< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 25 Kasım 2022; 14:28:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ÇÖZÜLDÜ Ücreti Karşılığında Samsung Tel.deki WHATSAPP Sohbet Geçmişi Huawei Nova 10 Pro'ya Taşınması
-
-
Arkadaşlar Twitter'ı hallettim.
Whatsap sohbet geçmişinin gelmemesine ne yapabilirim?
-
M21 den whatsapp ın ayarlarına girin sohbet menüsünden yedeklemeye basın telefona yedeklesin
telefonu pc ye bağlayıp whatsapp klasörünü pc ye yedekleyin.
yeni telefonunuza whatsapp ı kurun ama etkinleştirmeyin bir kere açın sadece
yeni telefonu pc ye bağlayıp whatsapp klasörünü telefona kopyalayın değiştireyimmi diye sorarsa evet deyin.
yeni telefondan numaranızı kurarark whatsapp ı etkinleştirin yedek buldum geri döneyim mi diye soracak evet deyin işlem bu kadar
-
Merhaba
Bilgi için Tesekkur ediyorum. Akşam hemen deneyeceğim. M21 de Android - Medya içinde yer alan whatsap klasörünü kopyalayarak Huawei içinde aynı yere yapıştıracağım.
Bu arada huawei yede sormuştum. Verdikleri cevap aşağıda. Yazdığı doğru ise büyük eksiklik. Yinede araştıracaklarını söylediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Onlar başka bir gezegende yaşıyorlar geçen facebook da bir kullanıcı android auto çalışıyor mu diye sormuş evet çalışıyor diye cevap vermişler :-)
Ben denemediğim yöntemi yazmam üstad bizzat yaptığım için yazdım size
-
Hocam dediğiniz işlemi defalarca yaptım. Fakat kesinlikle Nova'daki whatsapp yedeği görmüyor. Yedeğiniz var mesajı çıkmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk mesaj güncellendi. Makul destek ücreti kabul edilecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eski telefondan yedekleme yaptınız dimi isterseniz teamviewer atın özelden yardımcı olmaya çalışayım
-
mahmutuslu kardeşim Huawei'ye bu işi çözdüğünü söyleyelim de müşteriye böyle cevap yazmasınlar. :)
Huawei müşteri yetkilisi (robot olan değil canlı teknik yetkili :)) bu mesajı bana bu hafta içinde yazmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 25 Kasım 2022; 11:31:28 > -
O yetkililer başka bir gezegende yaşıyorlar :-)
Benzer içerikler
- huawei yazısı çıkıyor telefon açılmıyor
- xiaomi batarya resetleme kodu
- android telefonda video açılmıyor
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- huawei mate x6 fiyat
- huawei p70
- telefondan ses gelmiyor
- huawei mate 70 pro fiyat
- en iyi işlemci sıralaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X