Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: snbaks

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

ya beyler bu prince serisi hayatımda oynadgm en guzel oyunlar yani yaklasık 100e yakın oyun bitirmişmdr(8 yıldır bilgsyr kulanan biri olarak) am bu oyun çok farklı bunun 3d sinide btrdm hepsine bayıdlım bide muzikleri varki bitiriyo beni yaa ooff mukemmel bi oyun beyler en buyuk hayranı bnmdir heralde hastasıyım!!!! warya bi arkadasın dedigi gibi turkce olsa orjinal alırdık walla.bide beyler prince of persia sands of time film olcak bunun haberinide benden duymus olun ne mutlu prince cilere!!!!

Evet filmi çıkacağı doğru. LEVEL'da bu konuda bir yazı yer aldı. Senaryosu hazır olanlar arasında olan bir film. Keanu Reeves oynarsa çok iyi olur gibime geliyor. Bence o LEVEL'ın seçtiği prense pek yakışmaz...

keanu reeves mi saçmalamayın yaa, elbet ordaki prince'e benzeyen birini oynatmaları çok daha iyi olucaktır, keanu reeves'i de yıldız yaptınız, adam iyi ki bi matrix'te oynadı hea

İyi de adam kahraman rollerini çok iyi yapıyor. Üstelik prensteki karizma o adamda var. LEVEL'ın seçtiğine bakacak olursak bence pek karizmatik sayılmazdı yani. Üstelik prense çocuk yüzlü (Leonardo Di Caprio) gibi oyuncular yakışmaz.

walla keanu reeves'in matrix'ten sonra bi kılıç alıp sallarsa çok komik durum olur o yüzden dedim, ayrıca oyundaki karaktere benzese oyunlada bağdaşmış olur, çok daha iyi olur bence

En iyisi bekleyip kimin oynayacağını görmek dost

• evt ya ama beyler dusunsenize ya prince of persia filmi bence rekor kırar hatta kıramasa bile kırması için biz prince fanları tekrar tekrar gideriz sinemaya dimi beyler
  • quote:

@*Lazrail*

Ben bu oyunu çok sevdiğim için: Prince of Persia 3D, PoP: Sands of Time serisinin orjinalleri var. Kısmet olursa The Two Thrones'i de koleksiyonuma ekliyeceğim

verilen paraya değer... Türkçe olsa yada ingilizce bilsem bende alırdım orjinalini
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga0624

daha orjinaline o kadar para verecek kadar iyi oyun çıkmadı (bence) tabi herkes benim gibi düşünürse bu piyasa nasıl ilerler ,,tabi ki ilerlemez bana koca bi

kendi kendini ban'lamışsın bize söz düşmemiş

• Şu oyuna ordu savaşı koymadılar ya üzdüler beni hep. Koca ordu ve biz orduyu bir yandan yönetip öte yandan savaşsak. PoP'te bu olacak işte...Ubisoft hadi sana güveniyoruz.
  • offf mukemmel olur yaa ama ozmnda lord of the ringsden bi farkı kalmaz ama söyle olursa daha ii olur ordu savasırken bizde kendi görevimizi yerine getirsek orduyla birlikte dusmanları öldursek daha hoş olur
  • millet ya burda bikaç wallpaper yayınlasak olmazmı sitesinde 4 tane var onun dısında wallpaper olan varsa paylaşalım lutfen.poster yapcamda :D
  • yok olm daha var gerçi nete dusmustur ama daha ps2 dustu yaa nerde pc için duser dusmez çekecem emuleden
  • Warrior Within az önce bitti.Çok sevdim Oyun olarak.Ama biraz da Sands of Time ı oynamadığımdan olsa gerek konuyu %70 çözebilmişim daha.Bana 1 ve 2 nin açıklayıcı iyi bi özetini yazacak olan veya link verecek olan varmı.Oyun sitelerinde bulamadım
  • kardeş al sot u bitir ozmn manyak olur taşlar yerine otururu kafanda.bu oyun öle özeti okunarak anlacak bi oyun diil kardesim hadi kolay gelsin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xblade

Warrior Within az önce bitti.Çok sevdim Oyun olarak.Ama biraz da Sands of Time ı oynamadığımdan olsa gerek konuyu %70 çözebilmişim daha.Bana 1 ve 2 nin açıklayıcı iyi bi özetini yazacak olan veya link verecek olan varmı.Oyun sitelerinde bulamadım

Adamım ben bu sayfanın az üstünde sana yazmamış mıydım bu iki oyunun özetini?

zaten çoğu şeyide senin sayende anladım.ama hala tam kavrayabilmiş deili.Sot u oynayacak vaktim yok

• SOT

.Bu zamanın kumları(Sands of Time)nasıl bişi?Resmi fln varmı.Yani bu ne bi aletmi?Hançerle açılacak bişeymide prens açıyo bunu?
    .Dagger of Time denilen hançer nedir?Nerden,nasıl alır bunu?Resmi varmı?
    .Zamanın kumlarını bir krala hediye ederler dedin?Kimdir bu kral neden buna verirki savaşarak aldığı şeyi?

quote:

Pers topraklarına dönüldüğünde zamanın kumlarını bir krala hediye ederler. Kralın nasıl açıldığını sormasına karşın Perslerin savaştığı ülkeye ihanet ettiği gibi sinsi planını uygular ve Prensin hançerinin kumları açabileceğini söyler.

işte buradan hiç bişi anlamadım

.Bu gövdesinde yuvarlak bişi var yanıyo bazen ışığı fln.O galiba Amulet of Time olsa gerek!Bunu açarmısınız nedir bu.Ne işe yarar.Ne zaman yanar?

WW

.Zamanın kraliçesi denilen o kırmızılı kadın mı?Onu öldürünce neden aslında zamanın kumlarının yapılmasınada kendi rol alır?
    Birde bende sonu kraliçe yi öldürdüm.Dahaka onu aldı.Gemiyle döndüm şehir yanıyodu.Kötü sonla bitirmişim galiba.İyiyle bitirmek için ne yapmalıyım.Save lerden devam edip birde iyiyle bitirebilirim.
    Hiç bişi anlamamışsın sen diceksiniz.

• quote:

SOT

.Bu zamanın kumları(Sands of Time)nasıl bişi?Resmi fln varmı.Yani bu ne bi aletmi?Hançerle açılacak bişeymide prens açıyo bunu?
    .Zamanın kumlarını bir krala hediye ederler dedin?Kimdir bu kral neden buna verirki savaşarak aldığı şeyi?

quote:

Pers topraklarına dönüldüğünde zamanın kumlarını bir krala hediye ederler. Kralın nasıl açıldığını sormasına karşın Perslerin savaştığı ülkeye ihanet ettiği gibi sinsi planını uygular ve Prensin hançerinin kumları açabileceğini söyler.

.Bu gövdesinde yuvarlak bişi var yanıyo bazen ışığı fln.O galiba Amulet of Time olsa gerek!Bunu açarmısınız nedir bu.Ne işe yarar.Ne zaman yanar?

WW

.Zamanın kraliçesi denilen o kırmızılı kadın mı?Onu öldürünce neden aslında zamanın kumlarının yapılmasınada kendi rol alır?
    Birde bende sonu kraliçe yi öldürdüm.Dahaka onu aldı.Gemiyle döndüm şehir yanıyodu.Kötü sonla bitirmişim galiba.İyiyle bitirmek için ne yapmalıyım.Save lerden devam edip birde iyiyle bitirebilirim.

Orada yanlış bir cümle kurmuşum pardon. Bu zamanın kumları bir Kum Saatinin içindeki kumlar. Hediye amaçlı veriliyor. Bunun yanında savaştığımız (Perslerin savaştığı) ülkenin vezirini yanımıza alıyoruz. Sebebi bize savaşta yardım ediyor. Fakat bizimle hareket etme sebebi zamanın kumlarını ele geçirmek. Hançer kum saatini açmak için anahtar rolü oynuyor diyebilirim.

İlk bölümde aldığın Dagger of Time idi. Oyun boyunca "E" tuşuyla kullandın. (gerçi oynamadın sanırım SoT'u)

Kral Perslerden olsa gerek hatırlayamıyorum tam sebebini.

WW'yi iy sonla bitirmek için 9 sağlık geliştirmesini alıp Water Sword'u ele geçirmelisin.

Amulet of Time'ın yanma sebebini bende bilmiyorum.

• oyunun tutması, herşeyiyle zeka işi olduğunu hissettirmesine bağlıyorum. Enerjiyi sudan alma, akrobatik hareketleri sadece bu tür mimarilerde bu tarza uygun şekilde kullanılabilme, ve herşeyden öte neredeyse Pers kralı Ksenefon'a uydurulması zeka ürünü bir oyun olduğunu gösteriyor. Başka hiç bir tarz oyun bu tür oynanışa ve hikayeye bu kadar güzel oturtulamazdı. Hayal gücünü destekleyen bu tür oyun için sanırım bu oyunu yapan herkese saygımızı belirtip oyunun orjinalini almalıyız DEEERMİŞİM....
  • Böyle düşünen çok kişi var. Sadece biraz daha artmasını bekliyorlar. Çünkü önlerinde müthiş bir pazar var. arada yokluyorlar (örnek earth 2150 diye bir oyun vardı, türkçesi filan çıktı, kutulu) ama demek ki yeterli ilgiyi görmüyor. Sadece önlerindeki belirsizlik korkutuyor. Birde alışkanlık yapmak istemiyorlar. Çünkü her oyun Türkçe çıktıktan bir süre sonra sende alışacaksın ve orjinali bırakıp, korsana döneceksin. İnsan sorumluluğu her ne kadar bir ülke için önemli olsa da alınan bunca para nereye yaradığının somut kanıtını gösteremedikten sonra ödev ve yükümlülüklerde ortadan kalkabiliyor bir süre sonra. Bu yorum oyun içindi.

internet mevzusuda tamamen hayvanlık işte... Onun izahı yok bence :))

Ama konudanda sapmayalım bu arada Prince of Persia'nın hastasıyım :)
  • Benim anlamadığım FARAH Nasıl katılıyor bu The Two Thrones'a
  • cevabını ben dün buldum, oyunu pazartesiden beri ikinciye kasıyom iyi sonla bitirmek için. iyi son tamda iyi son değil ama gene ilkine göre iyi. adamlar the two thronesin konusunu o zaman hazırlamışlar belli cünkü bitiş ile the two thronesin başlangıcı aynı oyunun iyi sonunda zaten farahı gösteriyor isyancılar tarafından yakalanmış hatta kötü prensin gözleriylede tanışıyoz ama mesaj gene aynı onuda veriyor yani "you can not change your fate". prens kailena'yı götürürken farah esir düştüğüne göre farahı kurtarmak allahın emri olacak yeni oyundada bizim prens iki prensesle ne halt edecek bende onu merak ediyom
  • erhan 850@ biraz abartmışsın fakat oyun gerçekten harika ben 2. sini 3 kere bitirmiştim alternatif son varmış muhteşemdi tıpki bazı dvd filmlerinin bonus kısmında filmin alternatif sonu olması gibi inşallah yakında çıkar gerçi bu aralar demosu çıkar herhalde ama tabi demosu hiç sarmaz o ayrı oynanabilirliliği görme açısından iyi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: WPL

cevabını ben dün buldum, oyunu pazartesiden beri ikinciye kasıyom iyi sonla bitirmek için. iyi son tamda iyi son değil ama gene ilkine göre iyi. adamlar the two thronesin konusunu o zaman hazırlamışlar belli cünkü bitiş ile the two thronesin başlangıcı aynı oyunun iyi sonunda zaten farahı gösteriyor isyancılar tarafından yakalanmış hatta kötü prensin gözleriylede tanışıyoz ama mesaj gene aynı onuda veriyor yani "you can not change your fate". prens kailena'yı götürürken farah esir düştüğüne göre farahı kurtarmak allahın emri olacak yeni oyundada bizim prens iki prensesle ne halt edecek bende onu merak ediyom

Sanıyorum sonra tacı kaldıran Dark Prince değil. Buna dair kesin bir kanıt yok. Kaeliana PoP:TTT'nin başlarında ölecek. Benim bu forumda oyunun isminin "Kindred Blades" olduğu zamanlardaki oyun hakkında bilinenleri yazdığım bir yazım var. İsterseniz bi araştırın.

• quote:

quote:

SOT

quote:

WW

Orada yanlış bir cümle kurmuşum pardon. Bu zamanın kumları bir Kum Saatinin içindeki kumlar. Hediye amaçlı veriliyor. Bunun yanında savaştığımız (Perslerin savaştığı) ülkenin vezirini yanımıza alıyoruz. Sebebi bize savaşta yardım ediyor. Fakat bizimle hareket etme sebebi zamanın kumlarını ele geçirmek. Hançer kum saatini açmak için anahtar rolü oynuyor diyebilirim.

İlk bölümde aldığın Dagger of Time idi. Oyun boyunca "E" tuşuyla kullandın. (gerçi oynamadın sanırım SoT'u)

Kral Perslerden olsa gerek hatırlayamıyorum tam sebebini.

WW'yi iy sonla bitirmek için 9 sağlık geliştirmesini alıp Water Sword'u ele geçirmelisin.

Amulet of Time'ın yanma sebebini bende bilmiyorum.

eywallah çok saol.Çok yardımın dokundu baştan beri

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.