Şimdi Ara

Konsoldan Pc ye geçmek mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 senedir tüm oyunları ps4 ile oynuyorum hemen hemen birçok oyunu oynamış sayılırım. Ama aslında strateji oyunu manyağı biriyim bu yüzden bir pc alayım diyorum fiyat ise 4500-7000 aralığı olacak. Ekran kartı olarak ise en kötü gtx 1060 veya rx580 düşünüyorum Hem oyunları daha ucuz fiyata türkçe yama ile oynamakta iyi görünüyor. Zaten ps4 ün exclusive oyunlarıda türkçe çıkmamaya başladı son zamanlarda. Sizce mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 19 Şubat 2019; 22:46:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hoşunuza giden exclusiveleri bitirdiyseniz ve ilerde çıkıcak olanlar (days gone, tlou2) gibi oyunları beklemek yada oynamak istemiyorsanız geçilebilir

• Geçtim ve mutluyum . ps de bu fiyatlara oyun alınmaz. ps yi elimde tuttum 2sene sonra alırım oyunları oynarım.

• RDR2 ve GOW u oynadıysan geç pc ye gitsin.bende bu oyunlar için ps almak istiyorum mesela :)
  • alışkanlıklarına bağlı. amd vs nvidia gibi bir soru değil sizinkisi
  • Orta ayar bir pc kurulup fhd ultra tüm oyunlara ulaşılması çok kolay.

Malum yollarda sonuna kadar açık iken ex oyun takıntısı olmayan için pc bir vahadır..
  • Bence keyfinize kalmış bir durum.PS4'te exc. oyunları bitirdikten sonra bir daha dönmedim açıkçası. Gerek oyunların 30 Fps olması gerek bazen çamur gibi olması uzaklaştırıyor beni. 60 FPS'ye geçince 30 FPS'nin kastığını göreceksin. Belki bir çok kişinin dediği gibi "uzanarak" oynamayacaksın ama gözlerin çok rahat edecek daha çok keyif alacaksın. Keza oyunların ucuzluğu(Steam) ve PS+'a para ödememek de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konsol pişmanlıktır. Bazı exclusive oyunlar güzel. Ama sadece onlar için konsol gibi birçok açıdan dezavantajlı bir platformda oyun oynamak hiç mantıklı değil. Souls-like oyunları deli gibi sevmeme rağmen , bloodborne için gidip ps4 alacak değilim. Steam candır, cillop gibi oyunları o kadar güzel indirimlerle alabiliyorsunuz ki, bir süre sonra arşivde biriken oyunları bitirmeniz bile yıllarınızı alır, oynamaya doyarsınız.

• Herkese çok teşekkürler yanıtlar için bende sizlerle hemen hemen aynı görüşteyim. Rdr 2 gow spiderman detroit gibi oyunlar aşırı güzel gerçekten ama ne bileyim hepsi tadımlık geliyor bana hepsini bitirip bi kenara koydum tekrar hic oynamadım. Ama 2013 den beri Rome 2 yi oynarım öyle çılgın bir oyun benim icin hiç eskimiyor iyi bir pc ile cok daha zevkli olur.

• Konsolun Artısı = *PC'ye çıkmayan oyunları oynamak. *Oyun optimizasyon sıkıntılarını PC kadar görmemek.

Konsol Eksisi = *Orjinal oyuncuysan pahalı oyunlar. * Türkçe yamaları daha az görme durumu. * Fare -Klavye oynayamama.

PÇ Artısı = *Tüm oyunları orjinal olmayan yoldan bedava elde etme. * Türkçe yama imkanı daha fazla. * Fare-Klavye rahatlığı * İnternet ve her anlamda download Özgürlüğü

PC Eksisi = *Konsola göre ilk alımda daha pahalı olması ( konsoldaki orjinal oyunları düşününce hemen hemen aynı etkiye denk geliyor). * Anlayamadığın yazılımsal sorunlar.

KARAR VERİLDİ! YAZ EVLADIM!:

Gelirinin devamlı iyi olması halinde konsol oyunlarının tadına devam edilmesi, gelir çok değil orta ise ve çeşitlilikten faydalanmak ve de etkinlikleri çoğaltmak halinde ise PC'yi. Durum iyisi her ikisine de devam edilmesine karar verildi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizamanda -- 21 Şubat 2019; 14:1:7 >

• Bende ps4 pro var.Hem oyun fiyatları hemde yama olmamasından dolayı pc topladım exc dışında tüm oyunları pcde ds4 ile oynuyorum hem ucuz yada bedava oyun hemde tr Yama sebebiyle pc 1 adım önde bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.