Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre two thrones ta Kaalienna'nın ölmesi söz konusu olabilir çünkü prens warrior within ve sands of time da büyük bir hata yapmıştır o hatada Kaalieanna ile farah'ın kaderleri gerektiği gibi ölmüş olmalarına rağmen kurtarılmasıydı tabi bu durum kendisi içinde geçerliydi lakin Zaman kumlarının koruyucusu olan dahaka'da prens tarafından yokedildi sonuç:

Dahaka'nın yok edilmesi karanlık güçleri harekete geçirdi ve Babylon kuşatıldı Sands of time da hatırlarsanız prens zaman hançerini farah'a emanet ediyordu ve bu oyunda sanırım zaman hançeriyle hareket edeceğiz (resimlere dikkatli bakın) büyük bir olasılıkla senaryoda prens ile farahın karşılaşması söz konusu:) herşeyin normale dönmesi için ya farah yada kaalienna'nın ölmesi gerekir burdan yola çıkarsak oyunun sonu hüzünle noktalanabilir Prens kendini feda edebilir

aslında en çok merak ettiğim şu Ben warrior withinde'ki o esrarengiz maskeli adamı merak ediyorum o adam ne amaçla ordaydı acaba?? aslında arkadaşlar bütün cevaplar o adamda gizli... en önemliside yaşlı kör büyücünün de sözleri o halen prense aynı şeyleri söylemekte... "Sen herşeyi değiştirebilirsin ama sonunu kaderini değiştiremezsin kimse değiştiremez" belkide serinin sonu prensin ölümü ile noktalanacak (büyük olasılıkla öyle gözüküyor)

• quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

Bana göre two thrones ta Kaalienna'nın ölmesi söz konusu olabilir çünkü prens warrior within ve sands of time da büyük bir hata yapmıştır o hatada Kaalieanna ile farah'ın kaderleri gerektiği gibi ölmüş olmalarına rağmen kurtarılmasıydı tabi bu durum kendisi içinde geçerliydi lakin Zaman kumlarının koruyucusu olan dahaka'da prens tarafından yokedildi sonuç:

Dahaka'nın yok edilmesi karanlık güçleri harekete geçirdi ve Babylon kuşatıldı Sands of time da hatırlarsanız prens zaman hançerini farah'a emanet ediyordu ve bu oyunda sanırım zaman hançeriyle hareket edeceğiz (resimlere dikkatli bakın) büyük bir olasılıkla senaryoda prens ile farahın karşılaşması söz konusu:) herşeyin normale dönmesi için ya farah yada kaalienna'nın ölmesi gerekir burdan yola çıkarsak oyunun sonu hüzünle noktalanabilir Prens kendini feda edebilir

aslında en çok merak ettiğim şu Ben warrior withinde'ki o esrarengiz maskeli adamı merak ediyorum o adam ne amaçla ordaydı acaba?? aslında arkadaşlar bütün cevaplar o adamda gizli... en önemliside yaşlı kör büyücünün de sözleri o halen prense aynı şeyleri söylemekte... "Sen herşeyi değiştirebilirsin ama sonunu kaderini değiştiremezsin kimse değiştiremez" belkide serinin sonu prensin ölümü ile noktalanacak (büyük olasılıkla öyle gözüküyor)

Zaten Kaalienna başlarda kesin ölecek. PoP:TTT'de zamanın hançeri ile hareket edeceğimiz doğru.

• quote:

aslında en çok merak ettiğim şu Ben warrior withinde'ki o esrarengiz maskeli adamı merak ediyorum o adam ne amaçla ordaydı acaba??
    hangisinden bahsediyosun kardeş maskeli bitane adam vardı oda bizdik yani soradan bi maske alıp acaip bi yaratıga dönusuyoduk ama sonradan prens çıkarıyodu onu
  • maskeyi emanet aldığı çürümüş cesedden bahsediyor galiba? Valla onuda katarlarsa işin içine iyice çorba olur kimsede işin içinden çıkamaz.
  • abi biz maskeyi cesetten almadikki bi heykelden aldık
  • yok abi oyunun başlarında çıkan o esrarengiz varlık ondan bahsedıyorum prensin karşısına çıktı warrior withinde ama neden orda olduğu anlaşılmadı sonra dahaka o varlığı öldürdü prens te daha sonrtaki bölümlerde maskeyi bularak o adama dönüştü ben onu merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

abi biz maskeyi cesetten almadikki bi heykelden aldık

heykel miydi o yaw. Cesed değil miydi? Bak orasına dikkat etmemişim
  • aga o biziz işte yaa sen hikayeyi anlamamıssın galiba o aslında prens ama gelecekteki prens biraz karısmıs oyun o yönden çok ayrıntı var dikkat etmek lazım
  • ya millet elinizde hiç prensin resmi varmı son oyundan.sitede sdc 4 tane var(wallpaper) guzel karizme resmi olanlar koysun bi zahmet
  • Prince of Persia: The Two Thrones piyasada

Ubisoft Prince of Persia: The Two Thrones'un Kuzey Amerika'da satışa sunulduğunu duyurdu. Yeni nesil Prince of Persia serisinin üçüncü oyunu Prince of Persia: The Two Thrones'da Prens tekrar Babil'e dönüyor ve zamanların kraliçesi Kaileena ile yeni maceralara atılır. Oyun Xbox, PlayStation 2, GameCube ve PC platformlarında oyunseverlerle buluşacak.

Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=8564
  • SLM ne zamandır foruma bakmıyodum. geldim ne görim POP-TTT hemen daldım. bu oyunun en büyük hayranı belki de aranızda benim.dos oyunlarını bile oynadım.2 tane vardı. ama 2. sinde biyerde takılmıştımve bitirememiştim. sanırım 10. bölümde ateşin üstünden atlayıp aşet kılıcını alıyoduk.ama alınca ölüyodu. ne yapcamı bulamamıştım.güsel günlerdi.
    WW yi beklerkende BloodRyne 2 yi bekliyodum aynı sırada. ama bloo2 bile çok sarmadı WW vardı çünki:D
    bu arada hala piyasaya düşmemiş. çıksın hemen başlarım. arkadaşlar KO sıfırdan başlayalım diyolardı ama bu oyun varken sanmıyorum

• http://www.stuckgamer.com/

bu adreste prince of persia'nın (hatta two thrones'ın da başlamış) birçok oyunun videolu çözümü var. Oyunda takılan arkadaşlara ilaç gibi gelecektir....
  • Arkadaşlar 2. oyunun 2 tane sonu var. Siz 3. ile ilgili yorumlarınızı yaparken sadece kaileena nın değil dahaka'nın öldüğü sonu hesaba katıyosunuz. Bence 3. oyunda 2 sondan bir tanesi dark prince ı bir tanesi de normal prince ı ortaya çıkarıyor.
  • Oyunun avrupa wersiyonu iptal edildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRKHaCK

SLM ne zamandır foruma bakmıyodum. geldim ne görim POP-TTT hemen daldım. bu oyunun en büyük hayranı belki de aranızda benim.dos oyunlarını bile oynadım.2 tane vardı. ama 2. sinde biyerde takılmıştımve bitirememiştim. sanırım 10. bölümde ateşin üstünden atlayıp aşet kılıcını alıyoduk.ama alınca ölüyodu. ne yapcamı bulamamıştım.güsel günlerdi.
    WW yi beklerkende BloodRyne 2 yi bekliyodum aynı sırada. ama bloo2 bile çok sarmadı WW vardı çünki:D
    bu arada hala piyasaya düşmemiş. çıksın hemen başlarım. arkadaşlar KO sıfırdan başlayalım diyolardı ama bu oyun varken sanmıyorum

Kimse kimseden daha fazla hayran değil bu oyuna bana kalırsa. Bende DOS oyunlarını oynadım. PoP 3D oynadım (Red Orb). Yalnız böyle bir iddiam hala yok. Gerçi herkesin kendi fikri tabi. Saygı duyarım

• Gamepad ne kullaniyorsunuz bu oyunda. PS2 den sonra PC de mouse ile oynamak olum.
    POP3 un direk destek verdigi bir gamepad var mi?

Fan olma konusunda ise:
    Bir oyunun fani olabilmek icin once orjinal almak gerektigine inaniyorum cunku eger fan saniz o oyunun devam serilerini ve gelismis versiyonlarini istiyorsunuz demektir buda ancak artistleri ve programcilari destekleyerek mumkun.
    En iyi oynadiginizi kanitlamak istiyorsanizda screenshot veya video lutfen. Mario nun bir videosu vardi, en iyi ben oynarim diyen asyali bi cocuk kaydetmisti. Super mario 3 oyununu 11 dk da bitiriyordu cocuk.
    Alin buda linkleri:
    Mario Fan 1
    Mario Fan 2

Madem fansiniz madem en iyi benim diyorsunuz video lari gorelim :)

Kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djfreex -- 2 Aralık 2005, 17:34:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: snbaks

quote:

Orjinalden alıntı: xblade

Ya bölelerini sallamıcan artık.Kimse benden iyi oynayamaz.Kimse benim kadar sevemez.Desin desin dursunlar.Bakalım nereye varacaklar

Çok güzel söylemişsin adamım

@djfreex
    Fazla söze gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çıtırık -- 2 Aralık 2005, 17:46:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Oyunun avrupa wersiyonu iptal edildi.

Nasıl iptal edildi?

• hadi ya artık Tr ye gelsede oynasak
  • oyunu aldığımda yapacağım ilk iş sands of time dan başlayıp son serisine kadar başından hiç kalkmadan oynamak olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.