Bugün dolaşırken fark ettim mevcutta aldığım hat ADSL Training Status: Showtime Mode: ADSL2+ Traffic Type: ATM Mode Link Uptime: 4 days: 19 hours: 3 minutes ADSL Port Details Upstream Downstream Line Rate: 0.807 Mbps 8.223 Mbps Actual Net Data Rate: 0.797 Mbps 8.191 Mbps Trellis Coding: ON ON SNR Margin: 16.3 dB 32.8 dB Actual Delay: 0 ms 0 ms Transmit Power: 12.6 dBm 16.5 dBm Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols Total Attenuation: 4.8 dB 4.5 dB Attainable Net Data Rate: 1.076 Mbps 24.904 Mbps fakat netspeed'den bugün gördüğüm 65 mbps beni şaşırttı 3 mbiti geçmiyor hattım perişan vaziyetteyim ama bu gördüğüm 65 mbps yanıltıcı mı değil mi bunu net nerden görebilirim. |
ADSL mi VDSL mi?
-
-
Bölgenizde VDSL boş port yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hat durumun iyi, 16 tam alırsın. VDSL porta geçersen 50+ garanti.
hocam yorum yapıyorsunuz ama bölgemi turknetten kontrol ettiğimde en yüksek 7 mbps görüyorum nasıl vdsl olabilir ki burada?
-
Onların sayfası güncellenmemiş olabilir, YAPA olabilir..
4.5db hat zayıflaması var attığınız değerlerde. ADSL2+ modunda tam kapasite veriyor şuan (24mbps kapasite var). VDSL port varsa geçin, altyapı desteklememesi imkansız bu değerlerle.
quote:
Orijinalden alıntı: NT2L
Onların sayfası güncellenmemiş olabilir, YAPA olabilir..
4.5db hat zayıflaması var attığınız değerlerde. ADSL2+ modunda tam kapasite veriyor şuan (24mbps kapasite var). VDSL port varsa geçin, altyapı desteklememesi imkansız bu değerlerle.hattı adsl modunda 6 mbps çıkardıklarında kopmalar yaşıyorum, vdsl port gözükmüyor şuanda
-
Kopamaz bu hat, tesisatta sorun vardır. Yükseltip tekrar ekleyin değerlerinizi isterseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: NT2L
Kopamaz bu hat, tesisatta sorun vardır. Yükseltip tekrar ekleyin değerlerinizi isterseniz.kopuyor :) tesisatı sıfırdan yeni çektirdim malesef durum değişmedi.
-
Şaşırtıcı bir durum, bu hat kopamaz yaf.
Merhaba hocam;
Hat sahibi saha dolabına oldukça yakın. VDSL portta olması durumunda 50 üzeri hızları net olarak görebilir. Ancak burada gördüğüm kadarıyla bina içi tesisatta veya modemden yana bir sıkıntı var. Diğer türlü kopması imkansız. VDSL port kalmamış bölgede ama eğer boşalır ise VDSL e geçiş yapılırsa hem port kontrolü de yapılır, kopma nereden yaşanıyor araştırma yapılabilir. Aslında halihazırda da arıza kaydı bırakılır ise araştırılır kopmaların neden olduğu. İşletmeci sisteminde gözüküyordur muhtemelen kesintiler.
-
Vdsl e geçmeye bak hocam
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34Merhaba hocam;
Hat sahibi saha dolabına oldukça yakın. VDSL portta olması durumunda 50 üzeri hızları net olarak görebilir. Ancak burada gördüğüm kadarıyla bina içi tesisatta veya modemden yana bir sıkıntı var. Diğer türlü kopması imkansız. VDSL port kalmamış bölgede ama eğer boşalır ise VDSL e geçiş yapılırsa hem port kontrolü de yapılır, kopma nereden yaşanıyor araştırma yapılabilir. Aslında halihazırda da arıza kaydı bırakılır ise araştırılır kopmaların neden olduğu. İşletmeci sisteminde gözüküyordur muhtemelen kesintiler.
VDSL geçmeye çalışıyorum, boş port için nerelere başvuru yapabilirim.
-
'den ya da bölgenizdeki Türk Telekom Saha Planlama Amiri ile görüşmelisiniz yani şubeye gitmelisiniz dilekçe vermelisiniz.btk.gov.trhttps://btk.gov.tr
tuketici.btk.gov.tr
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı başvurusu
- türk telekom cayma süresi
- türk telekom dns değiştirme
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- türk telekom dns çalışmıyor
- türk telekom internet çekmiyor
- modem kurulumu
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- internet hızlandırıcı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X