Şimdi Ara

Prince of Persia-Two Thrones Hakkında problem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Oyunu kurdum masaüstüne attım ikonunu daha sonra ikonuna tıkladıgımda
    Bu resimdeki gibi
     Prince of Persia-Two Thrones Hakkında problem

Şey cıkıyor daha sonrada

Cd-key içerdiği için silinmiştir.

Bu cıkıyor yani kısacası ben oyuna giremiyorum
    Nasıl yapıcam bunu bir fikri olan varsa yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 30 Ekim 2006; 21:50:37 >

• YUKARI!!!
    YARDIM LÜTFEN...
  • Tekrar yukarı:(
  • Two Thrones ne ? Warrior Within den sonra mı çıktı ?
  • Arkadaslar ben hallettim yeniden kurdum oldu ama bir sorun daha var ama o da format atıldıgında giderilir herhalde...Sorun şey oyunu oynuyorum biraz böyle 15 dakika kadar sonra 15 dakika gectikten sonra ya mavi ekran veriyo yada pc resetleniyo anlıyamadım ama dün denedim internete baglanmadıgımda atmıyordu internet ile ilgili bir problem sanırsam alaala.gif
  • büyük ihtimal spy veya virus bulaşmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

büyük ihtimal spy veya virus bulaşmıştır

Dostum program önerebilirmisin sileyim şunları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

!!! ÖNEMLİ UYARI !!!

Sevgili Oyun Bölümü Sakinleri;

Forumumuzda günden güne kopya oyun korumalarının kırılması üzerine bir çok konu açılıyor. Bunun yasak olduğunu kurallarda açık açık söylememize rağmen birçok kişinin bu uyarıyı dikkate almadığını gördük.

Bu sebepten dolayı artık her türlü koruma kırma hakkında açılan konular ve cevaplar (ki sadece ima etmeniz de buna dahildir) silinecektir, gerektiğinde de cezai işlemler uygulanacaktır.

Kullandığınız program yasal olsa bile bu programı yasal olmayan şeyler için kullandığınızda ve bunu doğrudan forumda anlatma veya sorma durumunda forum kurallarını çiğnemiş sayılırsınız.

Bu tür paylaşımların Donanım Haber Forumları üzerinden yapılmasını yönetim olarak istemiyoruz. Böyle paylaşımları ısrarla yapmak isteyenler, başka forumlara göz atsınlar.

Bu forumda genel olarak oyunların tartışılmasını isterken bu tür konuların forumu kirlettiğini gördüğümüz için artık bu duruma daha fazla dikkat edeceğimizi bilmenizi isteriz.

Daha düzenli ve seviyeli bir forum için hep beraber çalışmalıyız.

6-) Oyun Bölümünde hack, crack, serial number, key-gen, cd-key, adult, warez gibi konulardan bahsetmek, vermek ve istemek yasaktır. Buna her türlü korumalı oyunun korumasını kırmak da dahildir.
    Not: Pm yolu ile yapılan bu tür paylaşımlar da ceza almanız için bir sebeptir...

Sanırım arkadaşlar bu kuralları unutmuşlar. Bu yüzden;

erhan850
    The Punisher
    Ciginix
    money
    out

Bu arkadaşlar 4'er gün dinlendirilmişlerdir. Lütfen kuralları ciddiye alalım.

İyi forumlar.

• oy oy oy kaç kişiye mezar olmuş bu bobiç
  • owww gitmişler yaw
  • Ceza vermeye meraklı değilim. Ama işi abartanlar olunca başka çare bırakmıyorlar.
  • Kim actı ya bu topic'i asıl suclu o:P
    ama abi yemin ediyorum bu durumlara gelicegini bilmiyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

Kim actı ya bu topic'i asıl suclu o:P

Senin tek hatan, cd-key'i gösteren SS'i buraya koyman yanlışlıkla. Onu da kaldırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

Kim actı ya bu topic'i asıl suclu o:P

Senin tek hatan, cd-key'i gösteren SS'i buraya koyman yanlışlıkla. Onu da kaldırdım.

Özür dilerim ozaman unutmustum keylerin verilmemesini +teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.