Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler, haber yalan ki çıksa ben şu anda bi şekilde oynuyor olurdum, tam prince manyağıyımdır 4 gözle bekliorum aralık ayını umarım 9200 açar bu oyunu yoksa kıymak gerekicek paraya da para yok min gereksinimler nedir bilen var mı?
  • haydi Prince Of Persia: The Two Thrones sabirsizlikla bekliyorum Pc ver. cikmadi demi
  • Windows 98 SE - 2000 - XP
    DVD-ROM
    Processor : PENTIUM 1 GHZ
    Memory: 256 MO
    Sound Card DIRECTX 8.1 Compatible
    Free Disk Space: 2 GO
    Video Card 32 Mo DirectX 8.1 Compatible

abi baktım ben endişe etmeyi bu oyun fx5200 ve 256 ram olan arkadaşlarda çalışır bu ara bende site değişince hemen çıktı sandıydım tüh genemi bekliycez ya 1 ay bana 1 sene gibi geliyo
  • şuan zaten birsürü oyun var iyi oldu 1aralıkta cıktıgı bosverin
  • SABIRSIZLIKLA BEKLEDİİM EN TEK OYUN..
  • çıksın bakalım prensle yine daldan dala atlar,duvarlarda yürürüz, adamları öldürme tarzı bile güzel be aralığa ne kaldıki
  • quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

Windows 98 SE - 2000 - XP
    DVD-ROM
    Processor : PENTIUM 1 GHZ
    Memory: 256 MO
    Sound Card DIRECTX 8.1 Compatible
    Free Disk Space: 2 GO
    Video Card 32 Mo DirectX 8.1 Compatible

abi baktım ben endişe etmeyi bu oyun fx5200 ve 256 ram olan arkadaşlarda çalışır bu ara bende site değişince hemen çıktı sandıydım tüh genemi bekliycez ya 1 ay bana 1 sene gibi geliyo

çalışma çalısır ama akıcı we zewk alarak oynamak onemli ki bence o yazdıgın sistemde biraz zor bu

• bende persinin ilk ini oynamıştım çok güzel oyun umarım ikinciside aynı kalitede olur
  • Oyun dediğin Budur...

"""Pirence Of Persia"""

yanlış yazmışım yaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lazrail* -- 22 Kasım 2005, 11:22:44 >
  • abi ölcek gibiyim dost oyunları dahil butun hepsini oynadım.heycanla bekliyorum aralık nası gelcek bütün prince hayranlarına çooook çoook selamlar nete düşerse haberdar ederiz dimi
  • Bu kadar bekleyeni olduğunu bilmiyordum. En sevdiğim seri (Brondby'nin yaptıklarından sonrakilerde dahil) demekten gurur duyuyorum. Yalnız bunca sevenine kötü bir haber (bende çok üzüldüm duyunca): Ubisoft bu Sands of Time serisinin son oyunu olacağını ve bir daha büyük bir ihtimalle PoP serisine bir ek getirmeyeceklerini (devam niteliğinde) duyurdular ve bunun yanında muhtemelen yeni bir Prince'de olmayacak. Yalnız bir ümit Ubisoft kadar iyi bir firma PoP serisine devam edebilir.

Bir tane bile oyunum yokken oynadığım tek oyundu. Teşekkürler Brondby bir efsane yarattığın için, teşekkürler Ubisoft devamını getirdiğin için.

Not: Bunun yanında Prince of Persia 3D (ilk 3D denemesi) Red Orb tarafından yapılmıştı ama o kadar iyi olmamıştı. Ben yine de beğenmiştim

• *Lazrail* kocaman yazıon bari yazımına dikkat et

bu oyunun 1.sini büyük bi zevkle oynamıştım ama 2.sini 1.si kadar sevmemiştim inşallah 3 en güzeli olur
  • madem zor valla bu donanıma sahip olanlar düşünsün artık
  • gene hard'da farklı, normal'da farklı son gibi bi durum var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Lazrail*

Oyun dediğin Budur...

"""Pirenco Of Persia"""

Yeni mi çıktı pirenco of persia
  • tek kelime ile muhteşem o kadar beklenen oyun var ama bu oyun bambaşka, başka bir havası var inşallah yakın zamanda çıkar
  • cıksın ama oynamaya vakit yok. neyse alırız oda arşive
  • güzel olmuştur herhalde.sabırsızlıkla bekliyorum YAŞASIN PRINCE OF PERSIA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

gene hard'da farklı, normal'da farklı son gibi bi durum var mı?

Hard'da farklı Normal'de farklı son yok bildiğim kadarıyla. O sağlık geliştirmelerinin 9'unu alırsan iyi sona ulaşma oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.