Şimdi Ara

Captain Tsubasa Rise of New Champions Türkçe Yama ve Kurulumu (Steam Uyumlu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Captain Tsubasa Rise of New Champions Türkçe Yama ve Kurulumu (Steam Uyumlu) yama gamelog tarafından yapılmıstır ben sadece konu göremedim için açmaktayım kısa tutucam yama kurulumunu verdim link'den ögrene bilir veya indire bilirsiniz.

https://gameolog.net/gundem/captain-tsubasa-rise-of-new-champions-turkce-yama-ve-kurulumu/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Captain Tsubasa: Rise of New Champions Türkçe Yama ve Kurulum Kılavuzu

Sevilen futbol anime serisi Captain Tsubasa'nın en yeni oyunu olan Captain Tsubasa: Rise of New Champions'a Türkçe dil desteği katmak mı istiyorsun? İşte adım adım kurulum kılavuzumuz:

1. Türkçe Yama Dosyasını İndir: "Captain Tsubasa Rise of New Champions Türkçe Yama" veya "Tsubasa Rise of New Champions Türkçe Yama" anahtar kelimelerini kullanarak Türkçe yama dosyasını indir.
    2. Yamayı Çıkar: İndirdiğin sıkıştırılmış yama dosyasını çıkar ve "Captain Tsubasa: Rise of New Champions Türkçe Yama" klasörünü elde et.
    3. Oyunun Kurulu Olduğu Dizini Bul: Steam oyun kitaplığında "Captain Tsubasa: Rise of New Champions" oyununa sağ tıkla ve "Özellikler" seçeneğine git. "Yerel Dosyalar" sekmesinde, "Gözat" düğmesine tıklayarak oyunun kurulu olduğu dizini aç.
    4. Yama Dosyasını Oyun Dizinine Kopyala: Daha önce çıkardığın "Captain Tsubasa: Rise of New Champions Türkçe Yama" klasörünü, oyunun kurulu olduğu dizine kopyala.
    5. Oyunu Başlat: Oyunu başlat ve dil ayarlarını kontrol et. Türkçe seçeneği şimdi kullanılabilir olmalıdır.
    6. Türkçe Yamasını Etkinleştir: Oyun içinde "Seçenekler" menüsüne git ve "Dil Ayarları" altından Türkçe dilini seç.

Artık Captain Tsubasa: Rise of New Champions oyununun Türkçe olarak keyfini çıkarabilirsin. Oyun içi menülerden tut karakter diyaloglarına kadar her şey Türkçe olarak karşına çıkacaktır. Oyununu Türkçe oynayarak daha sürükleyici bir deneyim yaşayabilir ve hikaye ile karakterleri daha iyi anlayabilirsin.

Bu kılavuzu takip ederek Captain Tsubasa: Rise of New Champions oyununa kolayca Türkçe yama uygulayabilir ve oyununu Türkçe olarak oynamaya başlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yama çalışmıyo gamelog çeviricileri her zaman ki gibi yarrak gibi yapmış işini helal olsun

• karsamas K kullanıcısına yanıt

• yamayı kurarken hata alırsanız muhtemelen cye yazma yetkisi yüzünden oluyor. yamayı masaüstünde boş bir klasöre kurun, ardından oyun klasörlerinden Gamedata içerisindeki 'string' klasörünü içeriye kopyalayın. başka bir grup daha güncel bir yama çıkartmış bunu denemeden ona geçiyorum. illa bunu kullanmak isteyen varsa bu şekilde kurabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 9 Ekim 2023; 21:56:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.