Şimdi Ara

(HMS) Huawei Mobil Servis Kullanan Telefonlara (GMS) Google Mobil Servis Uygulamalarını Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [Huawei] Mobil servis (HMS) Kullanan Yeni Huawei Telefonlara (GMS) Google Mobil Servisleri  Yükleme

Merhaba Arkadaşlar

Biliyorsunuz Huawei kendi servislerini kurdu. Huawei Mobile servis (HMS) Bundan sonraki Huawei Telefonlarında (GMS) Google mobil servis olmayacak. Huawei AppGallery ile istediğiniz uygulamayı indirebiliyorsunuz. Alternatif kurabileceğiniz uygulamalarda mevcut. Ayrıca Huawei topluluğunda bir çok yöntem ile istediğiniz uygulamaları yükleyebilirsiniz. Bununla ilgili bilgi sunmak istedim. Buradan bu yöntemler ile yeni nesil Huawei telefonlarına sorunsuz bir şekilde uygulamaları yükleyebiliyorsunuz. Umarım konu bilgilendirici olmuştur.

Uygulama indirip kullanmak için birinci önceliğimiz Huawei AppGallery ancak farklı yöntemlerde var.

1.HUAWEI AppGallery

(HMS) Huawei Mobil Servis Kullanan Telefonlara (GMS) Google Mobil Servis Uygulamalarını Yükleme

Tüm favori ve orijinal uygulamalarınızı güvenle indirebileceğiniz . Ayrıca, en sevdiğiniz oyunları, araçları veya hizmetleri satın almak için HUAWEI Puanlarını kullanabileceğiniz tek sanal mağaza.

2. Phone Clone uygulaması

Huawei cihazlarında bulunan ücretsiz Phone Clone uygulaması sayesinde, diğer cihazlardan istediğiniz tüm verileri taşıyabilir veya içe aktarabilirsiniz. Phone Clone ile aslında eski smartpone'unuzdan yenisine kolayca kişi, fotoğraf ve video aktarabilirsiniz. Android veya iOS kullanıcısı olmanızın önemi yok, HUAWEI Phone Clone, markasından bağımsız olarak akıllı telefonunuzla uyumludur. Ücretsiz uygulamayı Google Play'den, AppGallery'den veya App Store'dan indirebilirsiniz.

3. MoreApps Uygulaması

MoreApps nedir? Tüm favori Android uygulamalarınızı Huawei akıllı telefonunuza indirmek için bağımsız bir ekip tarafından geliştirilen yeni bir uygulamadır. Daha fazlasını mı arıyorsunuz: HMS cihazlarında en sık kullandığınız uygulamaları bulmak için MoreApps'e güvenebilirsiniz.

MoreApps, dünya çapında ve yerel olarak en iyi uygulamalara kolayca göz atabileceğiniz ve bunları yeni Android cihazınıza alabileceğiniz ücretsiz bir akıllı çözümdür. MoreApps, favori uygulamalarınızı her ülkedeki çeşitli güvenilir kaynaklardan farklı bağlantılarla indirmenize yardımcı olabilir.

Bu uygulamayı AppGallery'den veya direkt apk olarak MoreApps sitesinden indirebilirsiniz.

AppGallery

Web

4. HUAWEI AppSearch ile artık uygulamalara ulaşmak çok daha kolay. Huawei Tarayıcınız ile kolayca erişim sağlayabileceğiniz AppSearch, hem işinizi pratik hale getirecek, hem de aradığınız uygulamaları sorunsuzca yüklemenize yardımcı olacak.

(HMS) Huawei Mobil Servis Kullanan Telefonlara (GMS) Google Mobil Servis Uygulamalarını Yükleme(HMS) Huawei Mobil Servis Kullanan Telefonlara (GMS) Google Mobil Servis Uygulamalarını Yükleme

Huawei Telefonlara Uygulama İndirme Rehberi

【 ⬇️ HUAWEI AppGallery】

Uygulama güncellemelerini, uygulama yüklemelerini ve kurulum paketlerini kolayca yönetmek için AppGallery'i kullanabilirsiniz; uygulamaların çoğu doğrudan HUAWEI AppGallery'den indirilebilir. Ayrıca Huawei ID ile tüm uygulamaları kullanabilirsiniz.

【 ⬇️ ApkPure

APKPure, kullanıcıların .apk ve .xapk dosyalarını indirmelerine izin veren bir web sitesidir. Doğrudan indirmek için uygulama adını tıklayın 👇

APK OLARAK İNDİRMEK İSTERSENİZ GÜNCEL UYGULAMALARI TIKLAYINIZ.

Facebook

Google Chorme

Instagram

Messenger

Whatsapp

Twitter

bu uygulamaları resmi sitelerindende indirebilirsiniz.

Açıklayıcı olmuştur umarım. Huawei Yen serilerinde bu şekilde Google uygulamalarını kullanabiliyoruz. P40 serileri incelemenizi tavsiye ediyorum. Kamera özelliği çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 30 Nisan 2020; 19:13:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Teşekkürler kardeşim. Ben huawei p140 lite tele bir türlü google servislerini yükleyemedim. Sürekli hata veriyor
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Sen google servislerini mi yüklemek istiyorsun hepsine gerek duyuyor musun sana kolay bir yöntem söyleyebilirim AppGallery den Patel search uygulamasını indir buradan telefonuna istediğin uygulamayı indirip yükleye biliyorsun illa Google servislerini kurmana gerek yok hepsini buradaki konuyu bir inceleyiniz. https://consumer.huawei.com/tr/community/details/%F0%9F%93%B2-Patel-Search-%5BEn-kolay-Uygulama-Y%C3%BCkleme-Yard%C4%B1mc%C4%B1s%C4%B1%5D%F0%9F%A4%B3/topicId_106812/

• quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Sen google servislerini mi yüklemek istiyorsun hepsine gerek duyuyor musun sana kolay bir yöntem söyleyebilirim AppGallery den Patel search uygulamasını indir buradan telefonuna istediğin uygulamayı indirip yükleye biliyorsun illa Google servislerini kurmana gerek yok hepsini buradaki konuyu bir inceleyiniz. https://consumer.huawei.com/tr/community/details/%F0%9F%93%B2-Patel-Search-%5BEn-kolay-Uygulama-Y%C3%BCkleme-Yard%C4%B1mc%C4%B1s%C4%B1%5D%F0%9F%A4%B3/topicId_106812/
    Teşekkürler eline sağlık.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, Bu şekilde kolay bir çözüm yolu olmus oluyor. Google play yüklemeye gerek yok bize ihtiyaç olan YouTube diğerleri zaten appgallery den indirebiliyorsun. Patel search en kolayı

• Maalesef GMS'ye ne gerek var söylemi yanlış, mesela oyunlar üzerinden bakarsak, Fifa ve Efootball pes 2020 gibi büyük oyunlar oynanamıyor bunun sebebide google play servislerinin olmaması ve oyunların bu sebeple hata vermesi. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Bir yöntem biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu huawei konusunda en ayar olduğum laf "google servislerine ne gerek var" ya arkadaş siz kullanmıyorsunuz ama kullanan insanlar var, 2010 dan beri bütün yedeklerim google da sadece fotoğraflar arşivim 5 tb boyutunda drive dan bahsetmiyorum bile. Yakında zamanda mate 30 pro aldım ama google servisleri yükledim ama sıkıntı olduğu için üzülerek sattım. Hadi 2.tlf alır google ordan hallederim dedim ama netflix 480p çözünürlüğünde gösterince buraya kadar dedim.. Aylık ücret ödediğim programlar var ve ödemeleri sadece google playden oluyor, google servisleri isteyen uygulamalar var bunları bir çözüm yok şuan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ComandanteBilic kullanıcısına yanıt
    Oyunların yüklenmiş hali ve oynanma videoları izledim, pes 2020 pugb denilen ve pes oynanma videoları var YouTube da. Oyunlarla pek aram olmadığı için araştırma test etme şansım olmadı. Ama diğer uygulamaların çözüm yolu olduğuna göre bununda olacağını tahmin ediyorum biraz araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 20 Haziran 2020; 1:56:13 >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Anladım doğrudur, ama herkes sizin gibi dolu dolu kullanmıyor. Yani asla resim önemli belgemi yedeğimi Google nede başka bir platforma yüklemem. Harici hardiskime yükler orada muhafaza ederim. Senkronize yi kapatırım beni esir etmesin bilgilerimi kedni isteğimle bu kadar rahat bir şekilde karsi tarafa vermeyim. Yedeklerinize normal mobil siteden ulasamiyormusunuz. Bu çok bir sorun teşkil ediyormu mobil olarak drive yada fotoğraflara ulaşmak mümkün diye düşünüyorum. Bazı uygulamalar da sıkıntı olacaktır. Ama zamanla giderileceğini düşünüyorum. Benimde sevmediğim birşey bizlere tek elden mecbur tutmaları alternatif olması kişiye bırakması daha iyi olur gibi bakın sizi mesela bağlamışlar yada iPhone kullanan illa kendi servislerini kullansın ki başka platforma geçmesin geçemesin. Bence değişik platform lar kullanıcılar için daha mantıklı gibi geliyor bana. AppGalleryde güncel tüm uygulamalar sisteme bağlı olarak var olmaya başladı yeni olmasına rağmen çok hızlı gelişiyor. Bu bize ne getirebilir şöyle düşünüyorum mesela para ile alabileceğimiz bir uygulama Google Play'de 5 TL ise AppGallery 3 tl olacak bu rekabette kullanıcılara fayda sağlayacak. Ödeme yaptığımız uygulamalarda zamanla sisteme adapte olacaktır diye düşünüyorum öyle kalacağını zannetmiyorum. Bakalım göreceğiz.

• Uygulamalar apk ile hallediliyor, benim sorunum tamamen oyunlarla alakalı, pubg konusunda asla sorun yok zaten huawei forumunda vs yeterince anlatılıyor :) Pes 2020 için ise 2 tane video var tek bir kanala ait ve gms yüklemeden oynamak imkansız diyebilirim. Google servisi isteyen oyunlara GMS yüklemeden nasıl giriş yapılacağını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• p40 lite kullandım ve sattım.. mağazanın gelişmesi zaman alacak.. banka uygulamaları eksik.. bonusflash,akbank direkt,enpara, finansbank vs. gms yükledim ama yine verim alamadım bu seferde bazı uygulamalar cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası veriyor..ayrıca uygulamalardan bildirim gelmiyor..
  • Mate 20 Pro'dan Mate 30 Pro'ya (tüm artı ve eksilerini bilerek) geçtim.

Bu telefonun tasarımını ve Huawei Kirin işlemci ve yazılım performansını genel olarak çok seviyorum. Şarjın gidişine ve cihazın hiç ısınmamasına hastayım..! Bu google işini de çözerim heralde dedim. Çünkü çok fazla video ve yorum var.. Herkes bi şekilde aştığını söylüyordu. Bi riske girdim (baya pahalı da bir risk!) ve cihazı satın aldım.

Phone Clone ile Google uygulamaları hariç tüm uygulamalarımı geri yükledim eski mate 20 pro'mdan.. Ancak bunlar artık nasıl güncellenecekti? :)

Cihazı aldığım gün güncelleme geldi (10.1) ve Google, tüm videolarda şıp diye geçilen 4. ya da 5. aşamada, eski sürüm Google Account Manager apk uygulamasından verdiği açığı o gün kapadı. Google hesabımla giriş yapmaya çalıştığımda "Google sunucuları ile iletişim kurulurken bir sorun oluştu" hatası aldım. Bu hatayı Google'ladığımda hiç bir yerde çözüm bulamadım. ( Artık buradan bulunabilir :)

Öncelikle Google'a gerek yok diyenlere ben de yazayım;

- Konu tam olarak google değil, google play hizmetleri.
    - Play Store'dan satın aldığım onca uygulamanın lisansını kaybettim.
    - Tüm Google uygulamalarına alternatif bulurum diye başladım ben de..
    - Ancak örneğin Gmail alternatifi benim de severek kullandığım Spark, Youtube Alternatifi, yıllardır kullandığım unoffical uygulama Youtube Vanced (MicroG çalışmadı bunda) ve yine yıllardır şifrelerimi sakladığım uygulama olan Safe in Cloud uygulaması GMS çalışmadığı için çalışmayı reddetti..

Moralim baya bi bozuldu çünkü çare yok.. Türkiye'deki tüm forumlar ve XDA tabiri caizse sinek avlıyor.. Çünkü bu cihaz Çin'de çok popüler, bunu zaten biliyoruz. Avrupada ise İspanya ve Almanya'da sanırım baya kullanıcı var. Çünkü videoların neredeyse tamamına yakını almanca ve ispanyolca :)

Baktığım tüm anlatımlar ve videolar aynıydı. Sabaha karşı, yeni yüklenen bir video ile sorunu çözdüm.. Şu an sorunsuz bir şekilde (bir kaç uyuz google hizmetleri hatası geldi ama onları da 10.1 de çok rahat devre dışı bıraktım.)

Burası önemli, uygulamayı başardıktan sonra ilk başta yaşadığım tüm sorunlarda Google Hizmetler Çerçevesi ve Google Play Hizmetlerinin tüm verilerini silerek çözdüm. Hala da birşey olursa ilk yaptığım işlem bu. İşi bu şekilde çözüyorsunuz..

Videoyu buraya bırakayım.. İhtiyacı olanlara ilaç çok az çünkü türkçe sitelerde.. Whatsapp gruplarında filan da paylaştım.. Elden ele uzatalım.. :)

Umarım faydalı olur.. Şuraya da belki biraz hareket gelir :)

• Bu işlerle uğraşılır mı arkadaşlar... gidin sorunsuz sıkıntısız kullanacağınız bir ton markanın cihazi var piyasada. Bize ne Huawei den, Google ile olan sorunlarından.. Yerli marka olsa hadi destek olalım diyeceğim, anlayacağım da, o da yok. Fiyatlarına bakıyorum, ucuz mu diye ucuz da değil.. paranıza da vaktinize de yazık.

• hayals kullanıcısına yanıt
    Abi bana mate 30 pro deme, hayatımda önünde secde ettiğim tek telefon oldu.. şu neksfiliş 1080p oynatsaydı satmazdım sırf neksfiliş yüzünden sattım

• hayals kullanıcısına yanıt
    teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.