Şimdi Ara

2 ay boyunca banyo yapmazsak ne olur ŞAŞIRACAKSINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
14.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 ay boyunca (1ay'da olabilir hatırlayamadım) hiç banyo yapmazsanız saç kendi kendini temizliyormuş. Şampuan kullandıkça saçımız daha çabuk kirleniyomuş ve saçımız bir nevi bağımlı oluyormuş. Eğer 1 ay şampuansız bırakırsak saçımız bu sürece alışacaktır

düşünceniz nedir sizce olur mu

DENEMEM LAZIM YAZ TATİLİ Bİ GELSİN

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uzun Süre Banyo Yapmazsak Ne Olur? Şaşıracaksınız!

Banyo yapmak, kişisel hijyenin ayrılmaz bir parçasıdır ve düzenli olarak yapılmalıdır. Ancak, uzun süre banyo yapmamak ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

2 Ay Banyo Yapmazsanız:

• Cildiniz Kurur ve Kaşınır: Banyo yapmamak, cildinizin doğal yağlarını gidererek kurumasına ve kaşınmasına neden olur.
    • Vücut Kokusu Artabilir: Banyo yapmadığınızda, ter ve bakteriler vücudunuzda birikerek hoş olmayan bir kokuya sebep olur.
    • Akne ve Sivilce Oluşabilir: Banyo yapmamak, cilt gözeneklerini tıkayan ölü deri hücrelerinin ve bakterilerin birikmesine neden olarak akne ve sivilce oluşumuna yol açabilir.
    • Saç Derisi Sağlığınız Bozulabilir: Saçınızı düzenli olarak yıkamazsanız, saç derinizde kepek, kaşıntı ve yağlanma gibi sorunlar oluşabilir.
    • Enfeksiyonlara Meyilli Olursunuz: Uzun süre banyo yapmamak, bakterilerin ve virüslerin vücudunuza girme riskini artırarak enfeksiyonlara daha yatkın hale getirir.

1 Ay Banyo Yapmazsanız:

• Yukarıda belirtilen cilt sorunları daha şiddetli hale gelebilir.
    • Saçlarınız Yağlanır ve Kirlenir: Saçlarınızdaki doğal yağlar, düzenli yıkanmadığında birikebilir ve saçlarınızın yağlı ve kirli görünmesine neden olabilir.
    • Tırnaklarınızda Sararma ve Kırılma Olabilir: Tırnaklarınızı düzenli olarak temizlemezseniz, sararma ve kırılma gibi sorunlar oluşabilir.

Kaç Gün Banyo Yapmazsak Bitleniriz?

Saçınızı düzenli olarak yıkamazsanız, bitlenme riski artar. Ancak, kesin bir zaman çizelgesi yoktur çünkü bitlenme, kişisel hijyen alışkanlıkları, saç tipi ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Sonuç:

Uzun süre banyo yapmamak, sağlığınız için ciddi sonuçlara yol açabilir. Cildinizin ve saçınızın sağlığını korumak için düzenli olarak banyo yapmanız ve kişisel hijyeninize dikkat etmeniz çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bi dk deniyorum şimdi
  • 1 hafta yıkanmayınca kafam öyle yağlanıyor ki sanki yağmurdan ıslanmış gibi elimi götüremiyorum.
  • banyo yapmazsan değilde saçını yıkamazsan de istersen

pisliğe gerek yok günde 2 kere duş alan bi manyyağım zaten saçlarım yüzünden 2 gün yıkamasam yağlı yağlı iğrenç grünüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

1 hafta yıkanmayınca kafam öyle yağlanıyor ki sanki yağmurdan ıslanmış gibi elimi götüremiyorum.

hocam demek istedigim tam da bu yağlar kendiliğinden kayboluyor ve hiç yağlanmıyor anladınız mü
  • 2 ay pis gezmemek için şampuan kullanıyoruz zaten.
  • Araplar hiç yapmıyor ki sadece saçlarını yikiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

banyo yapmazsan değilde saçını yıkamazsan de istersen

pisliğe gerek yok günde 2 kere duş alan bi manyyağım zaten saçlarım yüzünden 2 gün yıkamasam yağlı yağlı iğrenç grünüyo

Saçları 2 gün de bir şampuanla. Yoksa saç derindeki yağ hiç olmaz ve kısa sürede kafanda saç kalmaz.
  • Imkansiz öyle bir şey saçlarım çok yaglaniyor mecburuz yikamaya.
  • Doğru olabilir, son zamanlarda saçımı hergün yıkamaya başladım ve bi gün yıkamasam saçlarım parıl parıl parlıyo yağdan, ama önceden bu kadar çabuk yağlanmazdı, 3-4 gün giderdi bi yıkamayla, ben yıkama olayını sıklaştırınca saçların yağlanma hızıda arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 19 Mayıs 2015; 11:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Imkansiz öyle bir şey saçlarım çok yaglaniyor mecburuz yikamaya.
    cool story bro
  • Kedi gibi kendimizi yalıyalım temizlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Saçları 2 gün de bir şampuanla. Yoksa saç derindeki yağ hiç olmaz ve kısa sürede kafanda saç kalmaz.

saçları 1 yıldır uzatıyorum şampuanlamayınca da rahat edemiyorum yıkanmamış gibi hissediyorum.

artık 2 günde bir şampuanlamaya alıştırıyım bari

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

saçları 1 yıldır uzatıyorum şampuanlamayınca da rahat edemiyorum yıkanmamış gibi hissediyorum.

artık 2 günde bir şampuanlamaya alıştırıyım bari

Alıntıları Göster
    uzun süre yıkamassan saçlar kolay kolay dökülmez daha güçlü olur ben 3 ay boyunca banyoya girmemiştim ordan biliyorum. onun haricinde ayda bir yıkandığım zamanlarda oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: taha435

uzun süre yıkamassan saçlar kolay kolay dökülmez daha güçlü olur ben 3 ay boyunca banyoya girmemiştim ordan biliyorum. onun haricinde ayda bir yıkandığım zamanlarda oldu

Alıntıları Göster
    Bunu denerken lütfen toplu yerleri kullanmayın. Özellikle toplu taşıma araçlarını.
  • quote:

3 ay banyo yapmamak ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Alıntıları Göster
    hindistanda hiç yıkanmayan sokakta dilenen güya ermiş keşiş gibi adamlar var saçlarında sinekler geziyor. yıkanmak günahmış onlara göre sanırım belgeselde gösteriyordu. diğerleri neyse 3-5 ayda pis kokan hastalıklı ganj nehrine girip yıkanıyor sokaktakiler onu da yapmıyor. o zaman senin dediğine göre tertemiz olmaları lazım.

• Saçı rasta olanlar buna örnek olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

1 hafta yıkanmayınca kafam öyle yağlanıyor ki sanki yağmurdan ıslanmış gibi elimi götüremiyorum.

+1. Saçlarım epey uzun, elimi atınca haşurt huşurt diye ses çıkartıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Alıntıları Göster
    saçınızı 3 4 günde bir yıkayın en kötü 2 günde bir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.