Şimdi Ara

Zelda: Tears of the Kingdom (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
74
Favori
50.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam loadingten sonra siyah ekranda kalıyor çözümü var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 27 Mayıs 2023; 14:29:51 >
  • öldüğümde saveden devam etmeye kalktığımda devam etmiyor emülatörü kapatıp açmam gerekiyor ve herhangi bir ekipman seçerken arka plan siyah oluyor bunların çözümü var mı

• Haydaaa. Çok mu sorunlu hocam ya. Hayal kırıklığı yaşadım hafif. Bir iki haftaya kasayı montajlayip deneyeceğim. Hype ile buradan sordum sizlere de. Sürekli Crash verirse can sıkıcı olur.

• aschil kullanıcısına yanıt

Beni hiç oyundan atmadı, sadece bazı yerlerde ışıklarda yanıp sönme oldu o kadar fakat benim sistemim eski 1660ti+i5 9400f ile 2k 30 fps de oynuyorum. 60 fps modunun henüz stabil olmadığını okudum o yüzden denemedim, belki 60da oynayanları atıyordur bilemiyorum. Zamanla tamamen oturturlar, hem yuzu hem de modlar düzenli olarak güncelleniyor.

• karma999 kullanıcısına yanıt
    Öyleyse iyiymiş hocam. Teşekkür ederim geri dönüş için. 30FPS yapımcıların standarti zaten bundan dolayı olabilir. 2K da oynuyorsaniz, 4K çözünürlükde de oynatır o halde.

• Ekran kararma sorunu yaşayan arkadaşlar intei işlemciyse dch driver kurun böylece sorun ortadan kalkıyor.Loading olurken kapanıyorsa General-Debug-Advanced kısmında perform startup Volkan Chech var onu kapatın.2070 laptop ile açık alanda 40-55 arası alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 27 Mayıs 2023; 19:34:59 >
  • yükledim açıldı keyboardmouse seçmeme rağmen yukarı aşağı çalışıyor enter ve diğer tuşlar çalışmıyor. yuzu emulator

• PC tarafında 4090, Konsol tarafında da Series X ve Nintendo Switch'im ile kafam rahat.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının fanlari dönmez büyük olasılıkla

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Kesinlikle PC hocam sırf 60 fps için Yuzu ile oynuyorum görüntü akışında muazzam fark var. Grafik detayları da çok daha iyi gözüküyor.

• 11700k rtx 3090 32gb ram ile bu ayarlarda 45-60 fps arası oynuyorum. tabi ara sıra anlık donmalar mevcut. oyun versiyonu 1.1.1

Zelda: Tears of the Kingdom

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.