Şimdi Ara

Huawei Telefona ŞİRKET PORTALI UYGULAMASI Yükleyebilen Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *** Uzaktan bağlantı ile uygulamayı Huawei Nova 10 Pro telefonunuza yüklerim ve şirket mail kimliğinizi girer şirket Outlook mesajlarınıza ulaşırsınız deyip gerçekleştirenlere emeği karşılığı ücret ödenecektir.***

Merhaba Arkadaşlar

P30 Pro'dan sonra üretilen Huawei telefonlarında Intune Şirket Portalı uygulamasını yükleyip şirket Outlook ve Teamsine ulaşabilen varmı?

P30 Pro da orijinal Google olduğu için ona sorunsuz yüklenebiliyor ama sonraki Huawei telefonlara yüklenemiyor?

Bu uygulama yüklenmeden bizim şirketin vermiş olduğu kimlik ile şirket maillerine ve Team'sine Huawei telefonumdan ulaşamıyorum.

Aynı şirkette çalışıp P30 Prosu , Samsung'u,Iphone olan arkadaşlar sorunsuz yükleyip kullanabiliyor.

Yeni aldığım Huawei Nova 10 Pro'ya yüklenemiyor. Intune Şirket Portalı uygulamasını Gspace içindeki Google Play'den , AppGallery'den , Auro Store'dan yüklemeye çalışıyorum ancak hep takılıyor.

Huawei destekte yardımcı olmuyor. Şirketimdeki bilgi işlemcilerde yardımcı olamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 8 Aralık 2022; 14:53:2 >

• Cevap için çok teşekkür ederim.

Sizin telefonda p30 pro gibi orjinal Google yok değilmi hocam?
    Çünkü onlarda sorun olmuyor. Ondan sonraki üretimlerde benimki gibi Nova 10 Pro'da yüklenmiyor. Maalesef.

Dediğiniz gibi şu adımları yapıyorum :
    Gsapece sonra gsape içinden Google play sonrada Intune Şirket Portalı uygulamasını açıyorum.
    Benden Microsoft şirket mailimi ve şifremi istiyor giriyorum.
    Sonra şirket telefonuma kod geliyor onuda giriyorum.
    Sonra aşağıdaki adımda takılıyor.
    Aynı adımları Huawei P30 Pro'su olan Samsung'u olan Iphone'nu olan çok rahat geçiyor.
    Huawei destek topu bizim bilgi işleme atıyor. Bizim Bilgi işlem ise bende problem olsa p30 pro, Samsung, ıphone da bağlanamazdı deyip oda huawei ye topu atıyor. Bence de bu sorun huawei tarafından. Orjinal Google olmamasından. İş yeri dışında şirket maillerine ulaşamadığımdan neredeyse telefonu elimden çıkaracağım. Halbuki tasarımı çok beğenmiştim

Modlanmış sürüm var derken sizdeki ınstune Şirket Portalı hangi sürüm acaba?
    Ben gsape içindeki google play den indirdim. Hatta appstore, Aurora Store dada son sürümü indirdim hep takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 12 Aralık 2022; 12:37:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şirket gizliliği nedeniyle Intune Şirket Portalı uygulaması aracılığıyla şirket Outlook'una ulaşılabiliyor bizde. Peki sağolasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar.

Konu 9 ay önce geçmiş ama, bende şu anda bu konunun taze mağduruyum.

Çözüme ulaşıldı mı acaba? Yeni bir Huawei nova 9 se satın aldım ve intune şirket portalı uygulaması, aynen yukarıda açıklandığı gibi yükleme sırasında takılıp kalıyor.

Çalıştığım kurum IT departmanı maalesef diyerek geçiştirdi.

Çözüm bulunduysa, varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.