Şimdi Ara

PS3 Oyun Önerisi (2 Kişilik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
37.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2 kişilik oyun önerisi almam mumkunmu ps3 için sizlerden? Futbol, basketbol, hokey ve dövüş oyunları haricinde? Mesela araba yaraşı olabilir? Yada ne bileyim eski PS2 'deki crash tarzı bir oyunda olabilir. Bildiğiniz oyunlar varsa yazabılırmısınız?? Cogu oyun single player ve multiplayer oynanıyor. Ilginize teşşekür ederim =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuxven -- 19 Aralık 2008; 23:43:48 >

• araba yarışında 2 kişilik motostrom 2 harika 4 kişi bile oynaya biliyorsun

resistance 2 de 2 kişilik oynana biliyor biliyorum ama tam emin değilim birde

army of two var 2 kişilik ilerlemeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ladrub

Merhaba arkadaşlar. 2 kişilik oyun önerisi almam mumkunmu ps3 için sizlerden? Futbol, basketbol, hokey ve dövüş oyunları haricinde? Mesela araba yaraşı olabilir? Yada ne bileyim eski PS2 'deki crash tarzı bir oyunda olabilir. Bildiğiniz oyunlar varsa yazabılırmısınız?? Cogu oyun single player ve multiplayer oynanıyor. Ilginize teşşekür ederim =)

benide çok ilgilendiren bir konu,iyikide açtın bende cevapları bekliyorum..2 kişilik oynamak için fifa09 haricinde motorstorm2 ve LTB sipariş ettim,fakat ltb orjnal kol dışında oynanmıyormuş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

quote:

Orjinalden alıntı: Ladrub

Merhaba arkadaşlar. 2 kişilik oyun önerisi almam mumkunmu ps3 için sizlerden? Futbol, basketbol, hokey ve dövüş oyunları haricinde? Mesela araba yaraşı olabilir? Yada ne bileyim eski PS2 'deki crash tarzı bir oyunda olabilir. Bildiğiniz oyunlar varsa yazabılırmısınız?? Cogu oyun single player ve multiplayer oynanıyor. Ilginize teşşekür ederim =)

benide çok ilgilendiren bir konu,iyikide açtın bende cevapları bekliyorum..2 kişilik oynamak için fifa09 haricinde motorstorm2 ve LTB sipariş ettim,fakat ltb orjnal kol dışında oynanmıyormuş sanırım
    resistance 2 de iki kişilik oynanabiliyor ama zevkli olmuyor sağ ve solda siyah bandajlar(16:9 filmi 4:3 tv de izlemiş gibi ama üstlerde değil yanlarda) oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

resistance 2 de iki kişilik oynanabiliyor ama zevkli olmuyor sağ ve solda siyah bandajlar(16:9 filmi 4:3 tv de izlemiş gibi ama üstlerde değil yanlarda) oluyor.

Alıntıları Göster
    Rainbow Six Vegas 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

Rainbow Six Vegas 2

Alıntıları Göster
    resistane güzel oluyor.
  • Ekstra oyun onerisi olan?? Ozellikle araba yarisi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 iki kişilik oyunlar?
    11 yıl önce açıldı
    Playstation 3 Oyun Önerileri ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuxven

Ekstra oyun onerisi olan?? Ozellikle araba yarisi :)
    little big planet al arkaşınla gülmekten yerlere yat
  • quote:

Orijinalden alıntı: canal

Alıntıları Göster
    araba yarışı mutlaka motostorm 2 pacific rift al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canal

Alıntıları Göster
    yeri değil ama yeni konu açmak istemedim bana da ps2 de oynamak için 2 kişilik oyun tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

yeri değil ama yeni konu açmak istemedim bana da ps2 de oynamak için 2 kişilik oyun tavsiye eder misiniz?

Alıntıları Göster
    ps2 icin korku-action oynu seviyorsan iki kişi ilerlemeli obscure ve obscure 2 var. , araba yarışı need for speed seriler var. En guzeli PES var

quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

ps2 icin korku-action oynu seviyorsan iki kişi ilerlemeli obscure ve obscure 2 var. , araba yarışı need for speed seriler var. En guzeli PES var

quote:

Alıntıları Göster
    Dostum little big planet öneriyorum. Platform oyunudur gülmek eğlenmek için yapılmıştır. Ucu bucağı yoktur. Tavsiye.

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Dostum little big planet öneriyorum. Platform oyunudur gülmek eğlenmek için yapılmıştır. Ucu bucağı yoktur. Tavsiye.

Alıntıları Göster
    bende ARMY OF TWO diyorum son derece zevkli oluyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

zaten sabah akşam pes oynuyoruz obscure 2 yide oynadık ama sıkıldık sopalarla birbirimizi dövüyorduk bi ara nfs leride oynadık.yokmu başka güzel 2 kişilik ilerlemeli oyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

zaten sabah akşam pes oynuyoruz obscure 2 yide oynadık ama sıkıldık sopalarla birbirimizi dövüyorduk bi ara nfs leride oynadık.yokmu başka güzel 2 kişilik ilerlemeli oyun?

Alıntıları Göster
    ARMY OF TWO

• quote:

Orijinalden alıntı: omray

ARMY OF TWO

Alıntıları Göster
    kesinlikle Little Big Planet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spindle23

kesinlikle Little Big Planet...

Alıntıları Göster
    resistance 2 de co-op yok diye biliyorun..ama ilk resistance 2 kişilik muhteşem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

resistance 2 de co-op yok diye biliyorun..ama ilk resistance 2 kişilik muhteşem

Alıntıları Göster
    cod5 i 4 kişiye kadar offline takılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]

cod5 i 4 kişiye kadar offline takılabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Motorstorm süper bir oyun denemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Motorstorm süper bir oyun denemeni tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    army of two
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.