Şimdi Ara

Masaüstü pcyi satıp laptop+konsol almak ne kadar mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü sistemin özellikleri ryzen 1200 , gtx1050ti , 8gb ram, 1tb hdd vs genel olarak memnunum ama artık saatlerce sandalyede oturmak fiziksel olarak yıpratmaya başladı.Masaüstü sistemi satsam yerine ucuz yollu sıfır laptop alsam, hem taşınabilir olduğu için üniversite falan kazanırsam lazım olur.Birde yanına kırılmış jtaglı xbox 360 alsam oyunlarıda onda oynarım tv ye bağlayıp.Daha iyi değil mi ? Masaüstü pcden tiksinmemin asıl nedenlerinden biride her yerinden yüzlerce kablo çıkması.Kablo doldu heryer.Sinir bozucu olmaya başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllarca hayalimdi iyi bi konsol sahibi olmak. Konsolu geçtim hâlâ 13 yıllık bilgisayarı kullanıyoruz. Ama şikayet ediyor muyum. Hayır. Çünkü imkanım olsa oyun bağımlısı olurdum ve bugünkü bulunduğum noktaya gelemezdim. Ve çok şükür ki artık oyun oynadığım zaman kendimi huzursuz hissedebiliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşini görüyorsa sıkıntı yok bende 10 yıl aynı makinayı kullanmıştım sonra bozuldu hala onu arıyorum yavasti falan ama en azından bunun gibi her ay arıza çıkarmıyordu.

• Konsol candır yayıla yayıla oyun oynama keyfin oluyor bi sene geçsin ben de konsol almayı düşünüyorum

• Gtx 1050li pc yi bırakıp, x360 almak süper delilik bence. X360 diye bir şey kaldı mı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıksız bence iyi bir laptop alırsan tamam onada kol al hdmı ile tvye bağla
    Miss gibi oyna

• Senelerdir pc kullanıcısıyım,2 senedir gaming laptop aldım ve pişmanım.Laptopların ekipmanları ne olursa olsun çabuk arızalanıyor.İçini açması,temizlemesi vs dert.Bir de monitör laptop ekranına göre daha iyi oluyor.Ayrıca şarj olayını sevmiyorum.Üniversitede laboratuvarda bilgisayar sıkıntın yoksa götürmene gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi diyelim oyun oynatmasın ama en azından internette 10 sekme açınca, ya da basit bir programı kasmadan oynatsın diye

7. 8. ya da 9. nesil güzel bir işlemcisi olan
    ekran kartı olmayan ya da tırt bir ekran kartı olan
    8 gb ram'i olan
    120GB+ SSD'li

laptop almaya kalksan 3-3.5'tan başlıyor. Daha ucuza getirmenin tek yolu daha giriş seviyede bir laptop alıp ubuntu vs. kurmak ki o da alışkın olmayan birisi için çekilecek iş değil, işkence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Gtx 1050li pc yi bırakıp, x360 almak süper delilik bence. X360 diye bir şey kaldı mı ki?
    Pc de dandik internet altyapısı ile bir oyunu bir haftada indiriyorum zaten o inene kadar benim isteğim keyfim kaçıyor yoruluyorum beklerken.

Xbox da ise içinde 300 400 oyunluk dev bir arşiv var.Zaten pek grafik delisi değilim xbox un grafikleride güzel geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrikji

Bu mesaj silindi.
    Bizim de hobimiz bu işte ne yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrikji

Bu mesaj silindi.
    İşten güçten fırsat kalmıyor ki en fazla 1 2 saat takılıyorum. Zaten o yüzden konsol alıcam içinde oyun arşivi yüklü halde.İndirip kurma ile uğraşacak zamanım yok.

• İmzadaki sistemi satmak istiyorum ama fiyatı çok aşağı çekiyorlar. Notebook alacak olsam en 6000 lirayı gözden çıkarmam lazım. O yüzden bekliyorum şimdilik.

Bu arada jtag xbox 360 slim kinect almıştım bi hevesle ama tavsiye etmem çünkü güncel oynayabileceğin bir oyun yok. (Fifa 2019 var sanırım sadece)

Yani bilgisayarla uğraşmayım xbox oynarım falan dedim de hevesin 1 ay sonraya geçiyor. Şimdi salonda yatıyor boş boş. Kumanların pili bile bitmiştir belki açıp bakmıyorum bile.

En azından xbox one veya ps4'e bakmanı tavsiye ederim. Hatta bekle ps5 çıkar yakın zamanda ona bakman daha mantıklı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.