Merhaba
Bu günlerde yasallaşması beklenen torba yasadaki maddelerden biriydi. Sizce ne olacak? Son gelişmeler hakkında bilgisi olan varmı?
Emekliliği hak etmiş olsa bile çalışmaya devam edenlerin, emekli olduklarında alacakları SGK aylığının ortalama %20 oranında azalacağı söyleniyor?
Örnek: eski SGK girişlilerden yaşı 55. emekliliği hak etmiş ama ayrılamıyor çünkü bakmakla yükümlü olduğu, okuyan 2 çocuğu var. E devletten şu anda emekli olsam ne kadar alırıma bakmış, 41K çıkmış. Şimdi bu yasadan sonra çalışmaya devam ettikçe bu 41K sürekli düşecekmi? E ozaman niye bu adam çalıştığı için her ay sürekli SGK ya prim ödüyor.
Bu konuda bilgisi olan veya üstatların konu ile ilgili görüşlerini,yazılarını paylaşacak arkadaşlar bilgi verebilirmi?
25 inch monitör tutulmuyormu? Tavsiye bulamadım.
|
Exxen'i sadece maç dönemlerinde 1 aylık satın almak
|
|
Digitürk Uydu Cihazı için akıllı kumanda uygulaması varmı?
|
Huawei Petal Maps'te Hız Limiti Uyarısının Olmaması
Merhaba
Aslında Yandex navigasyon kullanıyordum ama Huawei telefona geçince merakımdan Petal haritalar uygulamasını kullanmaya başladım. Uygulamada hız limiti ve EDG kamera uyarısının olmaması büyük eksiklik. Bu özellikler Yandex navi'de var.
Bunu nereye yazabilirim bilen varmı? Eklemek Huawei Petal için zor olmasa gerek
Dsamart Dfix Modülü Samsung Tv'de Kuramadım
|
Huawei Telefona ŞİRKET PORTALI UYGULAMASI Yükleyebilen Varmı?
*** Uzaktan bağlantı ile uygulamayı Huawei Nova 10 Pro telefonunuza yüklerim ve şirket mail kimliğinizi girer şirket Outlook mesajlarınıza ulaşırsınız deyip gerçekleştirenlere emeği karşılığı ücret ödenecektir.***
Merhaba Arkadaşlar
P30 Pro'dan sonra üretilen Huawei telefonlarında Intune Şirket Portalı uygulamasını yükleyip şirket Outlook ve Teamsine ulaşabilen varmı?
P30 Pro da orijinal Google olduğu için ona sorunsuz yüklenebiliyor ama sonraki Huawei telefonlara yüklenemiyor?
Bu uygulama yüklenmeden bizim şirketin vermiş olduğu kimlik ile şirket maillerine ve Team'sine Huawei telefonumdan ulaşamıyorum.
Aynı şirkette çalışıp P30 Prosu , Samsung'u,Iphone olan arkadaşlar sorunsuz yükleyip kullanabiliyor.
Yeni aldığım Huawei Nova 10 Pro'ya yüklenemiyor. Intune Şirket Portalı uygulamasını Gspace içindeki Google Play'den , AppGallery'den , Auro Store'dan yüklemeye çalışıyorum ancak hep takılıyor.
Huawei destekte yardımcı olmuyor. Şirketimdeki bilgi işlemcilerde yardımcı olamadı.
|
Merhaba
Bütçe 13.000 civarı. Başlıkta yazdıklarım özellikle olmasını istediklerim.
Tavsiyelerinizi alabilirmiyim?
Örneğin bu sizce nasıl ? https://www.epey.com/akilli-telefonlar/honor-v40.html
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.728
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 88.545 (Bu ay: 1.566)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 184 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar