Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun Süredir beklenen Prince Of Persia 3 nihayet piyasaya giriş yaptı oyunun orjinali 40 dolar civarlarında geziyor tüm prince hayranlarına hayırlı uğurlu olsun ayrıca oyunun istediği donanımada baktım endişe etmeyin:) oyun hakkında tüm detaylar senaryo karakter ve demoler hepsiwww.princeofpersiagame.com da sizi bekliyor...

• vay buda çıktı demek inşallah yakında burayada gelir muhteşem bir oyundur
  • Oo yakında net'e düşer
  • düşmüştür bile
  • Heycana gerek yok şimdilik oyun düşmedi
  • Oyun daha çıkmadı arkadaşlar fake haber bu 1 aralık da çıkacak.
  • Evet bende 6 Aralık diye biliyorum çıkış tarihini benden habersiz çıkması olanaksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snbaks -- 11 Kasım 2005, 20:26:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana warriorwithin den daha iyi görünmedi görüntüler yada oynanış tarzı ama hikaye gerçekten önem kazanmış ayrıca Farah ta büyümüş serpilmiş Prince serisi kadar iyi kadın tasarımı yapan oyun azdır herhalde
  • fake mi değil mi yaw. Adamı heyecanlandırmayın. Piyasayı miyasayı boşverin Türkiye'ye geldi mi bu oyun onun haberini verin. Ya da iternete düştü mü düşmedi mi?
  • oyunu bende merakla bekliyordum.bakalım nasıl olmuş.
  • +11
  • e bi bu eksikti gelsin bakalım öncelik tanırız
  • en çok beklediğim oyun bu
  • gelse de bi bitirsek bi gecede yaf... bitsin bu hasret... bitsin bu eziyet...
  • prince of persia - sands of time versiyonunu geçen kış almıştım ancak daha geçen haftasonu başlayıp 3gecede bitirdim, o kadar yükseklerde düşmeden yürümek + daldan dala atlamak + hoplamak zıplamak vs. derken walla çok başım döndü, yükseklik korkusu olanlar kesinlikle bu oyunu oynamasın çünkü çok fena gerçekciliği var..

ama yenisi çıksın hemen oynayacam
  • Abicim siteye girerseniz DECEMBER 2005 yazdığını görürsünüz boşuna umutlanmayın ama NFS Most wannted haftaya çıkıyo en geç perşembe elimde POP çıkana kadar idare edicez.
  • Nfs Most wanted<<<Demosunu oynuyorum
    Prince Of Persia: The Two Thrones<<<Hayalini kuruyorum
    MAtrix Neo Path<<<Az kaldı oynamama

• süper olcak hayatımda oynadığığım en iyi oyun.
    aralıktya piyasada
  • Bkz. imzam.. o kadar manyağıyım yani
  • len böyle asılsız haberler verip insanın tansyonunu yükseltmeyin.Çıkış tarihi Aralık 1

Prince Of Persia: The Two Thrones
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.