Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi bir ekran kartı lazım bu oyunlar için.
  • yaw hakketten ss koyan yok yorum yapan yok kimse oynamadımı daha pcde, ben indirmeye daha bu sabah başladım cumadan önce bitmez o zamana kadar bari ssleriyle idare edelim yaw
  • ben oynuyorum dünden beri.. ss nasıl alıcazki..şimdi dev bi canavara geldim onu geçmekle uraşıyorum...
  • olmuyor yaptım dediğini olmadı...farklı yontemi varmı bu işin...
  • Bu yazıyı direk olarak oyunun resmi sitesinden alıyorum:
    www.princeofpersiagame.com

Prince of Persia The Two Thrones is available now for the PlayStation 2. Developed by Ubisoft’s award-winning Montreal studio, Prince of Persia The Two Thrones blends the best features from Prince of Persia The Sands of Time and Prince of Persia Warrior Within, and creates an epic experience by combining two playable characters in a masterly balanced gameplay, with the perfect mix of combat, platforming, puzzles, and a compelling storyline.

“Prince of Persia The Two Thrones is the highly anticipated climax of the Sands of Time Trilogy. As exciting as Warrior Within and as unique as The Sands of Time, The Two Thrones will once again prove that Prince of Persia is one of the most innovative and critically-acclaimed franchises in video game history,” said John Parkes, EMEA Marketing Director at Ubisoft. “An unforgettable gaming experience, Prince of Persia The Two Thrones is poised to become one of the blockbusters of this Holiday season.”

en üstteki satıra dikkat edin.

• sinirlenme arkadaşım yaw. Hepimiz Prince kardeşliği içerisinde beraberiz : )) "seni kimse takmaz" lafım geyikti sonunda gülücük var zaten. Kırıldıysan özür dileriz.

Üst konu yapın burayı beee! (imzam)..
  • ben arenadaki canavarı geçemedim bi türlü gamespotta ps2 için anlatmışlar ama anlamadım kareye basın diyor kare hangi harekete tekabül ediyor acaba bilen varsa yazsın deli olmadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

hayır 7 sene geçmiş sora işte WW deki olaylar olmus

Hayır kesin 6 sene Warrior Within zamanında sitede yazıyordu diye hatırlıyorum ve LEVEL'da 6 sene diye yazmıştı.
  • arkadaşlar oyunu nerden aldınız söyleyinde bizde alalım
  •  Prince Of Persia: The Two Thrones

Hiçte beklediğim gibi çıkmadı bundan önceki daha güzeldi.inşallah yanılırım ne diym prensde biraz değişmiş
    grafik sanki daha kötü gibi braz kasıp fraps ile denicem bakalım ne olcak
  • ya millet grafikler bence hiçde rahatsız edici diil yani gayet de guzel hem bence oynanabilirlige ve combolara bakmak lazım asıl zevki onlar veriyo oyunda :D
  •  Prince Of Persia: The Two Thrones
    iyi tamamda Warior with in den güzel olmalıydı bence fps 45 ile 85 arası dolaşıyo 6x aa 16 af şaşırdım dorusu
    performanslı bi şekilde herkes oynar gibi geldi bana daha yeni başladım ama hiç eskisine benzemiyo malesefubisoftyada banadiyebilirsizniz ama hakkaten arattı eskisini bana

• yok bea abi resimlere baktım tamam WW den pek bi farkı yok ama yinede gelişme var mekanlara falan bakınca prensin yuzundeki bikaç bug da gitmiş yani yinede ben oyundan aldıgım zevke bakarım kardeş dimi
  • Seni bilmem ama ben grafiğede önem veririm sanki counterstrike taki hava var bu oyunda daha ısınamadım
    son olarak 1280 x 960 6x aa 16 af masaüstü ayarları dahil Full yaptım minimum 30 fps max 60 oldu
    zaten oynayınca hepiniz anlıcaksınız
     Prince Of Persia: The Two Thrones

Prince Of Persia: The Two Thrones

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoplazmikredikulum -- 5 Aralık 2005, 22:21:10 >

• valla oyun mükemmelliğini koruyo bence mükemmel kısaca.
  • ya en daşta kızın elini görünce oyundan soğudum parmakları birbirine yapışık grafik kötü yani.ama tabiki oynanabilirlik çok önemli.bu oyunun hastaları yorumlarını yapsın.
  • ya iyi güzel ss koyuyorsunuz insanı özendiriyorsunuz da o kadar sordum biride çıkıp söylemedi oyunu nerden edindiğini biraz paylaşımcı olun ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

ya en daşta kızın elini görünce oyundan soğudum parmakları birbirine yapışık grafik kötü yani.ama tabiki oynanabilirlik çok önemli.bu oyunun hastaları yorumlarını yapsın.

ne yani şimdi sen parmakalrı yapışık insanlara hakaretmi ediyon yani sakatlar yaşamasınmı
    belki adamlar sakatları temsil etsin diye bu karakteri yapmışlardır olamazmı
    neyse yarın bakıcam sayende oyunu vermediniz ss koyun bakalım ya grafiği mario gibi bile olsa oynanır konusu kurtarıyor müzikler kurtarıyor
    herşeye rağmen oynanır forever prince

• quote:

Orjinalden alıntı: selbal

quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

ya en daşta kızın elini görünce oyundan soğudum parmakları birbirine yapışık grafik kötü yani.ama tabiki oynanabilirlik çok önemli.bu oyunun hastaları yorumlarını yapsın.

ne yani şimdi sen parmakalrı yapışık insanlara hakaretmi ediyon yani sakatlar yaşamasınmı
    belki adamlar sakatları temsil etsin diye bu karakteri yapmışlardır olamazmı
    neyse yarın bakıcam sayende oyunu vermediniz ss koyun bakalım ya grafiği mario gibi bile olsa oynanır konusu kurtarıyor müzikler kurtarıyor
    herşeye rağmen oynanır forever prince

Ben oynanmaz demiyorum bende hastasıyım fakat daha iyi olmalıydı diyorum sonuçta okadar beklettiler
    bumudur yani

• bence grfaiklerde o kadar abartılacak kadar kötü değil.fazla bi gelişme yok diyebiliriz garfik açısından ama kötüde değil kesinlikle.zaten bu oyunun devamını getirmeli en önemli şey.oynanabilirlik eskisi gibi çok iyi.fazla ilerlemedim daha başlardayım ufak tefek bi bıçakla ilerliyorum gelen düşmanlarda mübarek zor ölmüyorlar bir türlü

oyunu açabilmen için cd ve dvd romları devre dışı bıraktım daha doğrusu kabloyu çektim yoksa girmiyodu valla herifler baya bi koruma yapmışlar yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantbaytam -- 5 Aralık 2005, 22:57:18 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.