Şimdi Ara

Süperonline VDSL mi Kablonet mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel olarak çok fazla online oyun ve video izleyen biriyim ve eve internet almaya karar verdik ve bulunduğum yerde sadece Vdsl ve Kablonet altyapısı bulunmakta bende Süperonline Vdsl 50 Mbit 200 gb ve Kablonet 50 Mbit 250 gb tarifeleri arasında kaldım kablonete baktıgımda Verilen teknik hizmet çok iyi ancak ping sorunu mevcutmuş süperonline Vdsl ise Ttnet altyapısı kullandığı için size sorma kararı aldım ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NYTMARE -- 24 Aralık 2016; 23:51:7 >

• Ben olsam uyduneti seçerdim hocam Superonline fiber olsa neyse ama vdsl
  • So fiber ve uygunsa

Vdsl ise direk kablonet
  • Sol Fiber değil Vdsl ve Kablonette online oyunlarda ping sıkıntısı oluyormuş o yüzden tereddütteyim bulundugum bınada 7 sene önceki kablotv altyapısı var ve sitede göstermiyor gidip kablonete başvuru yapmam lazımmı
  • up
  • kablonete bağlan

beğenmezsen bir hafta cayma bedelin var iptal edersin

ondan sonra superonline na geç

ya da turknet de iyi taahhut olmaması açısından
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türksel superonline mi netspeed mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Kablonet mi? Superonline mi?
    2 yıl önce açıldı
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uydunet. Superonline fiber olsaydı değerlendir derdim ama illa da ping önemli diyorsan araşırmanı iyi yap altyapı ne kadar destekliyor komşularından kullanan varmı vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 25 Aralık 2016; 18:03:50 >
  • merhaba sol vdsl kullanıcısıyım rizede oturuyorum sol vdsl de belli bir noktadan sonra omurgayı kendi üstüne alıyor en azından bende durum böyle pingim yaklasık 10-15 civarinda iyileşti türk telekoma göre (yurt içinde 3 4 ping iyileşti yurt dışı cıkısında 10 15 kafa karısıklıgı olmasın diye belirteyim dedim)

örnek vermem gerekirse suan turk telekom baglantisini kullanıyorum ankara üzerinden ping testi yaptıgımda sunucularda turkcell yazan kısma tıklıyorum ve pingim 69 cıkıyor turkcell ile bağlandıgımda ankarada turkcell olan kısım kalkıyor tellcom iletişim hizmetleri as diye bir sunucu geliyor(yani turkcell omurgasına bağlıyım sanırım tellcom gözüktügüne göre) pingim 18 cıkıyor ve sol altta isp mi superonline diye gösteriyor sormak istediğiniz buysa cevaplama calıstım yani sadece internet servis sağlayıcısının ismi değişiyor alt yapı tt değişen bir şey olmaz lafına pek itibar etmemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shegorath -- 25 Aralık 2016; 19:1:6 >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum yerde malesef sorabileceğim biri yok ama vodafonenun sitesinden baktığımda 63 Mbps destekliyor gösteriyordu
  • NYTMARE N kullanıcısına yanıt
    Türk Telekomu arayıp sorun altyapı onların en iyi ve doğrusunu onlar bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turksat kablo derim ben.
    paket yapısı diğer firmalara göre daha iyi.(geceleri akk olmayan seçenekler vs .)
    yanında teledünya vs de veriyorlar hem.
  • online oyun oynamicaksanız.kablonet kesinlikle.
  • Comcast kullanıcısına yanıt
    online oyun ve video izlemek için istiyorum onun için sormuştum zaten
  • NYTMARE N kullanıcısına yanıt
    O zaman VDSL de olsa Superonline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo daha iyi adsl den...

Fiber > kablo > adsl...

Bende önceden adsl vardı, şimdi kablodayım. Hem çok daha ucuz hem daha iyi ping süreleri var oyunlarda..Devamlı ps4, xbox da online oynuyorum
  • up
  • fiyat konusunda da hız konusunda da bence kablonet. hem fiber hizmet alıyorsun hemde superonline a göre daha uygun fiyatları var.ve bildiğim kadarıyla ik lafta cayma bedeli olmadan koşulsuz iade edebiliyorsun.http://www.turksatabonelik.com/Kampanyalar linkten kampanyaları incele derim.
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.