Şimdi Ara

PS4 iki kişilik oyunlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
32.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadslar cafede araba yarisi oynardik iki ekrana bolunmus sekilde o oyunlarin adi neydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • artes16 kullanıcısına yanıt
    Ps3 BLUR Vardı hatırladıgım kadarıyla 4 kişilik bile oluyordu ekran 4 bölünüyor ve 2 kişilikte 2 ye bölünüyordu baya zevkliydi fakat ps4 daha cıkmadı cıkıcakmı o bile belli değil.
  • wallahi anlamadım. bende ps4 aldım pes için. oğlanlada araba yarışı yapmak istiyoruz 2 kişi aynı anda oynayamıyoruz. vallahi bilseydim xbox alırdım hatta satım ps3 bile alabilirim çok kızgınım :)

bu arada araştırmalarım neticesinde MotoGP15 in split screen ile 2 kişi oynandığını ve psstore da 59 Tl olduğunu gördüm.

bunda 2 kişilik mod varmı gerçekten ve oyun nasıl, oynayan varmı? gerçi elde alternatif yok, kötü olsa ne yazar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 8 Şubat 2016; 15:44:49 >
  • 1500 TL ver oyun konsolu al ama 2 kişilik araba yarışı olmasın... Yorum yapmayacağım çünkü araştırıp almalıydım.
  • Ekran Tam ekran olmasa da güzel oyun METAL SLUG 3
  • overcooked oynanabilecek en güzel oyunlardan biri. tek eksisi oyun biraz kısa sürüyor.
  • Towerfall Ascension'da gayet keyifli bir oyundur. Tabi arkadaşlarınızla oynarsanız eğlenceli, tek kişilik oyun sıkıcı gelebilir. Zaten oyunun mantığı da basit çeşitli modları bulunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.