Şimdi Ara

Wireless'den İnternet Alıp Ethernet'den Başka Pc'ye Vermek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam benim sorunum bu yukarıda yazdığı gibi , ben bunu 1 ay önce yapmıştım fakat yer değiştirdiğimde başka bir modeme ethernet ile bağlandığımda İP leri silmiştim ayarları değiştirdim şimdi yine aynı bağlantıyı kurmam gerekiyor ama kuramıyorum daha önceden 1. bilgisayardan Wireless ile interneti alıp ikinci bilgisayara ethernet ile veriyordum ama şimdi ne denedimse olmadı ip aynı olsun dediler olmadı ardışık olsun dediler olmadı milyon çeşit ip denedim yine olmadı bilgisayar isimleri aynı yine olmadı güvenlik duvarlarını kapattım yine olmadı bir türlü diğer bilgisayarı internete bağlayamadım :( baka şu olayı anlatabilecek birisi varmıdır acaba ? şimdiden çok teşekkürler ;)

• Kablosuz ağ bağlantısı özelliklerinden internet bağlantı paylaşımını etkinleştirdiniz mi?

Yazılım, Donanım ve Internet ile ilgili her türlü teknik sorunları Facebook Teknik sayfamızdan sorabilirsiniz
  • interneti aldığım kablosuz bağnatıyımı diyorsunuz bilgink?
  • evet
  • Ethernet ağı çalışıyor ama internet paylaşılamıyorsa interneti diğer bilgisayara aktarmak için ufak bir ayar gerekiyor. İnternet hangi pc'de ise ethernet ağını sağ tıklayıp özellikler >> paylaşım penceresinde "diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın" seçeneğini seçip onayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Ethernet ağı çalışıyor ama internet paylaşılamıyorsa interneti diğer bilgisayara aktarmak için ufak bir ayar gerekiyor. İnternet hangi pc'de ise ethernet ağını sağ tıklayıp özellikler >> paylaşım penceresinde "diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın" seçeneğini seçip onayla.

Paylaşım diye bir sekme yok hocam orada ? İP ayarlaması yapılacakmı belki ağ çalışmıyordur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo TV'den normal TV'ye geçme.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi işletim sistemini kullanıyorsun.
  • Vista ultimate
  • interneti nasılsa paylaştıracaksın. Ayarı şimdiden yapabilirsin.

IP ayarları penceresini açmadan ana pencerenin üst kısmında "paylaşım" sekmesi var. Oraya bak.

Ağdan öteki bilgisayarın hdd'sine girebiliyorsan çalışıyordur. Onu bir kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 24 Şubat 2011; 23:05:55 >
  • yok gözükmüyor . Ortak belgeler ve yazıcı çıkıyor sadece

ana sekmede yok hocam oraya baktım zaten ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThEnD© -- 24 Şubat 2011; 23:08:05 >
  • pencerenin en üstüne bak.

Ortak belgelerde dosyaları görüyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 24 Şubat 2011; 23:07:29 >
  • yok gözükmüyor :) benim dosyalar var ortak klasörde diğer pc'nin yok
  • Nihat ile konuştuk fakat halledemedik :) köprüleme falanda yaptık ama yine olmadı varmı bilen bu konuyu ?
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.