yaw en sonunda adam gibi oyun oynayacaz yeniden. sands of time ve warriour withinden sonra hiçbir oyun aynı zevki vermedi ama nihayet prens dönüyor
trailerini izledim harika ötesi müthiş herkesin izlemesini tavsiy ederim bu ıoyuy cığır açcak cığırrrrr
hakketten çıksın artık beklediğim oyunlar listesinin en başında bu oyun var müzikleri konusu karekterleri her şeyiyle gerçekten övgüyü hakeden bir oyun
Demek İran prensinin hızına dur diyebilen yok işallah warrıor wthın dan daha da güzeldir bu oyun.
warrrior within bende müthiş sorunlar çıkarttı oynatmadı kendini dakka başı reset atmaya başladı oyunun yarılarından sonra sitesinde ise tek bir patch yoktu inşallah bu oyunda öyle sorunlar olmaz hiç çekemem yoksa
bende oyle birsey olmadı bence sorun senin pc de ama grafik hataları vardı ozallikle ati lerde golglerde anormallik oluysuyordu.driverlarda sorun vardı duzelltiler
prince of persia - sands of time oynarken, özellikle oyunun sonlarına doğru kulenin çatısına tırmanırken, çok çok yükseklerde atlayıp hoplamaktan midesi bulanan oldu mu.. yükseklik etkisi ve dış manzara o kadar gerçekciydi ki yükseklerden aşağı düşme korkusu kaplamıştı içimi, arada sırada oyunu durdurup dinleniyordum..
bir oyunda arka plan manzarası bu kadar da gerçek yapılmaz ki kardeşim
"The Two Thrones"un hikayesi nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: godfather
Prens kaderini değiştirdiğini varsayarak ülkesine geri döner fakat kuşatma altındadır ülkesi. Bu yüzden ülkesini kurtarmalıdır fakat aynı zamanda yardım alması gerekmektedir. Yardımı kötü ikizinden isteyecektir ve prens ülkesini kurtarmaya çalışırken karanlık ikizi yavaşça onu ele geçirmeye çalışacaktır (prensi yani). "The Two Thrones" türkçe anlamıyla "İki Kral" anlamını taşıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: snbaks
quote:
Prens kaderini değiştirdiğini varsayarak ülkesine geri döner fakat kuşatma altındadır ülkesi. Bu yüzden ülkesini kurtarmalıdır fakat aynı zamanda yardım alması gerekmektedir. Yardımı kötü ikizinden isteyecektir ve prens ülkesini kurtarmaya çalışırken karanlık ikizi yavaşça onu ele geçirmeye çalışacaktır (prensi yani). "The Two Thrones" türkçe anlamıyla "İki Kral" anlamını taşıyor.
Yakında bunun flimini de yaparlar...
quote:
Orjinalden alıntı: imparatore
len böyle asılsız haberler verip insanın tansyonunu yükseltmeyin.Çıkış tarihi Aralık 1
Bunun kadar karizma bi karektar daha var mı? Süper bir oyun 4 gözle bekliyorum çıkmasını.
quote:
Orjinalden alıntı: snbaks
quote:
Warrior Within ve Sands of Time da yazsan bi
Battles of Prince of Persia ve Prince of Persia: The Two Thrones var. Bunların Platform dışında ne farkları var
Ubisoft'un site'den satışı 8 Aralık olarak gözüküyor.