi? İşte burada sizin durum devreye giriyor ve kazanan siz oluyorsunuz. Hayırlı olsun.
Vodafone ve Superonline ortaklaşa altyapı yapıyorlar bu arada, İbb nin İstelcom firması ile anlaşmalılar.
Bu arada siteniz ışıl ışılmış. Aidat ne kadar acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 12 Ekim 2020; 12:5:57 > -
Adsl 16 mbps veren bir telekomdansa superonline ilaç gibi gelecek.
Aidatımızda 150 lira 😅
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok değilmiş tahmin ettiğim kadar :))
-
İnşaat halinde olan bina değil de önceden yapılmış binalara fiber gelirse kabloyu evin içinden mi dolaştırıyorlar ?
-
Yönetim kan emici olmayınca bu rakamlar bile tüm herşeye yetiyor :)
:)) Kiralar ne kadar hocam
Çoğu gittigim yeni binada hep dairelerin içine özellikle salona duvar içerisinden fiber geliyor.
2500-4000 arasında
Ben de bahsettiğiniz durumu 1.5 ay önce yaşadım. 1.5 ay önce imza aldılar, hala belediyeden kazı izni alamıyorlar. Başlamadı yani.
-
İyiymiş :)
Bölgeden bölgeye değişiyor herhalde izin
-
abicim bu superonline fiber tam olarak hangi semtlerde var, istanbulun göbeğinde eyüpte oturuyorum fiber falan yok. sadece bunun için taşınmak istiyorum ama tam olarak fibere bakabiliceğim bir site yok. nerden bilebiliriz bunları
-
-
Beylikdüzü'nde neredeyse heryerde var.
quote:
Orijinalden alıntı: kryptonco
Beylikdüzü'nde neredeyse heryerde var.evet şimdi baktımda beylikdüzünde her sitede var. daha bu taraflarda niye vermiyorlar acaba
-
Xpressmusic34'ün dediği gibi siteleşen bölgelerde daha fazla musteri var. 4 5 daireli yerlere sokmak cok masrafli
Merhaba,
Ben de bugün uzun uğraşlar sonunda apartmana ekiplerle birlikte nerelerden geçerek bağlayabileceklerini gösterdim yan apartmanın önündeki sol kutusundan fiberi olan apartman bahcesı kazılarak bizim bahçeye kablo çekilmesine karar verildi. Sağ olsun komşu apartman yok olmaz demedi. Daireye kadar GPON ile kurulum yapacaklarını bildirdiler. Yan apartman yöneticisinden izin verdiğine dair imzalı bir kağıt almamı istediler onuda halletik yarin evrakı teslım edeceğim bakalım çalışmalar ne zaman başlayacak.
-
Hayırlı olsun.
Benzer içerikler
- superonline dns çalışmıyor
- superonline modem değiştirme
- superonline dns
- superonline modem iade nasıl yapılır
- goodbyedpi superonline
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- türk telekom internet çekmiyor
- statik ip
- wifi hızlandırma
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X