Şimdi Ara

Amazon’da 11.11’e özel pek çok üründe Flaş Fırsatlar başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon’da bu akşama özel olarak çok sayıda üründe kısa süreliğine geçeri Flaş Fırsatlar başladı. iPhone, Galaxy Fold, Macbook, akıllı saat, robot süpürge, Airfryer ve ev elektroniği ürünlerinde en düşük fiyatlar sunuluyor.

Amazon'da Gülümseten Kasım indirimleri 30 Kasım'a kadar devam edecek. Tüm kategorilerde Kasım ayı boyunca indirimli fiyatlar sunuluyor. Amazon.com.tr satıcılı ürünlerde "En Düşük Fiyat Garantisi" veriliyor. Satın aldığınız bir ürünü 24 saat içerisinde başka bir sitede daha ucuza görürseniz Amazon aradaki farkı iade ediyor.

Kampanya sayfası: Gülümseten Kasım İndirimleri

Amazon'da Bu Akşama Özel Flaş Fırsatlar

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• Gözlerimle gördüm şahit oldum dostlar. İndirimsiz fiyatı,70k olan bir ürün. Aylarca, 50K ya 55K ya 65K düştü çıktı. Bu indirim kampanyası ayağına bir baktım ürünün fiyatı 75K çıkartılmış indirimli fiyatıda 67,500 yazmışlar.

Akakçe ve cimriye mutlaka bakın, yıl bazında ay bazında min kaç K düşmüş.
  • Fiyatlar yönlendirilen linklerde yazıldığı gibi değil. Hep daha fazla.

• volga tuygun V kullanıcısına yanıt
    Saat 00.00'ı geçince içerikteki Flaş Fırsatlar bitti. Geç kaldınız.

• Yine indirim adı altında bindirim yapmışlar. İphone 12, 256 gb mediamarkt'da indirimsiz 31.320 tlye satılıyor. Amazon 11.11 kapsamında 43.900 tlden 35bin tlye indirdiğini söylemiş. E bu nasıl indirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gözlerimle gördüm şahit oldum dostlar. İndirimsiz fiyatı,70k olan bir ürün. Aylarca, 50K ya 55K ya 65K düştü çıktı. Bu indirim kampanyası ayağına bir baktım ürünün fiyatı 75K çıkartılmış indirimli fiyatıda 67,500 yazmışlar.

Akakçe ve cimriye mutlaka bakın, yıl bazında ay bazında min kaç K düşmüş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • isakoc kullanıcısına yanıt

keriz silkeleme indirimi+ iphone kesinlikle kullanmam... teknoloji şirketleri arasında bu firmayı ve elon musk ı sayarsak dünyanın gördüğü insanları en iyi manupule eden şirketlerin başında sayabilirsiniz

• sıcak fırsatcılar ne alınır söyleyin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt

Ben yanlış biliyormuşum o zaman. Günlük indirimler olduğunu tahmin edemedim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.