Şimdi Ara

Zelda: Tears of the Kingdom

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
73
Favori
50.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 24 Eylül 2024; 11:43:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

VPN kullanmadan o torrentı indirmenizi tavsiye etmiyorum, önceki başlıkta da belirttim. Nintendo torrent ile totk indiren insanların peşinde mail göndermeye başlamışlar tespit edip. Siz rusya'da yaşamıyorsunuz, 2 dakikada yerinizi verirler. VPN ile indirin indireceksiniz kesinlikle.

Ben söylemiş olayım.

Özel bir hitman ekibi de kurmuşlar hatta hocam.

Yapay Zekanın Yanıtı

Zelda: Tears of the Kingdom PC için Türkçe Yama ve Rehber

Nintendo'nun merakla beklenen yapımı Zelda: Tears of the Kingdom, 12 Mayıs 2023'te Nintendo Switch'e özel olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. Ancak, PC oyuncuları da bu heyecan verici macerayı deneyimlemeyi dört gözle bekliyorlar.

Bu rehber, Zelda: Tears of the Kingdom'ın PC'de nasıl oynanabileceği ve Türkçe bir yama ile nasıl oynanacağı konusunda bilgi sunmaktadır.

Zelda: Tears of the Kingdom PC'de Oynamak

Ne yazık ki, Zelda: Tears of the Kingdom şu anda PC için resmi olarak yayınlanmamıştır. Ancak, Nintendo Switch emülatörleri kullanarak oyunu PC'de oynamak mümkündür. Yuzu ve Ryujinx, Zelda: Tears of the Kingdom'ı çalıştırabilen popüler emülatörlerdir.

Türkçe Yama Yüklemek

Zelda: Tears of the Kingdom'ın şu anda resmi bir Türkçe çevirisi bulunmamaktadır. Ancak, hayran yapımı Türkçe yamalar mevcuttur. Bu yamalar, oyunun metinlerini ve arayüzünü Türkçe'ye çevirir.

Türkçe yama yüklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. İndirdiğin Türkçe yama dosyasını aç.
    2. Yama dosyasını emülatörünün yüklü olduğu dizine kopyala.
    3. Emülatörünü aç ve Zelda: Tears of the Kingdom'ı çalıştır.

Oyun artık Türkçe olarak oynanabilecektir.

Sistem Gereksinimleri

Zelda: Tears of the Kingdom'ı sorunsuz bir şekilde oynamak için PC'niz aşağıdaki sistem gereksinimlerini karşılamalıdır:

• İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Intel Core i5-7600 veya AMD Ryzen 5 2600
    • RAM: 8 GB
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti veya AMD Radeon RX 570
    • Depolama: 15 GB boş alan

Bu gereksinimler, oyunun sorunsuz çalışmasını sağlamak için önerilen minimum gereksinimlerdir.

Zelda: Tears of the Kingdom için PC sürümü veya resmi Türkçe çevirisi henüz yayınlanmamıştır. Ancak, emülatörler ve hayran yapımı yamalar kullanarak oyunu PC'de Türkçe olarak oynayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Elinize sağlık hocam. Sayenizde imkansız gibi görünen zeldayı oynamak artık mümkün oldu. Teşekkürler:)
  • Hocam elinize sağlık cidden müthişsiniz. Yakın zamanda Türkçe yama duyurusunu da alsak harika olur
  • Çok sağ olun hocam harikasınız cidden. Sayenizde breath of the wilde oynuyorum. Bitince hemen buna girişecem

• Eline sağlık, switch de oynayacağım, keşke pc de olsa dediğim bi tek zelda lardı, sayende oynayacağız
  • Elinize sağlık güzel konu olmuş, derli toplu 👍🏻
  • Elinize sağlık hocam. Konu tamamlanınca arşivlik güzel bir rehber olacak. Zelda: Tears of the Kingdom 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 24 Mayıs 2023; 21:32:4 >
  • Çok teşekkürler hocam. Büyük zahmet veriyorsunuz gerçekten.

• Torrent bende önceki konudaki gibi dönüyor, ne yapmam lazım?

• Eline emeğine sağlık hocam
  • Teşekkür ederim hocam. İhtiyacım olan rehber.
  • Eline sağlık hocam Zelda: Tears of the Kingdom 

• github
    GitHub - HolographicWings/TOTK-Mods-collection: Mod repo for TOTK on Yuzu emulator.
    https://github.com/HolographicWings/TOTK-Mods-collection

Bu modları da kurmayı unutmayın hepsi de çok önemli.

• Vay be sanırım BOTW daha çok daha erken şekilde stabil hale gelecek.

Daha bir kaç gün önce yuzu da denedim düzgün çalışmıyordu. Ryujinx ile bakayım diyordum konuya rastladım. Teşekkürler hocam ellerin dert görmesin.

Edit: İyi-akıcı çalışıyor ama bende crash veriyor. Az biraz şans işi. Yuzu

*Ryujinx ile denedim o daha da kötü. Yuzu ile farklı denemeler üzerinden gidicem.

Edit 2: Yeni ekran kartı ile tekrar denedim aynı yerde crash vermedi. Hafif bir stutter var. Fps 30 olarak oynuyorum. İnce ayar ve modları ayarlarsam o stutter da gider eminim.

Yeni mimari ve güncel driver etkisi. Tekrardan teşekkürler, eline sağlık.

@XanthiN @aschil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 2 Haziran 2023; 13:53:55 >
  • Bende gamesir kontrolcüsü var. Onun gyro'sunu kullanabiliyo muyum?
  • Eline sağlık hocam 4K da 60 FPS stabil verdiğinde oynamaya başlayacağım bende.
    Sanırım 1-2 aya iyice oyunu optimize ederler PC için.
    Nintendonun gözü yaşlı :))
  • Emeklerinize sağlık

• eline emeğine sağlık. botw bitsin geçicem. türkçe yama yakında çıkar inş.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.