|
Hepsiburada, iPhone 15 serisi için hızlı teslimat sözü veriyor
-
-
Hadi bakalım cumartesi teslim gözüküyor.
-
Pro siparişi verenleri iptal etmiş sanırım hep özellikle taksit ile ödeme seçenlere durum tam olarak ne bilmiyorum ama büyük haksızlık bu.
-
Sipariş patlaması olmuş: abi çok normal, 29 eylüle kadar kur ne olacak belli değil, hayır 1 ay sonra dolar 1 tl artsa telefon 3 -5 bin zam yer. Bende eşime alayım diyorum. Bakalım. 🤔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
faizler yüksek, millet parayı 3 ay vade de tutuyor 350-400 bin TL alıyor. Satışların patlaması normal yani :D
-
Siparişimi iptal etiler ve yeni sipariş veremiyorum.
Firma tarafından dönüş te yapılmıyor. Kar
-
Mevzuat taksitle lüks telefon almanın önüne geçmeli. Bir telefona 70 bin lira verebilen biri şartları zorlarsa nakit parayla da alır zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zeten 3 den fazla taksit yapamıyor. ama limit 12k çok düşük
-
Niyeymiş, devlete ne ki ben neyi, kaç taksitle alacağımdan... Param var tek ödeme de alabilirim ama neden alayım ki peşin?
Paramı değerlendirip taksitle ödemek istiyorum... Devletin nasıl alacağıma karışması bence insan haklarına aykırı... Çalışarak kazanıyorum, istediğim yere istediğim gibi de harcayabilmeliyim...
Edit: Öte yandan o telefonun 70.000 TL olmasının sebebi 1,5 telefon kadar vergi alan devlet en başta...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 23 Eylül 2023; 20:24:45 > -
Devlet sizin paranızı değerlendirmek isteyişinizi sübvanse etmek zorunda değil. Bu tür ödeme kolaylıklarının finansal sonuçları vardır ve bu sonuçların faturasını da devlet, doğal olarak vatandaşlar öder. Ben de bir vatandaş olarak başkalarının pahalı zevklerinin faturasını ödemek istemiyorum. Paranız varmış, ne güzel. Öyleyse başkalarına yük olmadan da pahalı zevklerinize sahip olabilirsiniz.
Sevgiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç milyon sipariş verilmiş hocam?
-
Bu paralara telefon almanın mantığı yok
Hepsiburada dolandırıcı bir firmadır. İphone 15 pro max ön siparişe açıldığı gibi aldım. Bu gün kafalarına göre siparişi iptal etmiş. Şimdi de hiç bir yerde cihaz yok Apple kendi sitesinde 10 hafta sonraya teslimat tarihi veriyor Kısacası HEPSİBURADA pişmanlıktır !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginyahya -- 24 Eylül 2023; 1:27:18 >
-
devlet neleri sübvanse ediyor bir bilsen aklın durur. suri kardeşlerine her yıl milyar dolarlar akıtıyoruz. yandaşların her yıl bilmem kaç milyar dolar vergi borçlarını siliyoruz. bunlara laf etmeden adamın keyfine laf edemezsin. sahi nas vardı ne oldu o
-
Alan alsın ben telefona 60.000₺ vermem kardeşim parası çok olan tabi alır ona bu para 1₺ gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cumartesi teslimat mümkün değil
Aynı durumdan dolayı mağdur oldum. Siparişim iptal edildi. Özür amacıyla 500 tl lik çek tanımladıklarını söylediler fakat çek sadece stoğu olmayan iphone 15 modelerinde geçerli.
aklımızla dalga geçiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jade -- 24 Eylül 2023; 15:30:07 >
-
taksitle alınmıyor siparişleri iptal ettiler
-
Rezil bi firma.önsparişleri sorgusuz sualsiz kendi hataları yüzünden iptal ettiler. Ön sparişte kendilerini tercih eden insanları çok güzel cezalandırdılar. Bir daha asla hepsiburadadan alışveriş yapmıyacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- twitter mavi tik ücreti
- evernote ücretli mi
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- hepsiburada premium ücreti
- youtube uyku modu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X