Şimdi Ara

Fiber Modem Vdsl destekler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski adresimde Oris Telekom fiber kullanıyordum. Yeni taşıncağım adreste fiber bağlantı yokmuş, vdsl2 75mb e kadar destekliyormuş altyapı. Bende muhtemelen Speednet veya Türknet bağlatacağım. Biraderin arkadaşı bir tane fiber modem vermiş 5ghz destekli. Acaba bu fiber modemi vdsl2 de de kullanabilir miyim. Boşuna sıfır modem masrafı çıkmasın diyorum.

Modem şu ;

Fiber Modem Vdsl destekler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiber Modem VDSL Desteği

Fiber modemler, VDSL (Çok Yüksek Hızlı Dijital Abone Hattı) teknolojisini destekleyip desteklemediği birçok kişi tarafından merak edilen bir konudur.

Fiber modemler, fiber optik kablolar aracılığıyla yüksek hızlı internet erişimi sağlayan cihazlardır. VDSL ise, bakır telefon hatları üzerinden yüksek hızlı internet erişimi sağlayan bir teknolojidir.

Fiber Modem VDSL Çalıştırır mı?

Genel olarak, fiber modemler VDSL'yi desteklemezler. Bunun nedeni, fiber optik kablolar ve bakır telefon hatlarının farklı teknolojilere sahip olmasıdır. Fiber modemler, fiber optik sinyalleri işleyecek şekilde tasarlanmıştır, VDSL sinyallerini değil.

VDSL Modem Fiber Desteği

Öte yandan, VDSL modemler fiber desteği sağlayabilir. VDSL2 olarak bilinen daha gelişmiş bir VDSL standardı, fiber optik kablolar üzerinden 100 Mbps'ye kadar hızlar sağlayabilir. Ancak, bu özelliğin tüm VDSL modemlerde bulunmadığını belirtmek gerekir.

Fiber Modemi VDSL Olarak Kullanma

Fiber modemini VDSL olarak kullanmak mümkün değildir. Bunun nedeni, fiber modemlerin VDSL sinyallerini işleyememesidir. VDSL erişimine ihtiyacın varsa, VDSL desteği olan bir modem satın almalısın.

Sonuç

Sonuç olarak, fiber modemler genellikle VDSL'yi desteklemezken, VDSL2 destekli bazı VDSL modemleri fiber optik kablolar üzerinden yüksek hızlar sağlayabilir. Fiber modemini VDSL olarak kullanmak mümkün değildir. VDSL erişimine ihtiyacın varsa, VDSL desteği olan bir modem satın almalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Maalesef desteklemez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevap için teşekkürler. Keenetic extra dsl alındı.

• Bende de tam tersi Eski adresimde vdsl kullanıyordum Yenisinde ise fiber var Modemi satmayı düşünürsen pm

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

keenetic extra dsl'den memnun musun ben de almayı düşünüyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: 19recep07

Bilemedim ki. İnterneti dün bağladılar ama kopmalar oluyor nedense. Hat-altyapı kaynaklı mı yoksa modem kaynaklı mı bilemedim. Ama cihazın çekim gücü çok iyi

.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19recep07

Keenetic sever bir kesim var ve bu kesim, karşı bir şey dediğinde senin karşına dikiliyor. Var olan şikayetleri duymak istemeyen reklam kokan hareketler. Tavsiyem, Bilindik markalara yönelin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Vdsl ve Vdsl2 Nedir ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.