< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 25 Kasım 2022; 14:28:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ÇÖZÜLDÜ Ücreti Karşılığında Samsung Tel.deki WHATSAPP Sohbet Geçmişi Huawei Nova 10 Pro'ya Taşınması
-
-
Arkadaşlar Twitter'ı hallettim.
Whatsap sohbet geçmişinin gelmemesine ne yapabilirim?
-
M21 den whatsapp ın ayarlarına girin sohbet menüsünden yedeklemeye basın telefona yedeklesin
telefonu pc ye bağlayıp whatsapp klasörünü pc ye yedekleyin.
yeni telefonunuza whatsapp ı kurun ama etkinleştirmeyin bir kere açın sadece
yeni telefonu pc ye bağlayıp whatsapp klasörünü telefona kopyalayın değiştireyimmi diye sorarsa evet deyin.
yeni telefondan numaranızı kurarark whatsapp ı etkinleştirin yedek buldum geri döneyim mi diye soracak evet deyin işlem bu kadar
-
Merhaba
Bilgi için Tesekkur ediyorum. Akşam hemen deneyeceğim. M21 de Android - Medya içinde yer alan whatsap klasörünü kopyalayarak Huawei içinde aynı yere yapıştıracağım.
Bu arada huawei yede sormuştum. Verdikleri cevap aşağıda. Yazdığı doğru ise büyük eksiklik. Yinede araştıracaklarını söylediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Onlar başka bir gezegende yaşıyorlar geçen facebook da bir kullanıcı android auto çalışıyor mu diye sormuş evet çalışıyor diye cevap vermişler :-)
Ben denemediğim yöntemi yazmam üstad bizzat yaptığım için yazdım size
-
Hocam dediğiniz işlemi defalarca yaptım. Fakat kesinlikle Nova'daki whatsapp yedeği görmüyor. Yedeğiniz var mesajı çıkmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk mesaj güncellendi. Makul destek ücreti kabul edilecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eski telefondan yedekleme yaptınız dimi isterseniz teamviewer atın özelden yardımcı olmaya çalışayım
-
mahmutuslu kardeşim Huawei'ye bu işi çözdüğünü söyleyelim de müşteriye böyle cevap yazmasınlar. :)
Huawei müşteri yetkilisi (robot olan değil canlı teknik yetkili :)) bu mesajı bana bu hafta içinde yazmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 25 Kasım 2022; 11:31:28 > -
O yetkililer başka bir gezegende yaşıyorlar :-)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X