< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 20 Mayıs 2017; 13:9:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 20 Mayıs 2017; 13:9:46 > |
Turk milletinin ticari ahlakini goruyorsunuz. Bu kisim mukemmeldir.
Ama ayni zamanda 5000tl verdigi bir sirketin butun musteri hizmetleri departmanini satin aldigini sananida goruyorsunuz. Adami sallamasalar bizene deseler bu adamin kedi gibi pisirik kalacagini, sucun hep alttan alan musteri temsilcisinde oldugunuda goruyorsunuz. Bunlar bise degil. Apple yakinda hem magaza hem musteri hizmetlerinde savsaklama baslasa ki ins. baslar sucun kimlerde olacagini da goruyorsunuz. Tek bir ricam var mesajimi alintilamayin. |
Heralde ben bu kadar sabır gösteremezdim arkadaşı tebrik ediyorum :)
Naçizane fikrim sorun yaşandığında bu kadar ısrarcı olmamak çözüm için yani bi kere ararım sorunumu söylerim dönüş yapmaları için 24 saat veririm dönen olmazsa iade ederim,almazlarsa veririm tüketici mahkemesine onlar düşünsün banane |
Vay arkadaş resmen hikaye gibi okudum olayları resmen rezalet ötesi... ben bile lan bi imei yi kontrol et sakata gelme diye aklımdan geçirmedim değil dedim
Hocam sen keşke başarı kvk ya falan verseymişin telefonu 30 tl lik tel alırdın bir tane kullanırdın yenidi gelene kadar birazda gereksiz telaş yapmışşın adamlar biraz acemi çünkü dünyada tek imei kayıt zımbırtısı bu ülkede var UGANDA bile bu kadar halkını şövüşleyen bir sistem kurmamıştır. Bırak adamlar mail atmıştır zaten imei için bizim kâmiller yavaştır. Sen çok takma biraz kendini geri çek acelen varsa da ver aga kvk ya başarıya (genpaya verme çünkü kesin seni suçlu bulurlar) 4 günde değişşin telefon git sonra satıyon mu kırıyon mu ne yaparsan yap |
Yok ya? Adam gidiyor hem TR garantili hem de Apple'ın kendisinden telefon alıyor (hani GittiGidiyor N11 filan olsa neyse) bide adamı paranoyak edecekler 120 gün acaba düzeldi mi düzelmedi mi diye.Sonuna kadar haklı yaptığı sitemlerde Eğer sıfır telefonun İmei'sinde sorun varsa (ki var) hemen değişim yapılması gerekiyor bu Apple ile ilgili değil Samsung LG HTC farketmez direk değişim yapılması gerekiyordu.Adamı süründürüyorlar 1 aydır daha yeni çözülecek o da çözülecek yani daha çözülmedi.
|
Her insan aynı değildir siz rahat birisinizdir umrunuzda olmaz ama ben düzenli tertipli biriyim her işimin tam olması isterim hatalı/eksik işe tahammülüm yoktur sanıyorum ki konu sahibide ben gibi biri.Konu o değil zaten konu sıfır alınan telefonun niye sıkıntı çıkarması ve bu sıkıntının aynı hafta çözülmeyip uzadıkça uzaması.
|
Koca Applein isi musterilerinin sorununu cozmek degil mi?
Samsung veya sony kullansaydiniz , musteriyi adam yerine koymama ne demekmis bizzat görürdünüz. Hatta sony bolumunde bir baslik var, arkadas kvknin hatasi yuzunden garanti disi kalan cihazi icin sony japonyaya ulasti ama bir sonuc alamadi. Gelen cevap sok edici: Biz Sony Trnin isine karismayiz,size bu konuda yardimci olamayacagiz,basinizin caresine bakin. Apple burada(tabi biraz da pohpohlamak suretiyle) sorunun cozumu icin gerekli seyleri yapmis. Arkadasin basina gelen cok buyuk sanssizlik. Belki de onbinde bir olabilecek bir hata. Tabi boyle olunca,durumu iyice arastirmak istediler. Direk zorluya gitseydi de sonuc değişmeyebilirdi diye düşünüyorum. Cunku zannimca oradaki genius da birimlerle irtibata gececek ve benzer sureci baslatacakti. Applein buradaki hatasi su; sen ilgili birimlere aktardin eyvallah. Ver kardesim yedek cihazini arkadasa, surec tamamlaninca da adresine kapali kutu sifir telefonunu gonder,yedek cihazi teslim al. Böylece iki tarafta zaman kaybetmesin. Huawei oyle yapiyor mesela. Sen ondan cok daha guclusun, yap iste boyle bir sey,arkadas da telsiz kalmasin... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 7 Nisan 2017; 10:50:5 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 8 Nisan 2017; 11:28:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 8 Nisan 2017; 12:20:14 > |