Şimdi Ara

Superonline Fiber Altyapı Bağlatma /MUTLU SON! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
8.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse sorsam Turkcell fiber kullanıyorum diyor. Turkcell fiber altyapısını ne kendi ilçemde ne etrafmdaki ilçelerde görmedim. Bulunduğum evlerin hiçbirinde yoktu. Ama ben hariç herkes kullanıyor. Bana düşman galiba Turkcell bize de getirsin de görelim şu fiberi

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Superonline Fiber Altyapı Bağlatma /MUTLU SON!

Bölgemde ki son modemi test için bana taktılar o kadar memnunum ki... Hiçbir odada çekmiyor derdi yok, 10. katta oturuyorum güvenlik kulübesiyle arasında 50 metre daha var, 2 diş çekiyor çok ilginç bir modem huawei kedi olalı bir fare kaptı sonunda.

• Hayırlı olsun hocam. Evde wifi-6 destekli cihaz yoksa yine bu cihaz ile 5ghz ve 2.4ghz kullanılabiliyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 3 Aralık 2020; 9:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Evet kullanılıyor, modem kendi ayarlıyor herşeyi ayar çekmenize gerek yok. Ayarlarda ac/ax şeklinde açık duruyor, tek bir ağ açılmış 2.4ghz 5ghz wifi6 tek bir kanal uzerinden otomatik yönlendiriliyor.
  • Şu modemi o kadar çok istiyorum ki zte h267a var bende maalesef...
  • CRAZYMonkeyX C kullanıcısına yanıt
    1-2 ay içerisinde dağıtımları yapacaklarmış azıcık sık dişini :)
  • Sol mevcut abonelerde modem değişikliği yapmıyor bir sorun olmadığı sürece
  • WAN kablosunu yerinden çıkartın ve sinyal gelmiyor yok deyin teknik ekip yönlendirmesi yapıyorlar, rica edersin getirirler çoğunlukla kırmıyorlar müşteriyi.

• İyi o zaman 1-2 ay sonra yapıyım da şu zte modemden kurtulayım
  • İyi günler hocam bende Beylikdüzü beyaz Bahçe konaklarında oturuyorum yöneticimiz geçen yaz sözleşme imzalamış ama gelen giden dahi olmadı şimdi ben Twitter üzerinden Turkcell müşteri hizmetlerinde iletişim halindeyim 3-5 gündür tahminen ne zaman gelir sizce ?

• Yusuf22Team Y kullanıcısına yanıt
    Marmaraparkın karşısında gül yapının(gökdelenin)iç sokağına doğru superonline bayisi var son durumu öğrenip kazı izni için beylikdüzü belediyesini binadakilerle sıkıştırın çok uzun sürmüş yatırım planından şimdilik çekmişte olabilirler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben belediyeye yazdım superonline tarafından bize öyle bir başvuru gelmedi dedi kazı için yani işin gülünç tarafı geçen yaz sözleşme imzaladık ne gelen var ne giden dorapark5te onlara fiber getirdiler hatta yeni yapılan imka golda bile getirdiler 5-6 senelik bir bizim siteye getirmediler ilginç yani

• İnşaat esnasındayken müteahit yamuk yapmıştır para felan istemiştir yoksa çoktan gelmişti. Bayiye gidip protokol uzmanıyla bir konuşun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birkaç ay önce bulunduğum lokasyonda Turkcell geniş bir altyapı calışması başlatmıştı.Bugün bizim apartmanın önüne kadar getirdiler kazı çalışmasını. Geçen yıl da Kablonet altyapı kurmuştu. Docsis altyapının handikabından dolayı taahüt bitince gerçek fiber SOL' a geçerim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa Monica -- 4 Temmuz 2021; 15:38:17 >
  • 11 yil kullandim, gercekten modem en onemli mevzuu. gerekirse bekleyin katiyen degistiremiyorsunuz delirirsiniz, adam gibi kullanmanin sarti o modem.

• Hocam ilk irtibatı nereden kurdunuz Superonline ile Twitter üzerinden mi ?

• Merhaba
    Çağrı merkezinden müşteri yetkilisi, daire kapı numarasına kadar sorup fibere uygunsunuz dedi. Fakat geçenlerde bir daire komşumuza gelen Süperonline servisi asansör boşluğundan daireye kablo getirmekten bahsetmiş.
    Böyle daire kapısı dışından daire içine kablo dösenmesini istemem doğrusu.
    Şu anda TTNET kullanıyorum telefon , elektrik prizi ile ve kısa bir kablo ile interneti alıyorum. Dairenin dışından içeriye kablo döşemek nedir yaw?
    Sizde nasıl?

• 3-4 hafta önce türk telekomun tüm adsl dolaplarını tip-7 dolaplarıyla değiştirip dönüşüm yaptığı bölgeye TURKCELL FİBER geldi ve çalışma yapıyor 100 metre yanımdaki mahallede kazı yapıyorlar 1 günde bayağı bir kazı yapmışlar.

Muhtemelen benim sokağama da gelir diye düşünüyorum çünkü aynı bölge aynı binalar (site tarzı olarak hepsi aynı yaşadığım yerin.)

Gelmezse şansıma küfür ederim hem sağımda hem solumda aynı anda çalışma yapıyorlar biz ortada kaldık Superonline Fiber Altyapı Bağlatma /MUTLU SON! 

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

Getirdiler mi hocam, 2ay geçmiş.

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt

Merhaba

var olan tesisatın boruları düzgün döşendiyse içinden geçebilir yoksa mecbur sıva üstü.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.