Şimdi Ara

Superonline fiber modem şartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ne yazık ki bulunduğum bölgede sadece Superonline fiber 100mbps mevcut verdikleri cihaz wifi6 destekli zte zxhn h3600p modemi.Sinyal seviyesi odalarda çok düşük kaldığı için daha önce aldığım router ı kullanmak istedim ne yazık ki bağlayamadım. Diğer kötü tarafı ise vpn almam gerektiğinde engellemeye takıldım. Elimde Asus ax82u üst seviye modem var onu da kullanamıyorum.Sanal makine oluşturup şifre öğrenme vs var ama ondan da mac adresi tanımlı olduğu için yapılamıyor denilmişti daha denemedim. Keenetic modem ile bu sorun çözüleceği söylediler ? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.

Superonline fiber modem şartı

• mertcumhur M kullanıcısına yanıt
    Şifrenizi çeşitli yöntemlerle alarak kullanabilirsiniz.
    Dahili ont li cihaz ise ama işiniz zor. Köprü Moduna alamayacağını için devre dışı bırakamazsiniz.

Keenetic yaziliminda router üzerindeki kullanıcı adi ve şifreyi talep etme uygulaması mevcut.. Başarı oranı yüksek. Ama sanal makine ile de kısa sürede bir çok superonline routerindan şifreyi alabilirsiniz.

Tavsiye yöntem. Dar.vin/solps2
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

sanal makine ile daha mı kısa sürüyor ? keenetic modem ile max 30 saniyede işlem bitiyor

• quarlack Q kullanıcısına yanıt
    Keenetic cihazınız var ise ki o söylemi anlayamadım,ilk denenecek yol olmalı zaten. Her ikiyolda çok uzun bir uğraş ve zaman harcatmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.