Şimdi Ara

Keentic Extra dsl vs TP-Link vr400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanki modemim zyxel wmg3313-10A modemi değiştirmek istiyorum kararsız kaldım hattım 50mbs vdsl tayinci olduğum için gittiğim başka bir ilde de kullanacağım o yüzden ileriye dönük bişeyler olsun istiyorum hem fiber hem DSL altyapıyı desteklemeli falan bu modemimde bir sıkıntı yok fakat sanki bir yavaşlıyor gibi geliyor 4k video açtığımda hızı stabil sağlamakta zorlanıyor sanki o yüzden bu modemleri kullananların yorumlarını merak ediyorum.

• İkisi arasında Extra DSL daha iyi.
    Eğer modem sizinse, Router da bakabilirsiniz. Zyxel'i köprü moduna alıp trafiği Router üzerinden yönetirsiniz. İlerde eve kadar Fiber olan bir yere taşınırsanız da tek başına kullanılabilir.

2312 TL
    Prime Üyeleri İçin Fırsat: TP-Link Archer AX55, AX3000 Mbps, Fiber Destekli, 4× Gigabit LAN Ports, WPA3, 1× USB 3.0 Port, Oyun için İdeal Xbox/PS4/8K Steam, Dual Band Wi-Fi 6 Router Siyah
    amazon
    Prime Üyeleri İçin Fırsat: TP-Link Archer AX55, AX3000 Mbps, Fiber Destekli, 4× Gigabit LAN Ports, WPA3, 1× USB 3.0 Port, Oyun için İdeal Xbox/PS4/8K Steam, Dual Band Wi-Fi 6 Router Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09BMXXW6N?ref=cm_sw_r_mwn_dp_NJX6XD2RXFG3JNYF2FDS&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_NJX6XD2RXFG3JNYF2FDS&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_NJX6XD2RXFG3JNYF2FDS&language=tr-TR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.