Şimdi Ara

2. telefon da açılmış geldi: Hepsiburada'dan aldığım telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepsiburada ile yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Hepsiburada bu olaya çok normal yaklaştığı için ben de buraya yazıp sizin fikrinizi almak istedim normal mi diye.

Haftasonu satıcının "Hepsiburada" olduğu bir Note 8 siparişi verdim. Telefonum bugün elime ulaştı ve heyecanla açmaya başladım uzun zaman sonra telefon yenilediğim için merakla bekliyordum.

Kargoyu açtım ve güvenlik bandının söküldüğünü farkettim kutusunda. Hayırlısı diyip devam ettim ve telefonu kutudan çıkardığımda telefonun önündeki jelatininin çıkarılıp yeniden yapıştırıldığını gördüm. Yamuk yapıştırılmış...

Hemen hepsiburadayı arayıp durumu iletirken birden fark ettim ki telefon açık aslında. Jelatinin arkasından belli oluyor. Saat falan var ve TELEFON ÇİNCE. Sadece daha elimde tutuyorken bildirim falan geliyordu telefona o kadar yani...

Hepsiburada ise simkartımı takmadığım için iade sürecimi başlatmayı kabul etti sağ olsunlar... Daha önce böyle bir skandalı yaşamış olan var mıdır? Veya önereceğiniz ne var? Bir daha yaşar mıyım değişim yapsam?

Teşekkür ederim.

GÜNCELLEME 1: Aynı telefonu arkadaşımla beraber almıştım ve aynı günün akşamı onun da telefonu geldi. Yine aynı şekilde telefonun güvenlik bandrolü açılmış, teleofn açık ve Çince olarak geldi. Hepsiburada yine incelemeye aldığını ama getiren kargocuyla beraber geri göndermediğim için muhtemelen iade almayacakları şeklinde bir açıklama aldım.

En azından almayı düşünen insanların bilgilenmesi için yardım etmenizi istiyorum.

2. telefon da açılmış geldi: Hepsiburada'dan aldığım telefon2. telefon da açılmış geldi: Hepsiburada'dan aldığım telefon
    2. telefon da açılmış geldi: Hepsiburada'dan aldığım telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provocateur -- 21 Kasım 2017; 18:16:16 >

• Gelen kargocuyla iade etmediğin için iade almayacakları gibi bir durum söz konusu olamaz.
    Mesafeli satışlarda teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde sebep göstermeksizin iade hakkın var. Bunlar hepsiburadanın sana verdiği satış sözleşmesinde de yazar zaten, bakabilirsin.

Yeni gönderilecek ürünün de aynı şekilde gelme ihtimali tabiki var, ya değişim talep edersin ve şansına bağlı olarak sorunsuz cihaz gelir. Ya da para iadesi alıp başka bir yerden alırsın.
  • İade ürün demekki ,

Senden alacak başka birine yollayacak.

Artık kim ses çıkarmayıpta kullanırsa ona kitlenmiş olacak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımın telefonu da aynı şekilde açılmış ve Çince olarak geldi.
  • Gelen kargocuyla iade etmediğin için iade almayacakları gibi bir durum söz konusu olamaz.
    Mesafeli satışlarda teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde sebep göstermeksizin iade hakkın var. Bunlar hepsiburadanın sana verdiği satış sözleşmesinde de yazar zaten, bakabilirsin.

Yeni gönderilecek ürünün de aynı şekilde gelme ihtimali tabiki var, ya değişim talep edersin ve şansına bağlı olarak sorunsuz cihaz gelir. Ya da para iadesi alıp başka bir yerden alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 21 Kasım 2017; 18:40:50 >
  • internetten aldığın ürünleri 14 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade hakkın var ucuz numaraları yemeyin hakkınızı arayın
  • simkartı takmadığın sürece 14gün için iade edebilirsin telefonları. hepsiburadanın geri almam demek gibi bi hakkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

simkartı takmadığın sürece 14gün için iade edebilirsin telefonları. hepsiburadanın geri almam demek gibi bi hakkı yok

2 telefona da sim kart takılmadı. Birisinde sim kart takmadan telefonun içinde ne olduğunu öğrenmek için CPU-z indirilip bakıldı.

Olay aslında iade/değişim yapılması falan değil. Bir şekilde yolunu buluruz sizin de dediğiniz gibi sim kartlar da takılmadı. Ya da yapacak bir şey yok diyip telefonlar kullanılır. Fakat Hepsiburada gibi bir şirketten nasıl güvenlik bandrolü yırtılmış telefon gelebilir, hem de iki tane. Bu güvenlik açığı nereden kaynaklanıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ee kaç kere diyoruz internetten telefon alınmaz diye

Yeni bir atasözü yapalım bence

Fazla zenginlik küpüne zarar

Tekrar gönderin yine değişim isteyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 21 Kasım 2017; 18:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'ya bir haller oldu.

• Provocateur kullanıcısına yanıt
    ithalatcı garantili ürün ise burda kutuy acıp içine garanti belgesi ıvır zıvır koyup tekrar paketliyorlar diye biliyorum. böyle bir şey olabilir
  • Yok yav gider biraz daha para verir mağazasından alırım.Teknolojik alışverişlerim konusunda hassasım

• Kargo kapıda bizi bekliyor açalım bakalım da oooo normal miş diyelim .

Bu tür paketleri şubeye yollayın orada açın gözlerinin önünde sıkıntı oldumu verin geri önce tutanak tutturun ürün bahsedilen den faklı geldi diye.

• Almayın abi 100 lira 150 lira ucuz diye internetten almayın belki o zaman firmalar kendilerine çekidüzen verir. Telefon distribütör mü yoksa paralelmi buda önemli?

• quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Ee kaç kere diyoruz internetten telefon alınmaz diye

şans işi iyiki HB den almamışım zaten şüpheliydim bir sürü şikayet vardı, daha güvenilir, mağazaları olan firmaların internet şubelerinden almayı tavsiye ediyorum bende internetten aldım bir sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 21 Kasım 2017; 20:6:29 >
  • Almayın arkadaşım. Çünkü hakkınızı savunamıyorsunuz. Çünkü buna müsaade edilmiyor. Hatalı bir telefonu iade etmek bile senelerce sürüyor.

Çünkü ülkemizde hukuk sistemi gelişmemiş. Satıcı banane modunda. Çünkü ceza almıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Mirror

quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Ee kaç kere diyoruz internetten telefon alınmaz diye

şans işi iyiki HB den almamışım zaten şüpheliydim bir sürü şikayet vardı, daha güvenilir, mağazaları olan firmaların internet şubelerinden almayı tavsiye ediyorum bende internetten aldım bir sıkıntı yok

Çoğu site iyi yorumları öne çıkartıyor kimin ne olduğu belli olmuyor

Internetten telefon almak sakat iş kesinlikle bir teknoloji marketinden kutu göz önünde açılarak alınmalı

• şans işi ben vatandan aldım 1150 ye düşmüştü mağazada 1400 liraydı telefon o kadar para vermeye değecek bir telefon değildi risk almaya değerdi
  • ithalatçı garantili ise normal
  • 2 kez vatanın internet sitesinden telefon aldım sıfır sorunla geldi. Internettende alınabilir yani. Şimdi hepsiburadadan aldım satıcısı hepsiburada değil ama inşallah sorun çıkmaz konu uplandıkça korkuyorum. Ne yapalım alır almaz test etmek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

ithalatçı garantili ise normal

Hocam ithalatçı garantili fakat satıcı Hepsiburada. İthalatçı garantililerde kutunun açılıp içine garanti belgesini konulduğunu duymuştum fakat telefonun açık olması normal midir sizce?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.