Şimdi Ara

2. telefon da açılmış geldi: Hepsiburada'dan aldığım telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Provocateur

quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

ithalatçı garantili ise normal

Hocam ithalatçı garantili fakat satıcı Hepsiburada. İthalatçı garantililerde kutunun açılıp içine garanti belgesini konulduğunu duymuştum fakat telefonun açık olması normal midir sizce?

rom atmak için ekran jelatinini çıkarmışlardır. Ama telefonda açık şekilde geldiyse. Hb nin sorumsuzluğudur.
  • Türkiye'de İnternet ten telefon tv vs hiçbir şey alınmaz aklınızda olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Ee kaç kere diyoruz internetten telefon alınmaz diye

Yeni bir atasözü yapalım bence

Fazla zenginlik küpüne zarar

Tekrar gönderin yine değişim isteyin

Simdiye kadar 1 kere bile basima olumsuz birsey gelmedi. Belki internet sayesinde 10 binlerce tl kâr elde etmisimdir. İnsanlari yanlis yonlendirmeyin boyle birsey yasanmis diye neden iyi saticilari ve firmalari da kotuleyelim ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthal ürünleri açıyorlarmıs galiba bir kaç kişiden de duymuştum bunu. Bazı arkadaşlar gok internetten alınmaz felan diyorda en düşük fiyatı mağazalarda 4400 civarı galiba internet üzerinden ise 3650 tl ye var hepsiburada satıcılı aradaki fark hiçde az bi fark değil hele türkiyede garanti servislerini de düşünürsek. Bende almayı düşünüyorum işlemcisi snapdragon mu yoksa exynos mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim basima geldi iade ettim hocam cihaz htc 10du konuda actim hatta profilimden girip bakabilirsiniz.

Sanirim saticilarin dandikliginden kaynakli bu durum bir daha saticisi hb olmayan urun almayacagim

Sizin urunun saticisi kimdi?

Edit=şimdi okudum saticisi hbmiş yazmissiniz büyük rezillik güven duymuyorum artık hbye malesef suanda en cesitli ve en ucuz ürün satan yerde hb keske su amazon bi gelse artik yeter yav yeter illAllah ettirdi bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 22 Kasım 2017; 6:46:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olay benim başıma geldi hocam. Şirket için telefon almam gerekiyordu ve bir gafletle hepsiburada dan sipariş verdim.
    Birde özellikle satıcı hepsiburada olan ürünü seçtim.
    Gelen telefon açılmış, jelatin yapıştırılmış ve kulaklığı yoktu. Bende şikayetvar sitesine ilan açtım. Hepsiburada ne aradı ne de sordu. Ben arayıp talep oluşturdum ama nafile. Hat taktığım için iade yi kabul etmediler. Ufak tefek şeyler için kullanılır ama böyle elektronik cihaz falan alınmaz buradan.
    Size de geçmiş olsun hocam.
    Telefon falan almayı düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünsün derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.