Hayırlı olsun hocam. Sol wifi 6 modem veriyor deniliyordu ama size sıra gelmemiş sanırsam. |
Superonline Fiber Altyapı Bağlatma /MUTLU SON! (2. sayfa)
-
-
İstedim ama bölgede tek bir binayı pilot olarak işaretlemişler bu yüzden alamıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun.
-
Hocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın darısı artık bizlere. Size bir şey sormak istiyorum. Ben şuan superonline kullanmıyorum. Acaba başvuru yapsam değerlendirmeye alırlar mı? Bide sizin başvuru yaptığınız site burası mi ?
m.superonline.netHemen Başvur - TURKCELL SUPERONLINEhttps://m.superonline.net/internet/fiber/hemen-basvur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali-123 -- 5 Kasım 2020; 11:28:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
Twittwr üzerinden yazdım ben hocam
Sizlere birkaç sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim.
Başvurusam kablo çekim için bir ücret ödeyecek miyim? Kablo çekimi nasıl oluyor bir fikirniz var mı bazı dairelere hiç delik açmadan telefon ve anten borusu içerisinden çekmişler ben de böyle biir hizmet alabilir miyim?
Ev telefonu hizmeti de alacak mıyım?(Aynı numara ile en önemli kısım burası 20 senedir aynı ev telefonu numarasını kullanıyorum değişiklik olmasını istemiyoruz)
Sizce eski tarifemden (turknet) 50 tl fazla ödeyip 100mbps hız ile tv+ almaya değer mi? Düşündüğüm kampanya şu (https://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/tv-plus-ve-turkcell-fiber-100-mbps-hiz-senligi-kampanyasi)
Bir de başvuru yaparsam turknetle bir alakam kalacak mı yoksa superonline arka planda işleri halledecek mi?
Bir de özel olarak önermemi istediğiniz bir şey var mı? Modemdir sonlandırıcı vs.
-
Sabit hat zorunlu değil fakat kullanmak isterseniz superonline ev telefonu hizmeti de veriyor. Başvuru yaparken ev telefonu numaramı da size taşımak istiyorum derseniz yeterli tüm işlemleri arka planda superonlinr hallediyor. Modem vb seçenek yok o an hangi modem bayinin elinde varsa onu takar zaten modem size ait olmuyor bir sıkıntı olmaz kablo çekim ücretide ödemezsiniz. Aklına takılan başka birşey varsa pm de atabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: Gudik.Sizlere birkaç sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim.
Başvurusam kablo çekim için bir ücret ödeyecek miyim? Kablo çekimi nasıl oluyor bir fikirniz var mı bazı dairelere hiç delik açmadan telefon ve anten borusu içerisinden çekmişler ben de böyle biir hizmet alabilir miyim?
Ev telefonu hizmeti de alacak mıyım?(Aynı numara ile en önemli kısım burası 20 senedir aynı ev telefonu numarasını kullanıyorum değişiklik olmasını istemiyoruz)
Sizce eski tarifemden (turknet) 50 tl fazla ödeyip 100mbps hız ile tv+ almaya değer mi? Düşündüğüm kampanya şu (https://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/tv-plus-ve-turkcell-fiber-100-mbps-hiz-senligi-kampanyasi)
Bir de başvuru yaparsam turknetle bir alakam kalacak mı yoksa superonline arka planda işleri halledecek mi?
Bir de özel olarak önermemi istediğiniz bir şey var mı? Modemdir sonlandırıcı vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji41 -- 14 Kasım 2020; 0:0:37 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Upload iç acıtıyor her gördüğümde. Ben de aynı paketteyim..
Helal olsun, bilinçli tüketici budur işte. Hakkın olanı almışsın sen kardeşim kimsenin lütfu değil fiber internet, en doğal hakkımız. Güle güle kullan.
-
hayırlı olsun.darısı bizim başımıza.bizim bina eski maalesef ne kadar uğraşsak ta bize fiber çekmezler fiberi anca sitelere falan çekiyorlar.
-
Ek ücret ödemiyorsun gösterdiğin yere kadar çekiyorlar, binada bir problem oldu aklımda varken modemle gpon'u duvara sabitleyip kablo kanalıyla koruma altına aldım ne olur ne olmaz. Ben tv+'lı şekilde kullanıyorum şöyle söyleyeyim tv+ hizmeti bir nimet istediğin anda durduruyorsun işini gücünü halledip gelip başlatıyorsun, kaçırdığın yer mi oldu geri sarıyorsun, içinde youtube var televizyonu desteklemeyenler için, netflix gibi bir arayüz yapmışlar bir sürü film var dizi var, kesinlikle ek ücret diye birşey yok modemmiş gpon terminalmiş hepsi sana emanet ediliyor. Türk Telekomun telefon kablosunu kılavuz olarak kullanabilirsin, ev telefonunu aynen taşıyorlar diye biliyorum arayıp daha detaylı bilgi alman lazım.
-
Çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah :)
-
uploadlık bir işim yok ama 10/15 dolaylarında olsaydı çekilebilir olabilirdi.
-
Sansin dene bence 12 dairelik bir apartmanda yasiyorum site filan degil ve 7 yildir superonline fiber kullaniyorum
Kısıtlamalarının mantığını anlamıyorum. 100 tane yayıncı vardır toplasan upload paketi alan. Bunlar için falan mı yani?
-
Bugun altyapı için kazı başladı kablo vs çekiliyor yine bugun basklar kurulacak sinyal bağlantısı için başka ekip gelecekmiş heralde ondan sonrada daireler bağlantı yapacaklar umarım bu hafta işlemler biter hafta sonuna 200 luk pakete kavusuruz.
Ankarada sanırım ıslemler ıstanbuldakı gıbı ılerlemıyor ıstanbulda once altyapı sonra kablo ve sınyal yapılmıs bızde altyapı kablo aynı gun sınyal baska gune kaldı. :(
-
Kablolar çekiliyorsa 1-2 hafta içinde sistem aktif olucak, hayırlı olsun
Darısı olmayanlara baskın anahtarlarına kadar aldım ne olur ne olmaz diye :) inşallah istanbuldakı arkadas gıbı 2 3 gune biter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sy772 -- 17 Kasım 2020; 17:22:27 > -
Anahtarlık bir durumun olmaz kutunun üstünde asılı duruyor anahtarlat kimse dokunmuyor zaten 🤣
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X