Şimdi Ara

oyun laptopu almak mantıksız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BlackLead , BlackLead Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. sizce oyun laptopu almak mantıksız mı? yani oyunları ne kadar süre sonra çalıştıramama gibi bir durumla karşılaşabilirim.

her türlü fikre açığım

• Mantıksız. Ona vereceğin para ile güzel bir masaüstü topla yanındada bide netbook al.
    En mantıklısı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsirel

Mantıksız. Ona vereceğin para ile güzel bir masaüstü topla yanındada bide netbook al.
    En mantıklısı bu.

ya ps3 almak da seçeneklerim arasında da.
    laptopun cazip tarafı kucağına alıp dilediğin yere götürebilmen
  • laptopta oyun oynamak çok keyifsiz bence. masaüstü çok daha kullanışlı oyun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crime&punishment

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsirel

Mantıksız. Ona vereceğin para ile güzel bir masaüstü topla yanındada bide netbook al.
    En mantıklısı bu.

ya ps3 almak da seçeneklerim arasında da.
    laptopun cazip tarafı kucağına alıp dilediğin yere götürebilmen

Baştan söylesene yahu
    O zaman bi konsol al yanınada 14 veya 15 inç notebook al. Bak keyfine

• Laptopta oyun oynamak bana göre işkence.

Usb mouseların milisecondu , masaüstü mouselara göre uzun olduğundan bir gariplik , yavaşlık oluyor laptop mouselarda.

Oyun oynamak istiyorsan laptopa verdiğin paranın 4/3 üne aynı özellikte bi masaüstü toplaman daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superfare

Laptopta oyun oynamak bana göre işkence.

Usb mouseların milisecondu , masaüstü mouselara göre uzun olduğundan bir gariplik , yavaşlık oluyor laptop mouselarda.

Oyun oynamak istiyorsan laptopa verdiğin paranın 4/3 üne aynı özellikte bi masaüstü toplaman daha mantıklı.

Laptop mouseları özel değilki hocam. Tak oyuncu faresi mis gibi oyna. 7 tane oyun bitirdim ben laptopta geçen sene laptop klavyesi ve harici fare kullanarak. Masaüstü alsaydım eğer yazın 3 ay boş boş duracaktım pc evde olacatı çünkü ben başka yerde.

Gezen biriyseniz ve kablo kalabalığından bıktıysanız laptop alın kurtulun tavsiyemdir. Bütcem kısıtlı diyorsanız iyi bir masa üstü alın onun yerine.

Lptop alacaksanız ve fotoğraf düzenleyeceksenizde sakın LED ekran almayın renkleri tam vermiyor.

Ben şu anda laptopu kasa gibi kullanıyorum. Taktım 22" monitörüme HDMI ile bide kablosuz klavyem vardı. Al sana masaüstü oldu 2 dk da. İşim mi çıktı koy çantaya git arkadaşa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 almak mantıklı mı?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Laptop mouseları özel değilki hocam. Tak oyuncu faresi mis gibi oyna. 7 tane oyun bitirdim ben laptopta geçen sene laptop klavyesi ve harici fare kullanarak. Masaüstü alsaydım eğer yazın 3 ay boş boş duracaktım pc evde olacatı çünkü ben başka yerde.

Gezen biriyseniz ve kablo kalabalığından bıktıysanız laptop alın kurtulun tavsiyemdir. Bütcem kısıtlı diyorsanız iyi bir masa üstü alın onun yerine.

Lptop alacaksanız ve fotoğraf düzenleyeceksenizde sakın LED ekran almayın renkleri tam vermiyor.

Ben şu anda laptopu kasa gibi kullanıyorum. Taktım 22" monitörüme HDMI ile bide kablosuz klavyem vardı. Al sana masaüstü oldu 2 dk da. İşim mi çıktı koy çantaya git arkadaşa

teşekkür ederim cevaplar için
    peki şu an alacağım ortanın üstü sisteme sahip bir laptop pes gibi bir oyun için beni kaç sene götürür? ve pes sistem gereksinimleri çok olan bir oyun mudur?

• 2 yılda bir yenisini alamayacaksan mantıksız, ama devamlı hareket halinde olunca şehirler arası başka seçenekte kalmıyor
  • laptopla dışarda işim olur dışarı götürürm diyosan laptop al ama yok evde kullancam dersen o paraya sağlam bi masaüstü toplarsın ayrıca pes çok fazla sistem istemiyo arkadaş p4 2.8 1 gb ram 512 mb ekran kartında oynuyo tabi düşük ayarlarda
  • ben aldım ve aldıgım gune lanet olsun 1 sene full detay oynadık bu sene oyunları nasıl oynuoz Allah bilio bi tek her yere götürme olayı iyi oluyor.
  • Taşınabilirlik kavramı bu noktada önemli , eğer laptop alıp hep aynı yerde takılacaksan masaüstü alman daha mantıklı. Ama ben sürekli yanımda taşırım dersen tabi ki laptop. Bir de laptopun rahatlığı bir başka oluyor. Eğer f/p olarak iyi bir model alırsan 2 sene rahatlıkla götürür. Üzeri senin beklentilerine kalmış bir durum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crime&punishment

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

teşekkür ederim cevaplar için
    peki şu an alacağım ortanın üstü sisteme sahip bir laptop pes gibi bir oyun için beni kaç sene götürür? ve pes sistem gereksinimleri çok olan bir oyun mudur?

pes falan onayacaksan, Ati 5650 - nvidia gt240 ekran kartı olanlar oldukça yeterli. Bir kaç aydır bakmıyorum ne alemde piyasa yeni modellerde hangi kartlar var diye ama en çok şu anda gt240 kullanılıyor.

İkisininde keyfi farklı aslında, ben bilgisayarsız kalamam gittiğim yerede götürecem diyorsan laptop iyi. Ama evdeyim, oyunda çok oynarım ilerde upgrade imkanım olsun diyorsan masaüstü çok daha mantıklı. Ekran kartın yetmiyorsa değiştirirsin olur biter. Laptoplarda teoire değişiklik var ekran kartlarında ama pratikte çok zor zor deidğim maddi açıdan zor. GT260 ekran kartı 700-800 euro

Ben mesela interenetsiz bilgisayarsız kalamam. O yüzden laptop aldım ama ilerde tekar bilgisayar alacaksam laptop yerine masaüstü alacağım.

Üniversite öğrencisi isen hiç düşünme laptop en iyisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.