Şimdi Ara

ps3 şu anda alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aslında pc toplamayı düşünüyodum ama bugün ps e yöneldim birden.ps4 e o kadar para vermek istemiyorum.ps3 şu anda alınırmı?
    bundan sonra hangi oyunlar ps3 için de çıkacak?
    gta5 te sorun yaşar mıyım bu soruların cevaplarını bekliyorum.
    iyi forumlar

• Merhaba,

Ps2 bile oynamamışsanız o bile alınır. Her oyun sizin için yenidir o yüzden PS3'de alınır.. Ancak yeni nesil oyun için tercihiniz PS3 olmamalı bu yıl itibariyle epey kesildi yeni oyunları. Gelecek yıldan itibaren sadece serisi olan oyunlar gelecek gibi. (Fifa, Battlefield, Cod, NBA) gibi..

Birde PS4 sattırma politikasından ötürüde oluyor bunlar. Geçen sene çıkan çoğu oyun PS3'ünde rahat kaldırabileceği oyunlar. Ancak sektör yeni konsolu satmak için var. Ama PS3'ünde çok fazla kullanıcısı olduğu gerçeğide var bu yüzden dediğim gibi gerçekleşiyor şuanda..

GTA5'de oyunun kendi klasik sorunları dışında pek sorun yaşamassınız. Arada online oynarken minik kasılma ve düşmeler kopmalar olabilir ama fark ettirecek, rahatsız edecek seviyede değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 22 Şubat 2015; 22:15:03 >

• Alınır hem oyunlarıda uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtcklk06 kullanıcısına yanıt
    Paşa paşa alınır zibillah tane oynayacağın oyun var, hem meblağıda düşüktür keyfide ileri düzeydir, bence al hiç durma, zati ne zaman ps3'den doydum dersin üstüne biraz katar ps4 alırsın, belki elinden çıkarmaz ps3 arşive katar ps4 alırsın, genel itibari ile alınır ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 22 Şubat 2015; 22:36:33 >
  • @MERNEPTAH @ıssızadam1261 @HyerinRaina
    arkaraşlar öncelikle saolun.ben aslında sadece gta5 ve cod vs için alıyorum ama ps3 e de aynı ps2 ye yaptıkları muameleyi yaparlarsa kötü olur.fifa pes rodun değil ama bir wd2 çıktığı zaman aradaki fark çok fazla olursa ben pc ye yönelirim ama ps den de vazgeçemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyerinRaina

Merhaba,

Ps2 bile oynamamışsanız o bile alınır. Her oyun sizin için yenidir o yüzden PS3'de alınır.. Ancak yeni nesil oyun için tercihiniz PS3 olmamalı bu yıl itibariyle epey kesildi yeni oyunları. Gelecek yıldan itibaren sadece serisi olan oyunlar gelecek gibi. (Fifa, Battlefield, Cod, NBA) gibi..

Birde PS4 sattırma politikasından ötürüde oluyor bunlar. Geçen sene çıkan çoğu oyun PS3'ünde rahat kaldırabileceği oyunlar. Ancak sektör yeni konsolu satmak için var. Ama PS3'ünde çok fazla kullanıcısı olduğu gerçeğide var bu yüzden dediğim gibi gerçekleşiyor şuanda..

GTA5'de oyunun kendi klasik sorunları dışında pek sorun yaşamassınız. Arada online oynarken minik kasılma ve düşmeler kopmalar olabilir ama fark ettirecek, rahatsız edecek seviyede değil.

BF5 çıkmayacak eski nesile(ps3,x360).Hardline son oyun olacakmış eski nesilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Orijinalden alıntı: HyerinRaina

Merhaba,

BF5 çıkmayacak eski nesile(ps3,x360).Hardline son oyun olacakmış eski nesilde.

Örnek verdim hocam. Zaten BF5 in daha çıkış tarihi bile yok Hardline çıkacak filan derken 2016dan önce imkansız olduğu için ozamana kadar ps3 kalmaz gibi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.