Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklısın aslında serinin son oyununun muhteşem yapılması oyunu efsane yapardı gene iyidir ya belki oyunun havası okadar muhteşem olucakki grfiği kapatır daha oyunun başında kendimizi oyundan soğutmayalım bence oyun güzel nasıl olursa olsun keşke şöyle ubisofta yakışan splinter cell grafiğinde bir oyun olsaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantbaytam

bence grfaiklerde o kadar abartılacak kadar kötü değil.fazla bi gelişme yok diyebiliriz garfik açısından ama kötüde değil kesinlikle.zaten bu oyunun devamını getirmeli en önemli şey.oynanabilirlik eskisi gibi çok iyi.fazla ilerlemedim daha başlardayım ufak tefek bi bıçakla ilerliyorum gelen düşmanlarda mübarek zor ölmüyorlar bir türlü

oyunu açabilmen için cd ve dvd romları devre dışı bıraktım daha doğrusu kabloyu çektim yoksa girmiyodu valla herifler baya bi koruma yapmışlar yani

idelerle uğraşmadanda yapılıyor fakat bu konudan bahsetmeyelim topik kitlenebilir zaten yassak burda

• quote:

Orjinalden alıntı: selbal

haklısın aslında serinin son oyununun muhteşem yapılması oyunu efsane yapardı gene iyidir ya belki oyunun havası okadar muhteşem olucakki grfiği kapatır daha oyunun başında kendimizi oyundan soğutmayalım bence oyun güzel nasıl olursa olsun keşke şöyle ubisofta yakışan splinter cell grafiğinde bir oyun olsaydı

işte bende onu diyorum ben öyle bir şey bekliyordum neyse idare edicez artık
  • selbal herşeye rağmen bu oyun efsanedir bence .1-2-3 serileri 3üde en iyi action oyunları arasında yerini aldı bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantbaytam

selbal herşeye rağmen bu oyun efsanedir bence .1-2-3 serileri 3üde en iyi action oyunları arasında yerini aldı bence.

farklı birşey demedim zaten sadece son seri şöyle inanılmaz grafik yapsalardı iyi olurdu
    sana aynen katılıyorum
  • oyun süper herkese tavsiye ederim ama hala speed kill yapamıyorum daggger la adamlar tekmeyi basıyolar ubisofttan çıkan ilk iki oyunu defalarca bitirmiş biri olarak bu oyunu herkese tavsiye ediyorum özellikle Dark Prince olmak çok eğlenceli dark prince demişken bi oyun için görüntüde benden olsun Dark Prince in ilk görüntüleri ama muhteşem kullanıyo o zinciri aşağıdaki eleman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabloII -- 5 Aralık 2005, 23:20:03 >
  • Arkadaşlar bende the arena da takıldım. Arenadaki devi indiremedim bir türlü yukarı duvarlardan platformlara çıkıp [E] tuşu ile üzerine atlıyorum o sırada mouse sol tıka basılı tutuyorum ki guçlu bir hançer geçirsin bir iki defa geçirdi ama etki yapmadı devin gücünden hiç zerre gitmedi. Henüz yöntemini bulamadım var mı o kısma kadar gelan arkadaş varsa devi indirebilen... Varsa yöntemini tuş kombinasyonları ile açıklayabilir mi?
  • senle aynı durumdayız. yapılması gereken gözlerini oymak sonra ayaklarına vurup ölüyormuş..bende sırtına cıkamıyordum cıktım sonunda ama tam kafasına hançeri saplarken alıp aşağı atıyor..diğer platformdan yapıncada omuzuna saplıyorum yine alıp atıyor
  • Güç gelişimi yine var mı?
  • warrior withindeki herşey var ama çok daha fazlasıyla
  • theOne aynen bende de o şekilde Gözlerini oymaya fırsatımız olmuyor bir türlü ama üzerine çıkması zaten zor oluyor gözlerini nasıl oyacaz hala bulamadım kaç sefer denedim sayamadım :) Bir yöntemi olmalı ama ne?
  • Israrla "Koruma Kırma", "Crack", "Kablo" muhabbeti yapanlar ceza alacaktır.

Uyarmadı demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 6 Aralık 2005, 2:04:38 >
  • millet coktan başlamıs oynamaya yuzde 50 de iner bu akşam oynamaya başlarım bende
  • Bu kısmı geçtim arkadaşlar oralarda takılan olursa speed kill yapıyorsunuz deve karşı ama asla fazladan basılı tutmayın tuşları. Yazı spoiler içerir, sadece görmek isteyenler için

Platforma tepeye çıkmayı başardığınız zaman speed kill uygulamaya başlayın ilk tepede [E] tuşu arkadan mouse sol tuş, bunu tam böyle ekran siyah beyaz olduğunda mouse sol tuşu ile yapıyorsunuz. Bu siyah beyaz olma olayını 3 kez tekrarlıyor ve unutmayın zamanlama çok önemli bekleyin yakalayıp olayı tek tuşa tık yapın(mouse sol tuş) :) Birinci sol göz gidiyor aynı olayı öteki platformda sağ göz için yapıyorsunuz. Daha sonra Dev kör oluyor ve bacaklarına çalışmaya başlıyorsunuz devin canı sıfırlandığında (yine fazladan tuşlara basmıyoruz) Ekranın siyah beyaz olma olayı çıkıyor ve yine guzel zamanlamalarla 2 kez devi hançerleyip 3.de yarıyoruz içinede ne isterseniz dolduruyoruz :D

Daha sonra Dark prens haline döşücez burada yine prince' nin klasik atlama zıplama, duvarların ezme olayları felan dark prense göre uyarlanmış haliyle ilerliyoruz. Tabi zaman önemli dark prens normal prens gibi durdurmamalı çünkü canı sürekli düşüyor! Sonunda bir yer var merdivenden iniyorsunuz duvarda bir anahtar mevcut kapıyı açmak için merdivende güzel bir konuma gelmelisiniz ki eşit hizalarda olmalı duvardaki kare şeklinde aslan gibi figürü olan anahtar ile [E] tuşuna basılı tutup çekiyoruz böylece kapı açılmaya başlıyor! Tuşu bıraktığınız an yukardaki kapıya hızlıca gitmelisiniz çünkü kapı kapanmaya başlıyor. Neyse şimdilik bu kadar takılanlar için küçük bir rehber olur. İyi eğlenceler...

• yaw oyunun içindeki düşmalarla falan karşılaşınca çalan müzik bir harika adama manyak havaya sokuyo
  • Oyunun grafikleri bir önceki oyuna göre daha kötü aptal programcılar.
  • Oyunun ilk bölümünün grafiği kötü fakat ilerideki bölümlerde efecktlerle beraber baya güzelleşiyor özellikle
    at arabasıyla olan bölüme bayıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoplazmikredikulum -- 6 Aralık 2005, 14:12:33 >
  • oyun güzel fakat dagger zamanlamak zor özellikle arena bölümündeki devi öldürürken.daha doğrusu öldüremezken acaip zor.insan ister istemez soruyo nerde bu Free From Fighting System diye alaksı yok dagger ın zamanlamasını iyi ayarlamanız ladım yoksa dev tuttuğu gibi fırlatıyo saç baş yolduran bölümlerden ilki bu arena
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabloII

oyun güzel fakat dagger zamanlamak zor özellikle arena bölümündeki devi öldürürken.daha doğrusu öldüremezken acaip zor.insan ister istemez soruyo nerde bu Free From Fighting System diye alaksı yok dagger ın zamanlamasını iyi ayarlamanız ladım yoksa dev tuttuğu gibi fırlatıyo saç baş yolduran bölümlerden ilki bu arena

evet normal başladım bide tutturamıyom zamanı tuttursam devin kafada kalamıyorum

• yaw bu dev nasıl bişey kafasına çıkıyoz daha elimi kaldırmadan fırlatıyo saç kalmadı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.