< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Fiber de başka operatöre ait wifi6 modem kullanılır mı?
-
-
Dahili ont'de ont nin iss tarafından kayıtlı olması halinde kullanılabilme durumu var.
Fakat bu topa girmeyin derim.
-
Yani 2.el alırsam kullanabilirim değil mi? Doğru mu anladım? Risklerimi var ki topa girmeyin dediniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kalkışmayın demek istedim böyle bir şeye.
Mevcut cihaza router ya da erişim noktası ile kullanım sağlayın.
-
Tamam hocam teşekkür ederim sağolun bilgilendirmeniz için
Merhaba, superonline altyapısı ile vodafone net kullanıyorum. Bana verdikleri huawei modemin wifi performansı berbat olduğu için kendim xiaomi modem ile kullanmaktayım sorunsuz olarak. Kontrol etmen gereken modem arayüze girdiğinde kullancı adı ve şifre değiştirilebiliyorsa veya gözükebiliyorsa-müşteri hizmetlerinden bilgiyi alabiliyorsan kendin istediğin bir modemi kullanabilirsin.
-
Merhaba, fiber internet kullanıyorum dahili ontli cihazlarda diğer operatöre ait olduğu için yani derdimi nasıl anlatsam kısacası bu fiber modemlere kullanıcı adımı şifremi girsem çalışır mı? (Mh kaç kere aradım elektrikçi çağırın diyor bilgisizler bu konuda)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanrecep -- 19 Aralık 2023; 0:55:15 >
Bence burada önemli olan alacağınız modemin kullanıcı adı şifre giriş kısmı olup olmadığı. Eğer modemde bu ayar kilitliyse almanız gereksiz olur ama değiştirilebiliyorsa çalışacaktır
-
Malesef başkasına ait modem kullanılamıyor auth ışığında kalıyor. Bugün aradılar zimmetli modem harici kullanılamaz dediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X