Şimdi Ara

kulak temizleme çubuğunun pamuğu içerde kaldı:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
32.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kulağımı temizlerken içeride kaldı çok fena moralim bozuk şu an hiç dokunmadım acile gitsem çıkarırlarmı nabayım ben :((

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulak Temizleme Çubuğunun Pamuğu İçerde Kaldığında Ne Yapılmalı?

Kulak temizleme çubuğunun pamuğunun kulak kanalında kalması, yaygın ancak ciddi sonuçlara yol açabilecek bir sorundur.

Kulak Temizleme Çubuğunu Kullanma Tehlikeleri:

Kulak temizleme çubukları, kulak kanalındaki kiri çıkarmak için tasarlanmamıştır. Aslında, bunları kullanmak kulak kanalına zarar verebilir ve pamuğun kulak içinde kalmasına neden olabilir.

Kulakta Pamuk Kalmasının Belirtileri:

• Kulakta ağrı veya rahatsızlık
    • Kulak çınlaması veya uğultu
    • İşitme kaybı
    • Kulak akıntısı
    • Baş dönmesi

Kulakta Pamuk Kaldıysa Ne Yapılmalı:

Pamuk kulak kanalında kaldığında, mümkün olan en kısa sürede tıbbi yardım almak önemlidir. Bir doktor, pamuğu güvenli bir şekilde çıkarabilir. Kendi başınıza çıkarmaya çalışmayın, çünkü bu kulak kanalına daha fazla zarar verebilir.

Pamuk Kulakta Kalırsa Ne Olur?

Kulaktaki pamuk, çeşitli komplikasyonlara neden olabilir:

• Enfeksiyon
    • Kulak zarının delinmesi
    • İşitme kalıcı hasarı

Önleme:

Kulak temizleme çubuklarını kulak kanalını temizlemek için kullanmaktan kaçının. Bunun yerine, kulak kanalını temizlemek için bir doktor veya eczacıdan kulak damlası veya aspiratör kullanmayı düşünün.

Sonuç:

Kulak temizleme çubuğunun pamuğu kulak kanalında kalırsa, ciddi sonuçları olabilir. Pamuk kulak kanalında kaldığından şüpheleniyorsanız, derhal tıbbi yardım alın. Kulak çubuklarını kulak kanalını temizlemek için kullanmaktan kaçınmak, pamuğun kulakta kalmasını önlemenin en iyi yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Görünmeyecek kadar içerideyse elleme derim. Daha ileri itebilirsin. Sağlık ocağı varsa bi koşu git gel.
  • Yıka iyice
  • sen dokunma kardeş, en iyisi bir uzmana görün. kendine yardımım olsun derken zarı filan tahriş edersen, zar ameliyat dışında iyileşmez. kendimden biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 1 Mayıs 2010; 15:28:37 >
  • cımbızla çıkartabilirsin belki narince dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HilFul

Görünmeyecek kadar içerideyse elleme derim. Daha ileri itebilirsin. Sağlık ocağı varsa bi koşu git gel.

+ Kendi başına bir şey yapma.
  • acile gidiyom hadi iyi forumlar
  • elektrik süpürgesi
  • şu kolak temizleme çubuğu çılgınlığını bi anlayamıyorum yaa.. sakat olduğunu bile bile kullanmak gerçekten garip.. halbüse serçe parmağı biçilmiş kaftan. nereye kadar gidiyosa oraya kadar temizle zaten görünen yerler için yeterli..
  • Alllah kurtarsın
  • bizim arkaaaş bu aletle kulak temizlerken panuğunun içine fare girmiş ordan kulağa ordan beyne beynini yemiş arkaaşın çocukda beyin kalmadı şimdi evin yolunu unutup duruyor
  • çubuğun pamuksuz yerine hafiften japon sürülür ve tekrar kulağa sokulup panuk çıkarılır.Tabi kendin yapamazsın başka birinini yapması lazım yalnız japonu fazla sıkma kulağına damlarsa kötü olabilir.

NOT : SAKIN DENEME.
  • kbb ye git cımbız gibi bi alet var adını unuttum. Onunla 2 dakikada çıkarırlar. daha derine gitmesin diye kurcalama bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: KATADE

elektrik süpürgesi

• kulak deliğini emdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.