Şimdi Ara

PS3 Oyun Önerisi (2 Kişilik) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
37.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LEGO serileride 2 kişi oynanabilinir BATMAN.İNDİANA.STARWARS
  • Arkadaşlar bu oyunlardan hangisi iki kişilik ilerlemeli savaş oyunudur? Arkadaşla Army of Two yu bitirdik tadı damağımızda kaldı şimdi aynı tarz oyun arıyoruz. Yardım ederseniz sevinirim.
  • re5
  • televizyonun büyükse cod black ops da olabilir split screen multi maçı bile atılabiliyor.
  • Dead Nation bence mükemmel denemelisin
  • Mordal Dombat
  • Kane&Lynch ve Kane&Lynch 2 acayip keyifli oluyo dene mutlaka
  • COD BLACK OPS ZOMBİE MODE ÇOK KEYİFLİ ARKADAŞLA ÇOK OYNADIK REKORUMUZ 125. BÖLÜM :D
  • kesinlikle little big planet 2 herturlu yere yatarsın diyorum çocuk oyunu gibi geliyo ama super bi oyun resistacne filan bırak derim ben little big planet 2 35-40 tlye satılıyor ben 35 e almıştım
  • ekranı ikiye bolmeden tek ekranda 2 kişi oynanan oyun varmı acaba,ps1 de diabloyu bitirmiştik arkadaşla,ekranı ortadan ikiye bolmeden aynı oyun içinde 2 kişi oynamak çok zevkli oluyor,varmı bildiğiniz oyunlar..
  • Lara croft guardian of light coop bi oyun. Bu aralar ucuzda 12 tlmi ne psnde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 21 Kasım 2011; 17:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

ekranı ikiye bolmeden tek ekranda 2 kişi oynanan oyun varmı acaba,ps1 de diabloyu bitirmiştik arkadaşla,ekranı ortadan ikiye bolmeden aynı oyun içinde 2 kişi oynamak çok zevkli oluyor,varmı bildiğiniz oyunlar..

little big planet 2
  • Arkadaşlar bu başlığı biraz daha coştursak..

2 kişilik oynanan oyunlar gerçekten çok kısıtlı, şimdiye kadar sayılanları şöyle toparlayalım :

- Little Big Planet 1 - 2
    - Call of Duty
    - Resident Evil
    - Need For Speed
    - Mortal Combat
    - Fifa - PES
    - Kane & Lynch
    - Lara Croft Guardian of Light
    - Dead Nation
    - Army of Two
    - Rainbow Six Vegas 2
    - Motostorm 2
    - Obscure ve obscure 2
    - Blur
    - GranTourismo 5
    - 50 Cent
    - Lego serileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenalpar -- 12 Aralık 2011; 14:30:35 >
  • Rayman
    PSN de "Zombielands never die alone" diye bir oyun var
    Ghostbusters
  • Taa eski günlere gittim şimdi.PS1 zamanında biraderle crash bandicot kapışırdık.Hep ben yenerdim.Bi de meşhur hareketi vardı Crash'in oyun sonunda.Birader o hareketi görmemek için PS'yi kapatırdı.Hey gidi günler
  • konu hortlamış.ben de yazayım ltb iki kişi müthiş
  • Resistance 2
    Cod : mw 2 falan spec ops ları yapabilirsiniz.
    Cod : Black ops zombie oynayabilirsin.
    Army of two
    Resident Evil 5 (süper)
    Borderlands
    Killzone 3
    Uncharted 3
  • Hunted - The Demon's Forge

Dungeon Siege 3

The Lord Of The Rings: War In The North

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychovsky -- 5 Ocak 2012; 10:20:07 >
  • Rainbow Six Vegas 2 oynanabiliyor mu ? iyi yaa benim oyunum belli oldu. 1. sini çok severek oynamıştım. 2. sinide arkadaşlar ilerleyerek oynarız teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.